Меню
Your Cart

Етикетни принтери - Zebra, Sato, Honeywell

Марка: Honeywell Модел: PC42D Етикетен принтер
PC42D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, USB от HoneywellКато част от PC серията, настолни етикетни принтери на Honeywell, PC42d са компактни, лесни за инсталиране и за употреба и освен това са на достъпна цена. Предназначени са основно за транспорт и логистика, търговия на дреб..
342.00 лв. 490.00 лв.
WS208D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet, 2-инчов WS208D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet, 2-инчов
На склад -27 %
Марка: SATO Модел: WS208D Етикетен принтер
WS208D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet, 2-инчовWS208 двуинчов настолен етикетен принтер - част от WS2 серията на Sato - се отличава с компактни размери и се вписва идеално в обстановки с ограничени пространства. WS208 е предназначен за високоскоростен термодиректен печат ..
572.00 лв. 780.00 лв.
WS408D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet
На склад -20 %
Марка: SATO Модел: WS408D Етикетен принтер
WS408D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, EthernetWS408D серия са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услугите, здравеопазването – за отпечатване н..
553.26 лв. 688.00 лв.
Марка: SATO Модел: WS408T Етикетен принтер
WS408T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, EthernetWS408T серия са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услугите, здравеопазването – за о..
689.75 лв. 856.00 лв.
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD420T Етикетен принтер
Zebra ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, EthernetZebra ZD420T 203 dpi настолен принтер за печат на етикети с резолюция от 203 dpi и скорост 152 mm/s. Възможност за свързване с етикетния принтер чрез USB или Ethernet интерфейси. Използва EPLII, ZPLII и XML програмни езици. Zebra ZD42..
749.37 лв. 1,292.00 лв.
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD420T Етикетен принтер
ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, USBZebra ZD420Т е лидер в своя клас - 4-инчов принтер, лесен за употреба и управление, осигуряващ бърз печат на етикети. Предназначен е основно за логистика и транспорт, магазини, леката промишленост, намира приложение в публичния сектор, в сферата н..
626.00 лв.
Марка: SATO Модел: CL4NX Plus Етикетен принтер
CL4NX Plus Етикетен принтер, 203 dpi от SATOSato CL4NX Plus е следващо поколение индустриален етикетен принтер на добре познатия и успешен модел на производителя - CL4NX. Иновативен и в същото време изключително интуитивен и лесен за работа, етикетният принтер повишава производителността на работнот..
Марка: SATO Модел: CL4NX RFID Принтер
CL4NX RFID принтер, 203 dpiCL4NX с RFID модул e част от новото поколение индустриални принтери на SATO, предназначени основно за складове, фабрики, дистрибуционни центрове, места, където е необходим надежден и постоянен печат на етикети. CL4NX е със здрава конструкция - метален корпус, лята алу..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
4-инчов H-Class Етикетен принтер с резолюция 203 dpi е принтер за печат на етикети от Honeywell Datamax H-Class – надеждни, безотказни и универсални етикетни принтери!Ключови особености на H-Class Етикетен принтерУниверсална свързаност – принтерите от този клас по подразбиране се предлагат с интерфе..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class Етикетен принтер е 6-инчов принтер за етикети с 203 dpi резолюция – най-новият високоскоростен широкоформатен термотрансферен принтер от индустриален клас, с помощта на който можете да печатате големи количества етикети с максимална ширина на печата 168 мм. При това качеството на изображение..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class етикетен принтер 300 dpi е 4-инчов принтер за етикети от индустриалния клас с високоскоростен процесор от 200 MHz и термоглава с резолюция 300 dpi. Този етикетен принтер от Honeywell е предназначен за непрекъсната и денонощна работа в производствени предприятия и складове.Datamax H-4310 (H-4..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
Етикетните принтери H-Class от Honeywell се появяват на пазара през 2006-та година и веднага привличат вниманието към себе си. H-Class принтерите за етикети успяват за спечелят потребителите си с рядкото добро съчетание на цена, качество и технически характеристики. Можем уверено да кажем, че H-Clas..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
4-инчовият H-Class Етикетен принтер с 406 dpi резолюция е един от най-иновативните и многофункционални принтери, разработени за динамичните съвременни приложения в предприятията.Пропускателната способност на H-Class 4408 етикетен принтер от Honeywell е два пъти по-голяма от тази на принтерите от същ..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class 4-инчов етикетен принтер с 600 dpi резолюция се отнася към класа индустриални принтери за етикети и се отличава със своята висока производителност. Многофункционалността на този етикетен принтер от Honeywell позволява да решите буквално всички задачи, свързани с печатането на етикети в предп..
Модел: MC-11+ Rewinder
LABELMATE MC-11+ навиващо устройство за етикетиLABELMATE MC-11+ Rewinder представлява устройство за навиване на етикети на ролка, подходящо за работа, както с термодиректни принтери, така и с термотрансферни. Със скорост на превъртане 50 см./сек., която може да се контролира чрез вграден потенциомет..
Марка: Honeywell Модел: PC43T Етикетен принтер
PC43T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellКато част от PC серията настолни етикетни принтери на Honeywell, PC43t са лесни за инсталиране и още по-лесни за употреба, бърза конфигурация чрез USB памет, имат LCD дисплей и освен това са на достъпна цена. Предназначени са осно..
Марка: Honeywell Модел: PM43 Етикетен принтер
Honeywell PM43 Етикетен принтер, 203 dpiСредният клас индустриални принтери от серията PM на Honeywell са лесни за интеграция, с висока скорост на печат и доказана надеждност. Разполагат с голям цветен, чувствителен на допир екран или с интуитивен потребителски интерфейс на иконата, в зависимос..
Марка: Honeywell Модел: PX4ie Етикетен принтер
PX4ie Етикетен принтер, 203 dpi резолюция е защитен, изцяло метален принтер за етикети от Honeywell, отличаващ се с ненадмината производителност (скоростта на печат от 100 до 300 мм/с от първия до последния етикет) и редица особености, които ще Ви помогнат да намалите паузите в работния процес и да ..
Марка: Honeywell Модел: PX4ie Етикетен принтер
PX4ie Етикетен принтер с резолюция 300 dpi се отнася към решенията от индустриален клас и конструктивно е едно стъпало по-горе над свръхнадеждния модел от Honeywell PX4i. Този нов етикетен принтер има възможност да осъществява печат на етикети, без да се свързва с компютър, като към него могат дирек..
Марка: Honeywell Модел: PX4ie Етикетен принтер
PX4ie Етикетен принтер с резолюция 406 dpi е защитен индустриален принтер от серия PX4ie, създаден за безотказно денонощно използване в най-важите за компаниите сфери. Широките възможности за свързване и поддържането на иновативни мрежови протоколи ще удовлетворят текущите нужди и ще е надеждна осно..
Марка: Honeywell Модел: PX6ie Етикетен принтер
PX6ie Етикетен принтер с резолюция 203 dpi е гъвкаво, компактно и програмируемо устройство, което ще Ви помогне да оптимизирате операциите по печат, да опростите разрастването си и да получите бърза възвращаемост на вложените средства.Принтер за печат на етикети PX6ie е с изключителна производи..
Марка: Honeywell Модел: PX6ie Етикетен принтер
Високопроизводителен индустриален етикетен принтер от Honeywell PX6ie с резолюция 300 dpiНов модел принтер за етикети с подобрена производителност! Компания Honeywell обновява спецификациите на PX6i, като запазва удивителните функции на модела и подновява детайлите.Ключови предимства на PX6ie Етикет..
Марка: Honeywell Модел: PX940 Етикетен принтер
PX940 Етикетен принтер, 203 dpiPX940 индустриален етикетен принтер от Honeywell предлага на потребителите печат на баркодове със 100% точност, елиминирайки появата на грешки, посредством интегрираната технология от производителя за проверка на етикети (label verification), с която разполага. Ho..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD230D Етикетен принтер
Термодиректен етикетен принтер ZD230D с резолюция 203 dpi – ненадминато качество и достъпна цена!Не жертвайте качеството заради ниската цена. Възползвайте се от предимствата на настолния принтер за термодиректен печат на етикети ZD230D – високо качество на печат, надеждност, базови и допълнителни&nb..
Показани 1 от 24 | 102 (5 Страници)

В днешно време навсякъде се използват маркировки: в производството, по складовете, в търговията на дребно, дори и в обществения транспорт и дори при медицинските епруветки, където се създава индивидуален баркод на всяка единица.

За работа с автоматизирана счетоводна система, където е необходимо да се маркират по единично стоки и продукти, ще Ви е необходим етикетен принтер. Етикетният принтер ще Ви помогне да нанесете всякаква информация на различни носители и е лесно за монтаж и употреба устройство.

В момента на пазара има много и най-различни модели етикетни принтери, които се различават не само по технически характеристики, а и по цени. Кои са критериите, по които можете да изберете правилно етикетен принтер?

Производителност на етикетните принтери

Принтерите за печатане на етикети се делят по класове на производителност, тоест на общо натоварване. За начало, трябва да знаете приблизително какво количество етикети ще трябва да печата на ден етикетният Ви принтер.

Мобилни принтери

Използват се предимно за бързо печатане на етикети и ръчно маркиране на малки партиди стока, те са с малки размери, удобни са за носене например на кръста. Този вид етикетни принтери са с автономно захранване, оптимално за използване навън. Единственото е, че ресурсът на печат при тези устройства не е голям: до 1000 етикета на ден.

Настолни етикетни принтери

Това са компактни устройства, предназначени за стационарна употреба в офиси, аптеки, малки магазини. Печатат средно до 5 000 етикета на ден.

Търговски етикетни принтери

Тези устройства са с по-големи размери, използват се предимно в по-малки складове или в големи супермаркети, а също и в производствени предприятия. Търговските етикетни принтери могат да се справят с отпечатването на до 20 000 етикета на ден.

Индустриални принтери за етикети

Това са най-мощните етикетни принтери, могат да работят без прекъсване в екстремни условия на употреба. Големи са, със здрави метални детайли и корпус.

Начин на печат

Начините на печат на етикетните принтери са два: термо- и термотрансферен. Термопечатът предполага използването на хартия за термопечат, която променя цвета си под въздействието на температурата.

Термотрансферният печат се случва чрез нагряване на термоглава, допираща лента (рибон) и пренасянето на печата върху носител (етикет). Изборът между двата вида печатане трябва да е спрямо това колко време и в какви условия ще бъде продукцията с отпечатаните етикети.

Термопринтерът може да печата само на термохартия. Този вариант ще е подходящ за стоки с малък срок на годност. Тези етикети избледняват след половин година и не са устойчиви на влага, мазнини и нагряване. Плюсовете на този тип печат е ниската цена за етикетен принтер и консумативи.

С помощта на термотрансферен принтер могат да се печатат максимално здрави етикети, устойчиви на химически и механически въздействия на различни носители. Но тъй като при тях се използват големи количества консумативи, печатането се оскъпява.

Ширина и качество на печата

Параметрите на отпечатаните етикетите зависят от ширината на рибона (лентата) и етикетите. Средно при настолните етикетни принтери ширината е 57 мм, при търговските и индустриалните – около 108 мм.

За качеството на отпечатаните етикети отговаря разширението на печата:

  • 203 dpi ще е достатъчно, за да се отпечата етикет с добре разчетен баркод и текст от 6 размер шрифт.
  • 300 dpi печата баркодове, логотипи, QR-кодове и текст от 4-6 размер на шрифта.
  • 600 dpi най-често се използва за етикети с много малки размери на шрифта – от 2 (печат на етикети за козметика, парфюми, лекарства).

Допълнителни опции

Ако използвате етикетен принтер от търговския или индустриалния клас с голям брой тиражи, ще Ви трябват различни аксесоари:

  • Диспенсър – автоматично отделя етикета от подложката.
  • Външен държач – използва се в случаите, когато ролката е с голям диаметър и не се помества в принтера.
  • Навиващо устройство за етикети – това устройство е подходящо за всеки етикетен принтер, за да се навие автоматично етикетът на втулката за по-удобно съхранение и употреба.
  • Пистолет за етикети – механично приспособление за удобно разлепване на отпечатаните етикети.
  • Баркод скенер – за контролиране качеството на всеки отпечатан етикет.

Алфа Партнър предлага етикетни принтери за осъществяване на висококачествен и бърз печат. Портфолиото ни включва принтери за печат на етикети за  всякакъв тип приложение и среда от производителите Zebra, SATO и Honeywell. От малки и компактни до изключително здрави и мощни, етикетните принтери от Алфа Партнър се разделят на няколко категории – настолни етикетни принтери (desktop printers), индустриални етикетни принтери, RFID принтери, мобилни принтери и KIOSK принтери.

Интуитивни за работа, с бърза настройка и голям набор от функционалности, етикетните принтери, които предлагаме, са надеждно и рентабилно решение за малкия, среден и голям бизнес. Zebra, SATO и Honeywell принтерите за печат на етикети позволяват да следите процесите във Вашето предприятие в реално време, увеличавайки ефективността на работното място и посрещайки предизвикателствата на Вашия бизнес.

Етикетните принтери използват два вида печат – термотрансферен и термодиректен. Сред моделите ще откриете етикетни принтери с различна резолюция на печат - 203 dpi, 300 dpi или 600 dpi. Поддържат RS-232, parallel, USB, Ethernet или Wi-Fi методи за комуникация, като позволяват да свържете принтера във вашата локална или безжична мрежа. Етикетните принтери могат да бъдат свързани с клавиатура или баркод скенер за директен печат на етикетиБаркод принтери от Алфа Партнър служат за печат на логистични етикети за проследяване на доставките, палетни етикети, етикети за товарителници, етикетиране на кашони, колети и продукти.

Принтерите за печат на етикети намират приложение в офис среди, болници, магазини и други търговски обекти, производствени среди, складове, логистични и дистрибуционни центрове и др.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече