Меню
Your Cart

Етикетни принтери - Zebra, Sato, Honeywell

Марка: SATO Модел: WS412T Етикетен принтер
WS412T Термотрансферен етикетен принтер, 300 dpi, EthernetWS412T са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услу..
Марка: SATO Модел: WS412D Етикетен принтер
WS412D Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, EthernetWS412 са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услугит..
Марка: Zebra Technologies Модел: GK420T Етикетен принтер
GK420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 41° C.Максимална скорост на печат: 127 mm/sec...
Марка: Zebra Technologies Модел: GK420D Етикетен принтер
GK420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 41° C.Максимална скорост на печат: 127 mm/sec...
Марка: SATO Модел: WS208D Етикетен принтер
WS212D Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, Ethernet, 2-инчовWS212 двуинчов настолен етикетен принтер - част от WS2 серията на Sato - се отличава с компактни размери и се вписва идеално в обстановки с ограничени пространства. WS212 е предназначен за високоскоростен термодиректен печат – 5 I..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD420D Етикетен принтер
ZD420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZebra ZD420D е лидер в своя клас - 4-инчов принтер, лесен за употреба и управление, осигуряващ бърз печат на етикети. Предназначен е основно за логистика и транспорт, магазини, леката промишленост, намира приложение в публичния сектор, в сферата на услуг..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD220T Етикетен принтер
ZD220T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpiZD220T е част от новото поколение настолни принтери на Zebra Technologies. Проектиран с устойчива двустенна конструкция, устройството се справя отлично с очакваните натоварвания, осигурявайки надеждност години напред. Предназначен е за употреба основно..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD220D Етикетен принтер
ZD220D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZD220 е част от новото поколение настолни принтери на Zebra Technologies. Проектиран с устойчива двустенна конструкция, принтерът се справя отлично с очакваните натоварвания, осигурявайки надеждност години напред. Предназначен е за употреба основно в лек..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD620D Етикетен принтер
ZD620D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZD620 серията са част от новото поколение настолни етикетни принтери от най-висок клас, на Zebra Technologies. Създадени са, за да заменят принтерите от серията GX. Десктоп принтерът е богат на функции и е с изключително кач..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD620T Етикетен принтер
ZD620T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpiZD620 серията са част от новото поколение настолни етикетни принтери от най-висок клас, на Zebra Technologies. Създадени са, за да заменят принтерите от серията GX. Моделът ZD620T служи за осъществяването на термот..
Марка: Honeywell Модел: PC23D Етикетен принтер
PC23D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellРаботна температура: 5° C до 40° C.Максимална скорост на печат: 203.2 mm/ sec...
Марка: Honeywell Модел: PC43D Етикетен принтер
PC43D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellМаксимална скорост на печат: 203.2 mm/sec.Работна температура: 5° C до 40° C...
Марка: Honeywell Модел: PC43T Етикетен принтер
PC43T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellКато част от PC серията настолни етикетни принтери на Honeywell, PC43t са лесни за инсталиране и още по-лесни за употреба, бърза конфигурация чрез USB памет, имат LCD дисплей и освен това са на достъпна цена. Предназначени са осно..
Марка: Zebra Technologies Модел: HC100 Етикетен принтер
HC100 Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, USB от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 40° C.Максимална скорост на печат: 51 mm/sec..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD410D Етикетен принтер
ZD410D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, 2-инчовZebra ZD410 е най-малкият по размер термодиректен принтер в своя клас, подходящ за приложение и в най-ограничените пространства - може да бъде монтиран дори и на стена. Предназначен е основно за леката промишленост, логистика и транспо..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD500T Етикетен принтер
ZD500T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4º до 41ºC...
Марка: Honeywell Модел: PM43 Етикетен принтер
Honeywell PM43 Етикетен принтер, 203 dpiСредният клас индустриални принтери от серията PM на Honeywell са лесни за интеграция, с висока скорост на печат и доказана надеждност. Разполагат с голям цветен, чувствителен на допир екран или с интуитивен потребителски интерфейс на иконата, в зависимос..
Марка: Honeywell Модел: PM43c Етикетен принтер
Honeywell PM43c Етикетен принтер, 203 dpiСерията принтери PM на Honeywell са предвидени за работа в индустриални условия, за това са проектирани с метална конструкция и издържат на голямо натоварване и интензивна работа с устройството. Етикетните принтери имат голям цветен, чувствителен на..
Марка: Honeywell Модел: PM23c Етикетен принтер
Honeywell PM23c Етикетен принтер, 203 dpiСредният клас индустриални принтери от серията PM на Honeywell са лесни за интеграция, с висока скорост на печат и доказана надеждност. Разполагат с голям цветен, чувствителен на допир екран или с интуитивен потреб..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT421 Етикетен принтер
Zebra ZT421 Етикетен принтер, 203 dpiZT421, част от Серия ZT400 на Zebra Technologies, е следващо поколение индустриален принтер на добре познатия и успешен модел на производителя – ZT420. Zebra 6-инчовият етикетен принтер предлага висококачествен и бърз термотрансферен и термодиректен печат пр..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT411 Етикетен принтер
Zebra ZT411 Етикетен принтер, 203 dpiZebra Technologies подновява ZT400 Серията си индустриални етикетни принтери с нов модел – ZT411 - който се характеризира с голям набор от подобрени функционалности и нови такива, в сравнение с предходния модел – ZT410. ZT411 покрива широк спектър от пр..
Марка: Honeywell Модел: PX940 Етикетен принтер
PX940 Етикетен принтер, 203 dpiPX940 индустриален етикетен принтер от Honeywell предлага на потребителите печат на баркодове със 100% точност, елиминирайки появата на грешки, посредством интегрираната технология от производителя за проверка на етикети (label verification), с която разполага. Ho..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT230 Етикетен принтер
Zebra ZT230 Етикетен принтер, 203 dpiZT230 с Link-OS на Zebra Technologies е следващо поколение индустриален етикетен принтер на серията S4M. Устойчив, с изцяло метална конструкция, LCD графичен потребителски интерфейс и компактен размер, ZT230 е напълно подходящ за употреба в индустриални условия. ..
Марка: Honeywell Модел: MP Compact 4 Mobile Mark Етикетен принтер
Honeywell MP Compact 4 Mobile Mark Етикетен принтер, Термодиректен, 203 dpiСерията MP Compact индустриални етикетни принтери на Honeywell са лесни за употреба, с бързо зареждане на консумативите - не е необходимо да се отваря принтера. Предвидени са да работят с големи ..
Показани 1 от 24 | 105 (5 Страници)

В днешно време навсякъде се използват маркировки: в производството, по складовете, в търговията на дребно, дори и в обществения транспорт и дори при медицинските епруветки, където се създава индивидуален баркод на всяка единица.

За работа с автоматизирана счетоводна система, където е необходимо да се маркират по единично стоки и продукти, ще Ви е необходим етикетен принтер. Етикетният принтер ще Ви помогне да нанесете всякаква информация на различни носители и е лесно за монтаж и употреба устройство.

В момента на пазара има много и най-различни модели етикетни принтери, които се различават не само по технически характеристики, а и по цени. Кои са критериите, по които можете да изберете правилно етикетен принтер?

Производителност на етикетните принтери

Принтерите за печатане на етикети се делят по класове на производителност, тоест на общо натоварване. За начало, трябва да знаете приблизително какво количество етикети ще трябва да печата на ден етикетният Ви принтер.

Мобилни принтери

Използват се предимно за бързо печатане на етикети и ръчно маркиране на малки партиди стока, те са с малки размери, удобни са за носене например на кръста. Този вид етикетни принтери са с автономно захранване, оптимално за използване навън. Единственото е, че ресурсът на печат при тези устройства не е голям: до 1000 етикета на ден.

Настолни етикетни принтери

Това са компактни устройства, предназначени за стационарна употреба в офиси, аптеки, малки магазини. Печатат средно до 5 000 етикета на ден.

Търговски етикетни принтери

Тези устройства са с по-големи размери, използват се предимно в по-малки складове или в големи супермаркети, а също и в производствени предприятия. Търговските етикетни принтери могат да се справят с отпечатването на до 20 000 етикета на ден.

Индустриални принтери за етикети

Това са най-мощните етикетни принтери, могат да работят без прекъсване в екстремни условия на употреба. Големи са, със здрави метални детайли и корпус.

Начин на печат

Начините на печат на етикетните принтери са два: термо- и термотрансферен. Термопечатът предполага използването на хартия за термопечат, която променя цвета си под въздействието на температурата.

Термотрансферният печат се случва чрез нагряване на термоглава, допираща лента (рибон) и пренасянето на печата върху носител (етикет). Изборът между двата вида печатане трябва да е спрямо това колко време и в какви условия ще бъде продукцията с отпечатаните етикети.

Термопринтерът може да печата само на термохартия. Този вариант ще е подходящ за стоки с малък срок на годност. Тези етикети избледняват след половин година и не са устойчиви на влага, мазнини и нагряване. Плюсовете на този тип печат е ниската цена за етикетен принтер и консумативи.

С помощта на термотрансферен принтер могат да се печатат максимално здрави етикети, устойчиви на химически и механически въздействия на различни носители. Но тъй като при тях се използват големи количества консумативи, печатането се оскъпява.

Ширина и качество на печата

Параметрите на отпечатаните етикетите зависят от ширината на рибона (лентата) и етикетите. Средно при настолните етикетни принтери ширината е 57 мм, при търговските и индустриалните – около 108 мм.

За качеството на отпечатаните етикети отговаря разширението на печата:

  • 203 dpi ще е достатъчно, за да се отпечата етикет с добре разчетен баркод и текст от 6 размер шрифт.
  • 300 dpi печата баркодове, логотипи, QR-кодове и текст от 4-6 размер на шрифта.
  • 600 dpi най-често се използва за етикети с много малки размери на шрифта – от 2 (печат на етикети за козметика, парфюми, лекарства).

Допълнителни опции

Ако използвате етикетен принтер от търговския или индустриалния клас с голям брой тиражи, ще Ви трябват различни аксесоари:

  • Диспенсър – автоматично отделя етикета от подложката.
  • Външен държач – използва се в случаите, когато ролката е с голям диаметър и не се помества в принтера.
  • Навиващо устройство за етикети – това устройство е подходящо за всеки етикетен принтер, за да се навие автоматично етикетът на втулката за по-удобно съхранение и употреба.
  • Пистолет за етикети – механично приспособление за удобно разлепване на отпечатаните етикети.
  • Баркод скенер – за контролиране качеството на всеки отпечатан етикет.

Алфа Партнър предлага етикетни принтери за осъществяване на висококачествен и бърз печат. Портфолиото ни включва принтери за печат на етикети за  всякакъв тип приложение и среда от производителите Zebra, SATO и Honeywell. От малки и компактни до изключително здрави и мощни, етикетните принтери от Алфа Партнър се разделят на няколко категории – настолни етикетни принтери (desktop printers), индустриални етикетни принтери, RFID принтери, мобилни принтери и KIOSK принтери.

Интуитивни за работа, с бърза настройка и голям набор от функционалности, етикетните принтери, които предлагаме, са надеждно и рентабилно решение за малкия, среден и голям бизнес. Zebra, SATO и Honeywell принтерите за печат на етикети позволяват да следите процесите във Вашето предприятие в реално време, увеличавайки ефективността на работното място и посрещайки предизвикателствата на Вашия бизнес.

Етикетните принтери използват два вида печат – термотрансферен и термодиректен. Сред моделите ще откриете етикетни принтери с различна резолюция на печат - 203 dpi, 300 dpi или 600 dpi. Поддържат RS-232, parallel, USB, Ethernet или Wi-Fi методи за комуникация, като позволяват да свържете принтера във вашата локална или безжична мрежа. Етикетните принтери могат да бъдат свързани с клавиатура или баркод скенер за директен печат на етикетиБаркод принтери от Алфа Партнър служат за печат на логистични етикети за проследяване на доставките, палетни етикети, етикети за товарителници, етикетиране на кашони, колети и продукти.

Принтерите за печат на етикети намират приложение в офис среди, болници, магазини и други търговски обекти, производствени среди, складове, логистични и дистрибуционни центрове и др.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече