Меню
Your Cart

RealWear - Умни очила за индустрията и бизнеса!

RealWear е американска компания, основана през 2016 година в град Ванкувър, щата Вашингтон. Тя произвежда и разработва умни очила за добавена реалност, които са специално проектирани да подобрят работните процеси на места с отдалечен достъп като фабрики, складове и други индустриални обекти.

Умните очила на RealWear са проектирани да бъдат удобни за носене и да може да се използват дори с ръкавици, като предоставят достъп до важни данни и инструкции, които са необходими за ефективното изпълнение на работните задачи. Освен това те предоставят функционалности като гласови команди и контрол, което позволява на работниците да се фокусират върху работните задачи и да оптимизират времето за обучение.

RealWear има широк кръг от клиенти, включително компании от областта на автомобилната, енергийната, производствената и дърводобивната промишленост. Компанията работи и с различни партньори, за да предоставя допълнителни услуги и продукти за своите клиенти.

RealWear е получила множество награди и признания за своята иновативност и технологии, включително награда в категорията „Best Collaboration“ на конференцията CES 2020 в Лас Вегас.

Историята на RealWear

RealWear е компания, основана през 2016 година от бизнесмена и иноватора Andrew Chrostowski във Ванкувър, щата Вашингтон, САЩ. Идеята му е била да създаде умни очила за добавена реалност, които да помогнат на работниците да подобрят работните си процеси в различни сфери на индустрията.

Първият продукт на компания RealWear, разработен от Andrew Chrostowski, е прототип на умните очила HMT-1 (Head Mounted Tablet), които включват микрофон, говорител и видеокамера. Те са предназначени за употреба в индустриални условия. Концепцията на компанията е била да предостави на работниците интуитивен начин за комуникация и получаване на инструкции, които да подобрят ефективността и безопасността на техните работни процеси.

В края на 2016 година RealWear получава финансиране от семейството на бизнесмена и филантропа Пол Алън (Paul Allen) и по този начин развива умните очила HMT-1 и започва да ги продава на клиенти в различни сфери на индустрията.

От тогава насам RealWear е разрастваща се компания, която е получила инвестиции от няколко водещи технологични фирми, включително Qualcomm, Realtek и Kopin. Компанията е създала и нови продукти като HMT-1Z1.

Днес RealWear се ползва с доверието на своите клиенти в различни индустрии като енергийната, производствената, автомобилната и др. и е известна с продуктите си, които са специално разработени, за да подобрят работните процеси.

Заслужени награди и отличия за приноса на RealWear

RealWear е получила няколко награди и признания за иновативността на своите умни очила за добавена реалност и приноса им към промишлеността. Някои от тези награди включват:

  • „Най-добро в категорията Сътрудничество“ на конференцията CES 2020 в Лас Вегас. Тази награда е присъдена на RealWear и компанията Honeywell за тяхното партньорство при предлагането на иновативни решения за работния процес;
  • „Най-добра технология на CES Asia 2018“ за умните очила HMT-1 на RealWear. Тази награда отличава иновативността на продукта и неговата възможност да подобри работните процеси;
  • „Най-добра технология на Tech.AD Europe 2019“ за HMT-1 на RealWear. Това признание отбелязва иновативността на продукта и неговата способност да подобри безопасността и ефективността в автомобилната индустрия.

Освен това RealWear е включена в редица класации и списъци на водещи технологични компании, включително списъка на Fast Company за „Най-иновативни компании за 2020 година“.

Какви са предимствата на RealWear?

RealWear се отличава от конкуренцията си по няколко начина:

Дизайн

Умните очила на RealWear са специално проектирани за служители, които работят в индустриални условия. Те са леки, издръжливи и са проектирани да могат да се използват с ръкавици и при променливи климатични условия. В същото време те осигуряват ясна визуализация на информацията и висококачествен звук за комуникация.

Функционалност

Умните очила на RealWear са снабдени със специален гласов контрол, който позволява на служителите да контролират устройствата си, докато работят с ръцете си. Това прави възможно служителите да получават информация и да комуникират, без да прекъсват работния си процес.

Сигурност

Продуктите на RealWear са проектирани да съответстват на много високи стандарти за безопасност и са сертифицирани за употреба в опасни среди. Например HMT-1Z1 е сертифициран за употреба в експлозивни среди, като предлага сигурност при работа със запалителни материали.

Интеграция

RealWear има разработени софтуерни платформи, които позволяват лесната интеграция на умните очила във вече съществуващи индустриални процеси и системи.

Опит и знания

Основателят на RealWear Andrew Chrostowski има дългогодишен опит в индустриалния сектор, като е бил и изпълнителен директор на друга успешна компания, произвеждаща оборудване за нуждите на индустрията. Това му дава знанията, необходими за разработване на продукти, които отговарят на нуждите на служителите в индустриална среда.

Всички тези предимства и отличителни характеристики правят RealWear уникална и издигат компанията над конкурентите ѝ в бързо развиващия се пазар на умни очила за приложение в индустриална среда.

За кои сфери на дейност са подходящи умните очила RealWear?

Умните очила на RealWear са подходящи за много различни сфери на дейност, където служителите имат нужда от достъп до информация по време на работа. Някои от основните сектори на дейност, за които са предназначени умните очила на RealWear, включват:

Производство

Служителите в производствените сектори могат да използват умните очила RealWear, за да получават инструкции за работа, да преглеждат документация за продуктите, да проверяват качеството на продуктите и много други.

Транспорт и логистика

Водачите на товарни автомобили, в самолети, влакове и други могат да използват умните очила на RealWear, за да получават указания, информация за маршрути, да проверяват товарите и да комуникират с операторите на логистичните системи.

Енергетика

Работниците в енергийните сектори могат да използват умните очила на RealWear, за да проверяват и поддържат оборудването, да получават ръководства за изпълнение на задачи, да осъществят прегледи на инфраструктурата и да решават проблеми в реално време.

Медицина и здравеопазване

Медицинският персонал може да използва умните очила на RealWear, за да получава допълнителна информация за пациентите, да проследява лечебните процедури и да осигури по-ефективна комуникация между лекарите и пациентите.

Образование

Умните очила на RealWear могат да бъдат използвани и в образованието, където учителите могат да предоставят визуална информация и упътвания на учениците, без да се прекъсва работният им процес.

Това са само част от сферите на дейност, в които умните очила на RealWear могат да бъдат използвани в различни индустриални и бизнес среди, където служителите имат нужда от бърз и лесен достъп до информацията.

За да бъде работата ефективна, изберете иновативните технологии – RealWear умни очила на добри цени само от Алфа Партнър – официален партньор на RealWear за България!

Марка: RealWear Модел: Navigator 500 умни очила
Избирайки умните очила Navigator 500 на компания RealWear, Вие ще получите надежден инструмент за добавена реалност от ново поколение в дългосрочен план, създаден да разшири възможностите и да повиши качеството на работа в различни отрасли.Умните очила RealWear Navigator 500, които ние от Alpha Part..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече