Меню
Your Cart

Таблети за бизнеса и индустриално приложение, с камера и възможност за баркод скенер

Марка: Honeywell Модел: EDA71 Таблет
Най-добрият сред защитените бизнес таблети. Таблет EDA71 със 7-инчов екран е гъвкаво решение, подходящо за широк спектър от работни процеси в сферата на търговията на дребно, директните доставки, обслужването на терен, превозването и логистиката.Този таблет е с достатъчно голяма мощност, необходима ..
Марка: Honeywell Модел: RT10W Таблет
Защитеният таблет с вграден сканиращ модул RT10W от Honeywell е създаден за оптимизирано управление на устройствата, лесен за използване и на много добра цена. Независимо дали сте ръководител, служител, мениджър или специалист в обслужването на клиенти, RT10W таблетът ще помогне в работния процес с ..
Марка: Honeywell Модел: RT10A Таблет
Защитеният таблет RT10A от Honeywell е лесен за усвояване, на добра цена е и поддържа технологии за оптимизирано управление на устройствата. RT10A Таблет с вграден сканиращ модул се вписва лесно във всякакви ежедневни работни процеси – подходящ е и за ръководители, и за служители, и за мениджъри, и ..
Марка: Zebra Technologies Модел: XBOOK L10 Таблет
XBOOK L10 Таблет, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFCXBOOK L10 лаптоп-таблет на производителя Zebra Technologies, с Android 8.1 Oreo, се отличава с иновативен 2 в 1 дизайн и е подходящ за употреба както на закрито в офис среди, така и на открито. Използва се основно в складове, производства, дис..
Марка: Zebra Technologies Модел: XSLATE L10 Таблет
XSLATE L10 Таблет, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFCXSLATE с Android 8.1 Oreo е част от най-новата серия таблети – L10 на Zebra Technologies. Проектиран с обичайните размери за такъв тип мобилни устройства, таблетът е компактен, лек и удобен – подходящо решение за потребителите, на които им се ..
Марка: Zebra Technologies Модел: XPAD L10 Таблет
XPAD L10 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFCXPAD с Android 8.1 Oreo е част от най-новата серия таблети L10 на Zebra Technologies, проектирани за приложение в сурови експлоатационни условия. Zebra таблетът работи безпроблемно както на закрито, така и..
EDA70 Таблет, Android, 7 inch, Wi-Fi, NFC, 4000 mAh
Спрян от продажба
Марка: Honeywell Модел: EDA70 Таблет
EDA70 Таблет, Android, 7 inch, Wi-Fi, NFC, 4000 mAhНовият ScanPal EDA70 на Honeywell– здрав 7 inch таблет от корпоративен клас, осигуряващ свързаност в реално време през Wi-Fi или 4G мрежата, бързи възможности за улавяне на данни и високи нива на надеждност. EDA70 е лек и удобен, същевреме..
ET55 Таблет с вграден сканиращ модул, Android, 8.3 inch, 4G LTE, Wi-Fi, NFC, 5900 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: ET55 Таблет
ET55 Таблет с вграден сканиращ модул, Android, 8.3 inch, 4G LTE, Wi-Fi, NFC, 5900 mAh..
ET55 Таблет с вграден сканиращ модул, Android, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 8700 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: ET55 Таблет
ET55 Таблет с вграден сканиращ модул SE4750, Android, 10.1 inch дисплей с Corning Gorilla Glass, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 8700 mAh батерия..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET56 Таблет
Zebra ET56 се характеризира със здрава конструкция и устойчивост, тънък (2.5 см.) и лек за индустриален таблет (0.6 кг.), подходящ за използване при тежки условия на труд. Работи от -20° до 50°C. Предназначен за употреба основно в складове за продажба на едро и дребно, в производство, транспорт..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET51 Таблет
Zebra ET51 се отличава със здрава конструкция и устойчивост, тънък (2.5 см.) и лек за индустриален таблет (0.6 кг.), подходящ за използване при тежки условия на труд. Работи от -20° до 50°C. Намира основно приложение в складове за продажба на едро и дребно, в производство, транспорт, логистика,..
ET50 Таблет с вграден сканиращ модул, Windows, 10.1 inch, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 8700 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: ET85 Таблет
ET85 надежден таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, създаден за служители, от които зависи светът!Всеки ден ние зависим от служителите, които играят важна роля в нашия живот – от служителите за бързо реагиране, които защитават обществото ни, до групите за обслужване на терен, които поддържа..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET80 Таблет
Защитен индустриален таблет с възможност за вграждане на баркод скенер – всичко, от което имате нужда!Работата на специалистите от службите за бързо реагиране, техническите специалисти по обслужване на местата за експлоатация и на работните производствени линии осигурява всичко, което е основополага..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET40
ET40 – надежден таблет на достъпна цена с отлична функционалност – едно готово решение за бизнесаРазглеждате възможността да закупите таблет за Вашия бизнес от потребителския клас заради по-ниската цена? Функционалността на такъв тип устройства може да не е перфектна, но пък е приемлива.Само че ще с..
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)

Защитените бизнес таблети за събиране на данни са пригодени за интензивна употреба в сурови условия. Функционалността им отчита нуждата именно на бизнес потребителите.

Индустриалните и бизнес таблети са защитени от изпускане, въздействие на околната среда, температурите, влагата, праха, което ще Ви осигури надеждна и стабилна работа по всяко време.

За разлика от потребителските таблети, които по принцип се повреждат след година употреба като бизнес устройство, бизнес таблетите ще защитят надеждно Вашите инвестиции и ще Ви осигурят стабилна и безпроблемна работа за дълги години напред.

С всяка година расте нуждата на специалистите да работят в сложни условия на труд, такива като висока влажност (включително и дъжд), високи или ниски температури, а също и рязко преминаване от високи температури на ниски и обратното, понякога дори и в задимени помещения, при вибрации и други физически въздействия.

Стандартната компютърна техника не е в състояние да работи ефективно в такива условия и бързо излиза от строя. Решението на проблема са бизнес и индустриални таблети, които ние от Алфа Партнър предлагаме с високо качество, високо ниво на защита, за различни условия на работа и на добра цена.

Защитените таблети са като джобен компютър, като основната им особеност са високите им износоустойчивост и устойчивост на удари – много са здрави.

Таблетите, които предлагаме, са с ултра защитен корпус, който предпазва на 100% вътрешните елементи на таблета от механично увреждане.

При този тип конструкция таблетите не се „боят“ от изпускане от високо върху бетон, с тях може да се работи във влажна и прашна среда, а също и в условия на много високи или много ниски температури.

Високото ниво на защита на бизнес таблетите и на индустриалните таблети не е единственото им предимство. Таблетите, които ще откриете на alhpapartner.bg, са оборудвани със съвременни операционни системи, на базата на които се инсталира специализирано програмно осигуряване с широк избор от приложения за работа за изпълнението на различни задачи.

Таблетите от бизнес и индустриален клас са с големи цветни сензорни дисплеи, които позволяват бързото им функционално управление дори от служители без опит.

Някои от моделите таблети, които предлагаме, са с вградени баркод скенери, RFID. Към тези устройства могат да се свържат POS-системи и други различни опционални допълнения, което увеличава в пъти функционалните възможности на таблетите.

Защо да изберете таблет от Алфа Партнър?

При нас ще откриете модели таблети със защита от физически въздействия и повреди, а също и със защита от попадане на влага и прах по различни стандарти за ниво на защита (IP).

Предлагаме таблети от водещи производители, като Honeywell, Zebra Technologies и други световни лидери в производството на баркод оборудване, с които може да се работи в голям диапазон от температури. Можете да изберете за своя бизнес таблет, който да отговаря точно на Вашите нужди и изисквания.

Предлагаме таблети както с операционна система Windows, така и с Android, в асортимента ни ще откриете устройства за сканиране както на линейни, така и на двумерни баркодове.

Освен всичко друго, в асортимента ни има модели таблети с различни размери екрани, включително и достатъчно големи, а също и с по-голяма клавиатура за удобна работа.

Изберете таблет от Алфа Партнър за своя бизнес, за да оптимизирате бизнес процесите и да осигурите удобна работа на служителите си.

Как да изберете защитен таблет от Алфа Партнър?

Има редица критерии, по които можете да изберете таблет за събиране на данни за своя бизнес. Основните са:

  • Температурен режим – като трябва да отчитате условията на работа и условия на съхранение на устройството. При повечето модели температурният диапазон е много широк – от -20 до +40°C.
  • Херметичност на корпуса, по-конкретно защитата от влага и прах – този показател влияе на това колко време ще функционират вътрешните компоненти на таблета, ако към тях не достига влага и прах, те ще Ви служат по-дълго. Колкото по-висок IP параметърът, толкова по-добре.
  • Тип на сканиращия модул – от това зависи какви типове баркодове ще можете да сканирате с таблета (линейни и/или двумерни).
  • Средства за безжична връзка.
  • Операционна система – трябва да е съвременна, за да поддържа приложенията в отрасъла.
  • Капацитет на батерията и продължителност на работата с едно зареждане – ще е добре, ако има резервна батерия, която да може да се използва, когато основната се изтощи. Това ще Ви помогне да не губите информация.
  • Бутони и виртуална клавиатура – те влияят на това служителите да имат бърз и удобен достъп до отделните функции на устройството.
  • Брой и тип аксесоари.
  • Устойчивост на удари – тъй като индустриалните и бизнес таблетите са с големи екрани, това е най-уязвимото място на тези устройства. За да са защитени, се използва специално закалено стъкло. Корпусът е защитен от гумени вложки и често няма остри ъгли. Това намалява риска от повреда при изпускане.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече