Меню
Your Cart

H-Class Етикетен принтер, 203 dpi, 4-инчов

H-Class Етикетен принтер, 203 dpi, 4-инчов
H-Class Етикетен принтер, резолюция 203 dpi, 4-инчов, интерфейси RS232, Parallel, Ethernet, USB 2.0, SDIO, програмни езици PLZ, PLI, PLB,термотрансферен, термодиректен печат, широчина на печат (max) 103.9 mm, гаранция 12 месеца
 • Модел: H-Class Етикетен принтер
 • Тегло: 16.33kg
 • MPN: H-4212X

4-инчов H-Class Етикетен принтер с резолюция 203 dpi е принтер за печат на етикети от Honeywell Datamax H-Class – надеждни, безотказни и универсални етикетни принтери!

Ключови особености на H-Class Етикетен принтер

 • Универсална свързаност – принтерите от този клас по подразбиране се предлагат с интерфейси Ethernet, Serial, USB, SDIO;
 • Здравият метален корпус на алуминиева рамка позволява етикетният принтер да се използва в тежки промишлени условия;
 • Широкият избор от модели на H-класата на Honeywell дава възможност да изберете принтер за етикети, който да отговаря максимално на Вашите нужди;
 • Голям графичен дисплей с разширение 240х320 пиксела за по-удобно и разбираемо управление;
 • Разнообразните допълнителни опции (ножове, разделители, датчици за наличност и други) се инсталират без проблем на вече готовите конфигурации на 4-инчовия етикетен принтер H-Class от Honeywell с резолюция 203 dpi.

Универсалност на разходните материали

В етикетния принтер Honeywell H-Class 4 inch, 203 dpi може да се постави термотрансферна лента както с намотка IN, така и с намотка OUT.

Инструментите за управление на печатащата глава осигуряват удобни настройване и диагностика на принтера, а също така предпазват от нарушения в печатането, свързани с необходимостта от обслужване на главата.

Универсалност в управлението на принтера

H-Class етикетният принтер от производителя Honeywell поддържа вътрешни програмни езици: DPL, MCL, 123Print, а също така се емулират езиците PLZ, PLI и PLB.

Принтерите за печат на етикети H-Class са създадени за работа в най-тежките индустриални условия. Основната им особеност и това, което ги отличава от принтерите от друг клас, е, че тези етикетни принтери могат да работят в режим на 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Индустриалният принтер H-Class 4-инча с 203 dpi резолюция ще е изключително добро капиталовложение. Цената на принтера от Honeywell се компенсира на 100% с минимални разходи за обслужване и ремонт.

Отворената архитектура на принтера за етикети предполага бърза замяна на ролките, което увеличава ефективността на производството.

В кои области е подходящо да се използва етикетният принтер H-Class?

 • В производството (маркиране на готовата продукция, пълни контейнери, палета);
 • Транспорт и логистика (центрове за сортиране, транспортни етикети);
 • Хранителни продукти и алкохолна продукция (висококачествени етикети);
 • Фармацевтиката (етикети с рецепти, продуктови етикети, складова маркировка).

Отдалечено управление на принтера и на процеса на печат на етикетите

Благодарение на технологията DMXnet Manager и вградения Ethernet интерфейс принтерите от H-класа могат да се управляват и дистанционно. Може да се настройва печатането, да се зарежда шаблонът за печат и да се използват други полезни функции.

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печаттермотрансферен, термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)103.9 mm
ИнтерфейсиRS232, Parallel, Ethernet, USB 2.0, SDIO
Интерфейси - опционалниGPIO, Wi-Fi 802.11b/g
Програмни езициPLZ, PLI, PLB
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече