Меню
Your Cart

Баркод скенери - изгодни цени, сравнения, консултация, бърза доставка

Марка: Honeywell Модел: Voyager 1602g Баркод скенер
Voyager 1602g Джобен баркод скенер 1D, Bluetooth, с USB кабел от HoneywellВъпреки малкия си размер, джобният скенер Voyager 1602g на Honeywell предлага висока производителност на сканиране на достъпна цена и е добро решение за устройство, придружаващо таблет. Предназначен е основно за търговият..
548.53 лв.
Марка: Honeywell Модел: Voyager 1602g Баркод скенер
Voyager 1602g Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth, с USB кабел от HoneywellВъпреки малкия си размер, джобният скенер Voyager 1602g на Honeywell предлага висока производителност на сканиране на достъпна цена и е добро решение за устройство, придружаващо таблет. Предн..
766.92 лв.
Марка: Honeywell Модел: SF61B Баркод скенер
SF61B Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth от HoneywellДжобният скенер SF61B на Honeywell е компактен, освен това е изключително здрав, предлага висока производителност на сканиране на достъпна цена и е добро решение за устройство, придружаващо таблет. Предназначен е основно за складове и фабрики..
Марка: Zebra Technologies Модел: CS6080 Баркод скенер
Едно свръхуниверсално устройство с изключителен за своя клас конвертируем дизайн!Ако Ви е необходим безжичен скенер за инвентаризация и жичен скенер с функция да се използва без ръце на касата, няма нужда да си купувате няколко устройства за целта.CS6080 от Zebra е джобен баркод четец с ун..
QuickScan I QBT2430 Баркод скенер 2D, Bluetooth, станция и USB кабел
На склад
Марка: Datalogic Модел: QuickScan I QBT2430 Баркод скенер
QuickScan I QBT2430 Баркод скенер 2D, Bluetooth, станция и USB кабел от DatalogicБезжичните скенери QuickScan I QBT2430  на Datalogic са леки, компактни и са на достъпна цена. QBT2430  са с устойчива конструкция, предвидени да издържат на ежедневна употреба и на неизбежните изпускания..
956.40 лв.
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3608-DP Баркод скенер
DS3608-DP Баркод скенер 2D, DPMКато част от Zebra 3600 серия, дигиталните ръчни скенери DS3608-DP са изключително бързи, точни, с устойчив дизайн и управляемост. DS3608-DP прочитат всички 1D и 2D баркодове, отпечатани на хартия и от екран, както и DPM (direct part marks) - баркод, отпечатан дир..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3608-SR Баркод скенер
DS3608-SR Баркод скенер 2D, Standard range от Zebra TechnologiesДигиталните ръчни скенери DS3608-SR са част от новото поколение четци Zebra 3600-та серия. Намират приложение в складове и фабрики, индустриална среда. DS3608-SR четат 1D и 2D баркодове - не се затрудняват дори кодовете да са наран..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3678-DP Баркод скенер
DS3678-DP Баркод скенер 2D, DPM, Bluetooth от Zebra TechnologiesКато част от Zebra Technologies, серия 3600, дигиталните ръчни скенери DS3678-DP са изключително бързи, точни, с устойчив дизайн и управляемост. DS3678-DP работи с Bluetooth v4.0, който позволява бърза безжична комун..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3678-ER Баркод скенер
DS3678-ER Баркод скенер 2D, Extended Range, Bluetooth от Zebra TechnologiesКато част от Zebra Technologies, серия 3600, дигиталните ръчни скенери DS3678-ER са най-устойчивите скенери в своя клас. Предназначени са за употреба основно в складове и фабрики, индустриална среда. Безжичните баркод скенери..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1911i Баркод скенер
Granit 1911i Баркод скенер 2D, Bluetooth от HoneywellКато част от Honeywell, серията Granit - изключително здрава серия скенери, Granit 1911i са предназначени за едни от най-суровите среди – складове, фабрики, производства. Granit 1911i осигурява отлично качество на сканиране на всеки линеен (1..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1980i Баркод скенер
Granit 1980i Баркод скенер 2D от HoneywellИндустриалният баркод скенер, Granit 1980i на Honeywell е конструиран, така че да издържи и на най-тежките условия на труд. Предназначен е основно за употреба в складове и фабрики, индустриална среда, в дистрибуционни центрове.Granit 1980i осигуряв..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1990i Баркод скенер
Granit 1990i Баркод скенер е 2D скенер със стандартен (SR) или с гъвкав (XR) обхват със свръхвисока степен на защита, който помага на потребителите да получат максимална производителност на труда си и безотказна работа. Най-добрата в неговия клас издръжливост осигурява ниска обща стойност на баркод ..
Марка: Zebra Technologies Модел: LI3678-ER Безжичен линеен баркод скенер
LI3678-ER Баркод скенер 1D, Extended Range, Bluetooth от Zebra TechnologiesЛинейните баркод скенери LI3678-ER са  част от новата серия на Zebra Technologies - ултра-устойчиви индустриални четци. Предназначени са за употреба основно в складове, производства, индустриална среда.&nb..
Марка: Zebra Technologies Модел: LI3678-SR Баркод скенер
LI3678-SR Баркод скенер 1D, Standard range, Bluetooth от Zebra TechnologiesЛинейните баркод скенери LI3678 са  част от новата серия на Zebra Technologies - ултра-устойчиви индустриални четци. Предназначени са за употреба основно в складове и производства. Служат за бързо и лесно причитане на&nb..
Марка: Zebra Technologies Модел: MT2070 Баркод скенер
MT2070 Баркод скенер 2DMT2070 баркод скенерът на Zebra Technologies,с Windows CE 5.0, се отличава с хибриден дизайн - баркод четец и мобилен компютър в едно. Повишава производителността на работния процес, елиминирайки нуждата от употреба на отделни устройства. Баркод скенерът е със степен на защита..
Марка: Datalogic Модел: PowerScan PBT9500 Баркод скенер
PowerScan PBT9500 Баркод скенер 2D, BluetoothPowerScan PBT9500 баркод скенер на Datalogic се базира на безжична Bluetooth технология, която позволява пълна свобода на операторите и мобилност навсякъде, без ограничение в движенията. Скенерът е проектиран с ергономичен, но в същото време здрав дизайн,..
Марка: Datalogic Модел: PowerScan PBT9500-DPM Evo Баркод скенер
PowerScan PBT9500-DPM Evo Баркод скенер 2D, DPM, Bluetooth от DatalogicPBT9500-DPM Evo безжичен баркод четец на Datalogic разчита DPM (Direct Part Marking) кодове, линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове, като разполага с опция за omnidirectional сканиране – не е необходимо скенерът да се подравнява ..
Марка: Datalogic Модел: PowerScan PD9500 Баркод скенер
PowerScan PD9500 Баркод скенер 2D от DatalogicPD9500 баркод скенер разполага с най-новия софтуер на Datalogic за декодиране на кодове, като безпроблемно разчита линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове на разстояние над 1 m, в зависимост от резолюцията на баркода. Технологията на производителя 3GL (тр..
Марка: Datalogic Модел: PowerScan PD9530-DPM Evo Баркод скенер
PowerScan PD9530-DPM Evo Баркод скенер 2D, DPM от DatalogicPD9530-DPM Evo жичен баркод скенер на Datalogic е със степен на защита IP65, което го прави устойчив на прахови и водни частици. Намира широко приложение в индустриални условия. Баркод четецът има способност за  бързо и безпроблемно раз..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3508 Баркод скенер
DS3508 Баркод скенер 2D, DPM от Zebra TechnologiesZebra Technologies прилага иновативна технология за улавяне на цифрови изображения в скенерите DS3508. Тя осигурява изключително бързо и точно заснемане на едномерни (1D) и двумерни (2D) баркодове, на изображения, както и на DPM (direct part marks). ..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3608-ER Баркод скенер
DS3608-ER Баркод скенер 2D, Extended Range от Zebra TechnologiesДигиталните ръчни скенери  са част от новото поколение устойчиви четци на Zebra Technologies, серия 3600. Предназначени са за употреба основно в складове и фабрики, индустриална среда. DS3608-ER четат линейни -1D, и двуме..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3608-HD Баркод скенер
DS3608-HD Баркод скенер 2D, High density от Zebra TechnologiesКато част от Zebra Technologies – изключително здравата серия скенери, DS3608-HD  са предназначени за едни от най-суровите среди – производствена линия за електроника, медицинско оборудване, телеком. Дигиталните ръчни скенери DS..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3608-HP Баркод скенер
DS3608-HP Баркод скенер 2D, High performanceDS3608-HP ръчни скенери са предназначени за употреба основно в складове и фабрики, индустриална среда. Този модел дигитални скенери четат 1D и 2D баркодове.  Не се затрудняват дори кодовете да са наранени, мръсни или бледо разпечатани, улавя..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS3678-HD Баркод скенер
DS3678-HD Баркод скенер 2D, High density, Bluetooth от Zebra TechnologiesDS3678-HD ръчни скенери са изключително здрава серия и са предназначени за едни от най-суровите среди – производствена линия за електроника, медицинско оборудване, телеком. Улавяне от първият пътна всеки 1D баркод с в..
Показани 1 от 24 | 143 (6 Страници)

Портфолиото на Алфа Партнър включва голямо разнообразие от баркод скенери на производителите Zebra Technologies, Datalogic и Honeywell, с различни технологии за сканиране. Ние предлагаме подходящо решение за всеки бизнес – индустриални баркод скенери, ръчни и настолни баркод четци, баркод скенери за вграждане и специализирани баркод четци за лаборатории, клиники и болници. Сред моделите може да откриете и джобни баркод скенери, които се отличават с компактен дизайн и са подходящи за сканиране на много малки баркодове.

Баркод скенерите от Алфа Партнър се характеризират с бързина, надеждност и висока производителност при идентификацията на всеки продукт или стока. Нашето богато портфолио от баркод четци включва, както жични модели, които осъществяват връзка с хост устройството посредством RS-232 или USB кабел, така и безжични баркод скенери, които използват Wi-Fi или Bluetooth връзка и позволяват по-голяма свобода на оператора по време на сканиране.

Баркод четците са с различен сканиращ модул за прочитане на баркодове, като могат да декодират, както от много близко разстояние, така и на разстояние достигащо до 2 метра. Баркод скенерите, които предлагаме се отличават с прецизно и мигновено сканиране, като не се затрудняват с прочитането на замърсени или повредени баркодове. Възможност за декодиране на баркодове от екран на мобилно устройство или отпечатани на хартия.

Лазерни баркод скенери за 1D баркодове - UPS и EAN стандарти и др.

Линейни баркод скенери за 1D баркодове - Code 39, Code 128, GS1 DataBar кодове и др.

Дигитални баркод скенери за двумерни 2D баркодове - PDF417, Data Matrix, QR и DPM баркодове и др.

Баркод четците са проектирани с фокус върху издръжливостта и издържат на множество изпускания и удари. Имат защита срещу прах и вода и работят безпроблемно в минусови или екстремно високи температурни условия. Ергономичният им дизайн ги прави удобни при продължително сканиране, без да натоварват ръката на оператора.

Широката ни гама от баркод скенери са подходящи за употреба в индустриални условия, производствени среди, складове, транспортни и логистични центрове, търговски обекти, сферата на хотелиерството, здравеопазване и др.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече