Меню
Your Cart

Баркод скенери - изгодни цени, сравнения, консултация, бърза доставка

Марка: Datalogic Модел: QuickScan I QM2131 Баркод скенер
QuickScan I QM2131 Баркод скенер 1D, Star, станция и USB кабелQM2131 са част от серията QuickScan на Datalogic. Безжичните скенери са лесни за употреба и с устойчива конструкция, проектирани да издържат на всекидневна употреба и неизбежните изпускания.Камерата на устройството е с разширен обхва..
Марка: Zebra Technologies Модел: Zebra DS4608 Баркод скенер
Zebra DS4608 Баркод скенер, жичен, 2D от Zebra TechnologiesZebra DS4608 баркод четец сканира мигновено 1D и 2D баркодове, както от големи етикети върху палета и кашони, така и от малки - в бижутерски магазини или болнични заведения. Осигурена бързина и висока ефективност на работното място..
Марка: Datalogic Модел: Gryphon I GD4520 Баркод скенер
Gryphon I GD4500 Баркод скенер 2D, Digimarc от DatalogicGryphon I GD4500 баркод скенер от Datalogic е проектиран със стилен, ергономичен и компактен дизайн, който го прави основно приложим в сферата на търговията, офис среди, леката промишленост, в здравеопазването и др. Баркод четецът предлага..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS8178 Баркод скенер
DS8178 Баркод скенер 2D, Bluetooth, станция и USB кабел от ZebraDS8178 - най-новите скенери на Zebra Technologies са предназначени основно за търговски обекти (магазини, туристическата индустрия - хотели, логистика и транспорт, леката промишленост, в публичния сектор).DS8178, притежава&nbs..
Марка: Zebra Technologies Модел: LI2208 Баркод скенер
LI2208 Баркод скенер 1D, стойка и USB кабел от Zebra TechnologiesЛинейните четци LI2208 представят следващо поколение 1D баркод скенери. Изградени са на основата на широко употребявания модел LS2208, доказал своята надеждност и удобство. Четенето на баркодове е улеснено заради изключително остр..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS8108 Баркод скенер
DS8108 баркод скенер 2D, Digimarc, USB кабел от ZebraDS8108 баркод скенери на Zebra Technologies са предназначени основно за търговски обекти (магазини, туристическа индустрия -хотели, логистика и транспорт, леката промишленост, в публичния сектор). Баркод четецът служи за бързо и лесно прочитане на..
Марка: Honeywell Модел: Xenon XP 1950g Баркод скенер
Xenon XP 1950g Баркод Скенер 2D, DigimarcXenon XP 1950g на Honeywell се отличава с висока производителност на сканиране. В зависимост от конфигурацията, устройството безпроблемно разчита от разстояние или с лошо качество - линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове, Portable Data File (PDF), DOT кодове ..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS9908 Баркод скенер
DS9900 Хибриден Баркод скенер 2D, Digimarc от ZebraБаркод скенерите DS9900 са леки, бързи и надеждни, което ги прави изключително предпочитани за широк набор от приложения, най-вече в областта на продажбите на дребно. Служат за декодиране на двумерни (2D) баркодове. DS9900 с..
Марка: Honeywell Модел: Hyperion 1300g Баркод скенер
Hyperion 1300g Баркод скенер 1D от HoneywellHyperion 1300g баркод скенер от Honeywell се отличава с компактен размер, устойчив и удобен за продължителна употреба в обстановки изискващи интензивно сканиране на баркодове. Намира основно приложение в сферата на търговията, леката промишленост и др.Барк..
Марка: Honeywell Модел: Voyager 1250g Баркод скенер
Voyager 1250g Баркод скенер 1D от HoneywellМоделът 1250g е част от световно известната серия баркод четци Voyager на производителя Honeywell. Скенерът е предвиден за употреба основно в сферата на търговията.Voyager 1250g е оптимизиран за мигновено сканиране на линейни (1D) баркодове, като повишава п..
Марка: Honeywell Модел: Voyager 1200g Баркод скенер
Voyager 1200g Баркод скенер 1D от HoneywellVoyager 1200g баркод четец от Honeywell се справя отлично с прочитането на всички линейни (1D) баркодове, като не се затруднява дори и с бледо принтирани, замърсени или повредени кодове. Възможност за сканиране на кодове с висока плътност до 3.5 mil – ..
Марка: Honeywell Модел: Voyager CG95X0 Баркод скенер
Voyager CG95X0 Баркод скенер 1D от HoneywellСерията Voyager 9500 баркод скенери от Honeywell се справят отлично с прочитането на всякакъв вид линейни (1D) баркодове, включително GS1 DataBar. Voyager 9500 четците разполагат с патентованата CodeGate технология на производителя, чрез която потреби..
Марка: Datalogic Модел: Touch 90 Light Баркод скенер
TD1100 Баркод скенер 1D от DatalogicTD1100 жичен баркод скенер от Datalogic предлага на потребителите отлично съотношение между качество, цена и удобство. Четецът е предназначен за употреба основно в сферата на търговията, административни среди и др.Баркод четецът се справя безпроблемно с прочи..
Марка: Datalogic Модел: QuickScan I QM2400 Баркод скенер
QuickScan I QM2400 Баркод скенер 2D, Star, със станция от DatalogicБезжичните скенери QuickScan I QM2400 на Datalogic се справят отлично с прочитането на линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове, отпечатани на хартия и от екран. При успешно прочетен баркод се визуализира зелена точка - патентован..
Марка: Datalogic Модел: QuickScan I QD2430 Баркод скенер
QuickScan I QD2430 Баркод скенер 2D, стойка и USB кабел от DatalogicQuickScan I QD2400 ръчните скенери се справят отлично с прочитането на линейни (1D) и двумерни (2D - DataMatrix, QR) баркодове, отпечатани на хартия и от екран.Баркод скенерите са леки, компактни и с ергономичен дизайн, с устойчива ..
Марка: Datalogic Модел: Heron HD3430 Баркод скенер
Heron HD3430 Баркод скенер 2D от DatalogicHeron HD3430 жичен баркод скенер от Datalogic е проектиран със стилен и модерен дизайн, който го прави подходящ за експлоатация основно в сферата на търговията. Отличава от HD3100 модела с това, че освен линейни (1D), разчита безпроблемно и двумерни (2D) бар..
Марка: Datalogic Модел: Heron HD3130 Баркод скенер
Heron HD3100 Баркод скенер 1D от DatalogicHeron HD3100 жичен баркод скенер от Datalogic е проектиран със стилен и модерен дизайн, който го прави подходящ за експлоатация основно в сферата на търговията. Heron HD3100 се справя отлично с прочитането на линейни (1D) баркодове (със скорост 270 скан..
Марка: Zebra Technologies Модел: LS1203-HD Баркод скенер
LS1203-HD Баркод скенер 1D, High density от Zebra TechnologiesРъчните скенери LS1203-HD са проектирани за четене на 1D баркодове с висока плътност (малки), които се използват основно от производителите на електронни компоненти - за проследяване, за качествен контрол и други приложения..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1981i Баркод скенер
Granit 1981i Баркод скенер 2D, Bluetooth от HoneywellБезжичните индустриални баркод скенери, Granit 1981i се справят отлично с прочитането на всеки линеен (1D) и двумерен (2D) баркод, omnidirectionally - не е необходимо да подравнявате баркода спрямо скенера. Осигуряват широк обхват на сканиран..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1980i Баркод скенер
Granit 1980i Баркод скенер 2D от HoneywellИндустриалният баркод скенер, Granit 1980i на Honeywell е конструиран, така че да издържи и на най-тежките условия на труд. Предназначен е основно за употреба в складове и фабрики, индустриална среда, в дистрибуционни центрове.Granit 1980i осигуряв..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1911i Баркод скенер
Granit 1911i Баркод скенер 2D, Bluetooth от HoneywellКато част от Honeywell, серията Granit - изключително здрава серия скенери, Granit 1911i са предназначени за едни от най-суровите среди – складове, фабрики, производства. Granit 1911i осигурява отлично качество на сканиране на всеки линеен (1..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1910i Баркод скенер
Granit 1910i Баркод скенер 2D от HoneywellHoneywell Granit 1910i е индустриален баркод скенер, който поддържа както линейни, така и двумерни баркодове. Изключително здрав е – проектиран за работа дори в най-тежките условия на труд. Предназначен е основно за употреба в складове и фабрики, индуст..
Марка: Honeywell Модел: Granit 1280i Баркод скенер
Granit 1280i Баркод скенер 1D от Zebra Technologies от HoneywellКато част от семейството индустриални скенери Granit на Honeywell, Granit 1280i е изключително здрав – проектиран за работа дори в най-тежките условия на труд. Предназначен е основно за употреба в складове и фабрики, индустриална с..
Марка: Zebra Technologies Модел: LI3678-ER Безжичен линеен баркод скенер
LI3678-ER Баркод скенер 1D, Extended Range, Bluetooth от Zebra TechnologiesЛинейните баркод скенери LI3678-ER са  част от новата серия на Zebra Technologies - ултра-устойчиви индустриални четци. Предназначени са за употреба основно в складове, производства, индустриална среда.&nb..
Показани 1 от 24 | 143 (6 Страници)

Портфолиото на Алфа Партнър включва голямо разнообразие от баркод скенери на производителите Zebra Technologies, Datalogic и Honeywell, с различни технологии за сканиране. Ние предлагаме подходящо решение за всеки бизнес – индустриални баркод скенери, ръчни и настолни баркод четци, баркод скенери за вграждане и специализирани баркод четци за лаборатории, клиники и болници. Сред моделите може да откриете и джобни баркод скенери, които се отличават с компактен дизайн и са подходящи за сканиране на много малки баркодове.

Баркод скенерите от Алфа Партнър се характеризират с бързина, надеждност и висока производителност при идентификацията на всеки продукт или стока. Нашето богато портфолио от баркод четци включва, както жични модели, които осъществяват връзка с хост устройството посредством RS-232 или USB кабел, така и безжични баркод скенери, които използват Wi-Fi или Bluetooth връзка и позволяват по-голяма свобода на оператора по време на сканиране.

Баркод четците са с различен сканиращ модул за прочитане на баркодове, като могат да декодират, както от много близко разстояние, така и на разстояние достигащо до 2 метра. Баркод скенерите, които предлагаме се отличават с прецизно и мигновено сканиране, като не се затрудняват с прочитането на замърсени или повредени баркодове. Възможност за декодиране на баркодове от екран на мобилно устройство или отпечатани на хартия.

Лазерни баркод скенери за 1D баркодове - UPS и EAN стандарти и др.

Линейни баркод скенери за 1D баркодове - Code 39, Code 128, GS1 DataBar кодове и др.

Дигитални баркод скенери за двумерни 2D баркодове - PDF417, Data Matrix, QR и DPM баркодове и др.

Баркод четците са проектирани с фокус върху издръжливостта и издържат на множество изпускания и удари. Имат защита срещу прах и вода и работят безпроблемно в минусови или екстремно високи температурни условия. Ергономичният им дизайн ги прави удобни при продължително сканиране, без да натоварват ръката на оператора.

Широката ни гама от баркод скенери са подходящи за употреба в индустриални условия, производствени среди, складове, транспортни и логистични центрове, търговски обекти, сферата на хотелиерството, здравеопазване и др.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече