Меню
Your Cart

Evoko Liso ERM2001 система за резервиране на зали за срещи

Evoko Liso ERM2001 система за резервиране на зали за срещи
Evoko Liso ERM2001 система за резервиране на зали за срещи, гаранция 24 месеца. Evoko Liso - Evoko - система за запазване на зали за срещи - Evoko Liso – ново поколение системи за резервиране на конферентни зали
 • Модел: Evoko Liso
 • Тегло: 1.30kg
 • Размери: 20.00см x 20.00см x 2.50см
 • Код: ERM2001
 • MPN: ERM2001

Evoko Liso – ново поколение системи за резервиране на конферентни зали

От 2010 година компания Evoko прави планирането на срещи максимално лесно и удобно, като започва да предлага на пазара устройства за запазване на стаи за преговори. Вече няма проблеми с резервирането на една и съща конферентна зала, объркване с графиците и провалени срещи. На пазара се появи нов продукт – Evoko Liso – стилно и ярко устройство, което облекчава много процеса по резервирането на конферентни зали.

Първите системи за резервиране на зали за преговори и конферентни зали Evoko са пуснати на пазара през 2010-та година и бързо са станали популярни. Те са помогнали на много търговски и държавни предприятия да намалят разходите си чрез рационалното използване на работното време и офисите. Потребителите на системите нямат проблеми с дублиране на резервациите за конферентни зали, няма вече объркване с графиците, няма провалени срещи, заради които не са могли да се осъществяват важни бизнес сделки.

Въпреки своя успех компания Evoko продължава да усъвършенства технологиите си и новият им продукт Evoko Liso става още по-удобен, иновативен и привлекателен. Това изпълнено в изящен дизайн устройство може да украси всеки офис, като го направи още по-престижен и съвременен.

Благодарение на развитието на мрежовите функции системата позволява да намерите лесно и бързо свободни за точното време зали, да ги резервирате и дори да разграничите достъпа до тях на конкретни служители. И всичко това – без да напускате работното си място – от компютъра в офиса. Или ако ще Ви е по-удобно, направете го от сензорния екран на системата – на него излиза цялата информация.

Статусът на конферентната зала се вижда отдалеч – той се изобразява с контурна светлина на дисплея – зелената означава, че залата е свободна, а червената – че е заета. Доближавайки устройството, можете да видите кога ще се освободи залата и да я резервирате за необходимия Ви период от време.

Системата се интегрира лесно в корпоративната компютърна мрежа, както и всяко друго офис оборудване, тя е съвместима с програмата Microsoft Exchange Server. Не Ви е необходимо друго.

В новата система е преработен значително потребителският интерфейс, той е много по-интуитивен. Важна особеност на Evoko Liso е колко поразително лесно се използва, служителите Ви могат да я ползват без предварително обучение.

Управлението на самата система се осъществява с помощта на приложението Evoko Home – освен самото резервиране, имате право и да разпределяте правата на потребителите и да контролирате различните устройства в реално време.

Отвореният API на системата Evoko Liso се интегрира лесно с приложенията на други разработчици. Което Ви позволява например да включвате електричеството в залата 10 минути преди срещата. Вградените RFID, NFS и проверката на PIN код дава възможност да идентифицирате потребителя лесно, за да му предоставите определени права. Функцията „check in“ позволява да отмените срещата автоматично, ако никой не е дошъл на нея. Непосредствено от дисплея се осъществява и връзката с поддръжката – в случай че сте забелязали проблеми при работата със системата.

За най-добра организация на бизнес процеса помагат статистичните функции на Evoko Liso – те представят пълна информация за всички планирани срещи и мероприятия. И помагат работата във фирмата да бъде по-продуктивна.

Предимства на Evoko Liso ERM2001 система за резервиране на зали за срещи

 • Характеризира се с изключително стилен и компактен дизайн, който пасва идеално във всяка една офис среда.
 • Evoko ERM2001 дава възможност да запазите желаната зала с лекота – само с няколко клика през цифровия календар.
 • Позволява да резервирате директно през сензорния екран, като по този начин максимално оптимизира процеса на работа и елиминира възможността от допускане на грешки – без дублиране на часове, без прекъснати срещи.

Evoko ERM2001 системата е лесна за интеграция с Microsoft

Съместими платформи:

 • Microsoft Office 365;
 • Microsoft Exchange 2019;
 • Microsoft Exchange 2016;
 • Microsoft Exchange 2013;
 • Microsoft Exchange 2010.

Защо да изберете Evoko Liso?

 • Потребителите бързо и лесно могат да се ориентират какъв е статусът на залата - само с един поглед, без да е необходимо да се приближават до устройството.
 • Благодарение на интуитивния потребителски интерфейс и светлините, с които разполага - зелена, оранжева и червена – може да видите дали залата е заета, или не.
 • Evoko Liso прави запазването, приключването или увеличаването на продължителността на запазения час по-лесно от всякога.
 • Посредством Evoko Home софтуер потребителите могат да се възползват от календар, чрез който лесно да планират бъдещите си срещи и да направят възможно най-добрия избор на помещение, базирайки се на наличностите, размерите и оборудването на залата.
 • Evoko ERM2001 позволява да наблюдавате състоянието на всяка една зала – свободна, резервирана или заета - както на етажа, така и в цялата сграда.
Характеристики
МаркаEvoko
LAN интерфейси::::10/100/1000 Mbit; PoE & PoE +
Съвместима платформа MicrosoftMicrosoft Office 365, Microsoft Exchange 2019, Microsoft Exchange 2016, Microsoft Exchange 2013, Microsoft Exchange 2010
RFID/NFC13.56 MHz четец, ISO/IEC 14443A/B, MIFARE 4K/1K карти (не поддържа ISO/IEC 15693 нито MIFARE Ultralight C)
Размери (L x H x D)200 mm x 200 mm x 25 mm
Дисплей8 инча капацитивен сензорен екран
WLAN802.11 a/b/g/n
Съвместима платформа GoogleGoogle G Suite
Съвместима платформа IBM/LotusIBM/Lotus Domino Smartcloud; IBM/Lotus Domino 8.5.3 – 9.x
Продуктов номерERM2001
Гаранция24 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече