Меню
Your Cart

Мобилни принтери - качествен печат на баркодове

Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ220 Мобилен принтер
ZQ220 Мобилен етикетен принтер, 203 dpiZQ220 мобилен принтер на производителя Zebra Technologies осигурява отлично качество на принтиране както на разписки, така и на етикети. Лек, с компактен и ергономичен дизайн, на достъпна цена,  с устойчива конструкция, предвиден да издържа на ежеднев..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ320 Мобилен принтер
ZQ320 Мобилен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: -15° C до 50° C...
Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ310 Мобилен принтер
ZQ310 Мобилен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: -15° C to 50° C...
Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ110 Мобилен принтер
ZQ110 Мобилен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: -15° C до 50° C...
Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ210 Мобилен принтер
Висококачествен и мобилен принтер за етикети и разписки с резолюция 203 dpi на добра цена – ZQ210Търсите мобилен принтер, но не искате да жертвате функционалността? Представяме Ви ZQ210 мобилен принтер за печат на етикети и разписки – идеален баланс на качество, универсалност, устойчивост на износва..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ511 Мобилен принтер
Свръх здрав 3-инчов мобилен принтер за етикети и разписки с резолюция 203 dpi от премиум клас ZQ511Zebra Technologies са положили всичките си усилия, за да създадат принтер, който е готов да работи и в най-суровите условия. Развивайки успеха на серията принтери за етикети ZQ500, моделът етикетен моб..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZQ521 Мобилен принтер
4-инчов мобилен принтер за етикети и разписки с резолюция 203 dpi ZQ521 – изключително здрав и надежден за работа в най-сложните условияМобилен принтер за етикети и касови бонове ZQ521 от Zebra Technologies е още по-надежден от своите събратя. Мобилен етикетен принтер ZQ521 е със здрава конструкция ..
Марка: Zebra Technologies Модел: RW 220/420 Мобилен принтер
RW 220/420 Мобилни принтери за разписки, 203 dpi..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Мобилните принтери за етикети са преносимо баркод оборудване за маркиране на стоки. Благодарение на компактния им размер и на това, че са леки, мобилните принтери са изключително подходящи за компании, които работят в сферата на търговията на дребно и в логистиката.

Мобилните принтери позволяват да се ускори процесът на прием, изпращане, инвентаризация и разпределяне на стоките и вследствие на това да се повиши производителността на труд на служителите в компанията.

С помощта на мобилни принтери можете да намалите разходите в бизнеса си с поне 30%!

В каталога на онлайн магазин за баркод оборудване alphapartner.bg ще откриете различни модели мобилни принтери в широк ценови диапазон. Ние предлагаме мобилни принтери от такива големи производители като Honeywell, Zebra и други. Продуктите, които предлагаме, се отличават с висока надеждност и удобна употреба.

Предимства на мобилните принтери от Алфа Партнър

 • Ергономичност – леки, компактни, удобни за носене. Имат USB порт, Bluetooth, Wi-Fi модул или IR порт.
 • Лесно сменяеми консумативи – рибони, етикети на ролка, печатащи глави и батерии.
 • Мобилни принтери с батерии, които държат дълго с едно зареждане.
 • Широка сфера на използване – за квитанции, баркодове, етикети, в автомобилния отрасъл и т.н.
 • Висока скорост и качество на печат – средно печатат по 20 страници.

Сфери на използване на мобилните принтери

 • Мобилните принтери за етикети ускоряват процеса на прием, изпращане, инвентаризиране и разпределяне на стоката. Поради компактния си размер и ниско тегло те се използват широко в логистичния отрасъл и в търговията. В офиса помагат за организиране на работното пространство (маркиране на вещи, папки и документи) чрез информативни лепенки.
 • В търговските обекти например мобилните принтери за самозалепващи етикети ще са много полезни в търговските зали. В хранителните магазини и супермаркети мобилни принтери се използват при разфасоване, а в магазините за дрехи, обувки и други непродоволствени стоки – за печат на етикети с цени.
 • Мобилни принтери се използват активно и за печат на QR кодове от интернет магазините. Върху продуктите се поставят промостикери, лепенки с връзка към действаща промоция или към страницата на продукта.
 • В логистичните центрове, в производството и в складовете постоянно нещо се мести, преоценява и се изпращат стоки. За да не се изгуби нищо, се използват етикети с информация за адресиращия и адресата, номер на поръчката и уникален идентификационен код, за които отново могат да се използват мобилни принтери.
 • Още една сфера, в която се използват мобилни етикетни принтери, е сферата на услугите. При паркинг услуги, прием на стоки за ремонт или в обектите за отдаване на оборудване под наем мобилните принтери помагат да се нанесе бързо информация за датата и часа на предаването на стоката.

Как да изберете мобилен принтер от Алфа Партнър?

Основните критерии за избор на мобилен принтер за етикети са:

 • Брой на касовите бонове, квитанциите или етикетите, които трябва да се напечатат за един ден. Класът на мобилните компютри зависи пряко от този параметър. Стандартно всеки мобилен принтер може да напечата  5000-8000 етикета на ден за около 8 часа работа. Има модели мобилни принтери, които могат да печатат много повече за същия времеви диапазон.
 • Характеристики на мобилните принтери – трябва да се вземе предвид широчината на лентата, на която ще се нанася необходимата информация. Има мобилни принтери, които могат да работят с ленти с широчина не повече от 44 мм. Има и широкоформатни индустриални мобилни принтери, които могат да печатат с широчина до 105 мм. Стандартната широчина на етикети или чекова лента е 58 мм. Това е напълно достатъчно, за да напечатате баркод, информация за стоката и цената.
 • Технология на печат – термодиректен или термотрансферен метод на печат. Изборът на метода зависи от условията на съхранение и вида на стоката за маркиране. Обикновено се използва термодиректен печат, по-евтино е и няма нужда да се закупува термотрансферна лента.
 • При избора на мобилен принтер трябва да вземете предвид и корпусът му. Той трябва да е здрав, устойчив на повреди, защитен от попадане на прах и влага. Някои модели мобилни етикетни принтери от асортимента ни са с подвижни крепежи за ролки, което би Ви било полезно, ако сменяте ролки с различна широчина. Обикновено се използва само една широчина на лентата, за някои бизнеси е по-практично и няма нужда да се набавят други размери консумативи.

Цената на мобилните принтери, които ще откриете в нашия каталог, се определя от капацитета на батерията, скоростта, начина и широчината на печат, от това дали има Wi-Fi и Bluetooth модул и разбира се, от класа.

Защо да изберете мобилен принтер от Алфа Партнър?

При нас ще откриете различни модели мобилни принтери за печат на етикети. Ние ще Ви помогнем в избора на устройство, подходящо за задачите на Вашия бизнес. Ще получите консултация от нас по всички въпроси, които Ви интересуват, и ще доставим избраното от Вас оборудване във възможно най-кратки срокове.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече