Меню
Your Cart

Barco ClickShare безжични системи за презентации

Марка: Barco Модел: ClickShare CX-20
Barco ClickShare CX-20 безжична система за конференции.Barco ClickShare CX-20 безжична система за конференции прави провеждането на работните срещи лесно достъпно за всички потребители, независимо от тяхното местоположение – от офиса или от вкъщи. Осъществява бърза конферентна връзка посредством..
Марка: Barco Модел: ClickShare CX-30
Barco ClickShare CX-30 безжична система за конференции.Barco ClickShare CX-30 безжична система за конференции е проектирана с пълна поддръжка на Bring Your Own Device (BYOD), което позволява на потребителите да използват предпочитаното от тях устройство - лаптопи, таблети или дори смартфони. Cl..
Марка: Barco Модел: ClickShare CX-50
Barco ClickShare CX-50 безжична система за конферентни разговори.Barco ClickShare CX-50 безжична система за конференции предлага голям набор от функционалности и е подходяща за употреба в средни до големи конферентни зали. Потребителите могат да добавят коментари към слайдовете, да актуализират и..
Марка: Barco Модел: ClickShare CX-50 Gen2
ClickShare CX-50 Gen2 система за безжично споделяне за всяка конферентна залаПървокласни безжични конференции и отдалечени срещи за конферентни и заседателни залиВъзможностите за връзка играят важна роля в днешния бизнес свят. В условия на все по-взаимосвързаната природа на глобалния бизнес е важно ..
Марка: Barco Модел: ClickShare CS-100
Barco ClickShare CS-100 система за безжично споделяне на съдържание за малки конферентни залиClickShare CS-100 е подходящ за малки конферентни зали, където споделянето на съдържание от лаптоп или мобилно устройство е основна необходимост. Всеки би могъл да споделя информация с едно кликван..
Марка: Barco Модел: ClickShare CSE-200+
ClickShare CSE-200+ Premium корпоративно решение за безжично споделянеClickShare CSE-200+ безжична система за презентации, предназначена за средно големи конферентни зали, прави споделянето на информация от различни източници - лаптоп, таблет или смартфон (smartphone) - бързо и лесно. Устройството е..
Марка: Barco Модел: ClickShare CSE-200
ClickShare CSE-200 система за безжично споделяне на съдържание за малки и средни конферентни залиClickShare CSE-200 е безжична система за презентации за малки и средни конферентни зали. Всеки потребител би могъл да споделя информация с едно кликване, без да е необходимо обучение. Просто вк..
Марка: Barco Модел: ClickShare CSE-800
ClickShare CSE-800 система за безжично споделяне за конферентни зали от висок класClickShare CSE-800 е най-мощната безжична система за презентации от семейството на ClickShare. Предназначен е за конферентни зали, заседателни зали, зали за срещи от висок клас. CSE-800 разполага с ..
ClickShare CSC-1 система за безжично споделяне
Спрян от продажба
Марка: Barco Модел: ClickShare CSC-1
ClickShare CSC-1 система за безжично споделяне..
ClickShare CSM-1 система за безжично споделяне
Спрян от продажба
Марка: Barco Модел: ClickShare CSM-1
ClickShare CSM-1 система за безжично споделяне..
ClickShare USB-A бутон
На склад
Марка: Barco Модел: ClickShare бутон
Barco ClickShare USB-A бутонВключете едно от тези USB устройства - ClickShare Button - в лаптопа си, стартирайте приложението и кликнете върху бутона. Готови сте да споделите съдържанието от компютъра си на голям екран в заседателна зала...
ClickShare Tray - аксесоар за съхраняване на бутони
На склад
Марка: Barco Модел: ClickShare Tray
Barco ClickShare аксесоар за съхраняване на бутониAксесоарът за съхраняване на бутони - ClickShare Tray - съхранява бутоните, когато те не се използват. Събира до 4 бутона...
Марка: Barco Модел: ClickShare C-5
ClickShare C-5 система за безжично споделяне за малки и средни конферентни залиКолективното работно място има нужда от интерактивно взаимодействие и гъвкавост, които ще Ви позволят да споделяте съдържание на екрана в отдалечен режим дори и в най-малките конферентни зали във Вашата компания.ClickShar..
Марка: Barco Модел: ClickShare C-10
ClickShare C-10 – за организиране на колективната работа в средни и големи конферентни залиДори и на колективните съвещания може да се осигури високо ниво на участие и активност на участниците, да бъдат вдъхновени да участват в съвещанието.ClickShare C-10 добавя интерактивни функции и напълно поддър..
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

ClickShare – ред и ефективност с един клик

Безжичното решение за презентации и провеждане на видеоконференции ClickShare ще Ви помогне да организирате удобно колективната работа!

Безжични системи за конферентна връзка ClickShare

Системата ClickShare Conference е това, от което има нужда Вашият бизнес, за да достигне качеството на колективните съвещания и ефектът на присъствие при конференции от разстояние съвсем ново ниво.

В съвременния бизнес свят възможностите за свързване играят важна роля. Благодарение на безжичната технология за конферентна връзка ClickShare служителите от офиса могат да се свързват с отдалечените участници на съвещанието за секунди.

Интуитивна колективна работа, безпроблемен обмен на данни, централизирано управление и надеждна защита – всичко това отличава ClickShare сред останалите решения.

С помощта на безжичните системи за конференции ClickShare и инструментите за колективна работа Вие ще можете да провеждате съвещания от всяка точка и от всяко устройство, което ще направи взаимодействието Ви с Вашите колеги и другите участници много лесно и удобно. Служителите Ви ще получат решение за колективна работа директно на работното си място.

Видеоконференциите излизат на съвсем ново ниво в която и да е конферентна зала, дискусионно помещение или зала за съвещания. ClickShare Conference се отличава от традиционната система за видеоконференции с простота, удобство и липса на кабели.

Какво представлява системата за конференции ClickShare и как може да помогне тя на Вашия бизнес?

Лесно, удобно и без кабели. Ето как с помощта на ClickShare Conference можете да изкарвате изображения от приложенията от Вашия лаптоп на монитора в конферентната зала. ClickShare Conference Ви свързва по безжична мрежа с камера, динамика и микрофони в конферентната зала, за да повиши качеството на съвещанието.

Решенията на Barco ClickShare за безжична конферентна връзка са предназначени за работа по безжична мрежа с Вашата съществуваща система за конференции и широк спектър от периферни USB аудио и видео устройства, например микрофони, звукови панели и камери.

Вече няма нужда да ги свързвате с лаптопа с кабели и адаптери. Това прави колективните съвещания толкова лесно осъществими, както и личните срещи.

С един клик на мишката можете да започнете видео конференцията по безжична мрежа от лаптопа си или да споделите екрана си, като използвате предпочитана от Вас програма за видеоконференции.

Безжични системи за презентации ClickShare

Безжичният център за презентации ClickShare Present позволява да организирате колективна работа в конферентна зала с помощта на съществуващата система за конференции.

Вече няма да има никакви кабели за преноса на данни от лаптопа в стаите Microsoft Teams или Zoom. Вече няма да трябва да давате разрешение на гостите и посетителите, за да могат да се присъединят към беседата. Вече няма да имате проблеми със свързването на лаптопа си към системата за конференции.

С помощта на ClickShare Present можете лесно, удобно и безпроблемно да провеждате презентации, без да се налага да се занимавате с кабели, жици и адаптери.

Възможностите за свързване играят огромна роля, особено в деловата сфера на съвремието ни. Инструментът за презентации ClickShare Present, предназначен за стационарни конферентни зали, позволява да подобрите работата на своя екип и на компанията си като цяло.

Екипите ще са в тясно сътрудничество помежду си благодарение на разширена интерактивна съвместна работа по безжична мрежа. Всичко опира до лесното използване. Влизате в конферентната зала, отваряте лаптопа си или отключвате телефона си и веднага можете да се включите в съвместната работа. Само с един клик!

Какво представлява ClickShare Present и какви възможности Ви предоставя?

Безжичната система ClickShare Present позволява да провеждате интуитивно разбираеми и удобни презентации и да работите заедно в стационарни конферентни зали. Тази система може да се използва и като единично решение. Платформата на Barco за колективна работа на безжични екрани позволява на участниците да използват личните си устройства, без да ги свързват физически с кабели и адаптери, което е много гъвкаво и удобно.

Свързването между лаптопа и телевизора, дисплея или проектора се осъществява по безжична връзка. Можете да демонстрирате съдържанието с помощта на бутон, приложение или огледален екран.

Линията ClickShare Present и помощните професионални програми за презентация са с множество функции, които ще помогнат на Вас и Вашия екип да провеждате максимално ефективни презентации, ще подпомогнат тясното Ви сътрудничество и ще Ви осигурят екипност.

Защо ClickShare е перфектното решение за Вас?

Събрания. Или ги харесвате, или не. Но няма как без тях. Още повече, че сега конферентните зали са мястото, на което се взимат решения, дава се воля на творческите идеи и се усеща истинският дух на партньорството и сътрудничеството.

Затова сега е подходящото време да се замислите да инвестирате в повишаване на продуктивността и ефективността на колективната работа, а също и да дадете възможност както на служителите в офиса, така и на участниците от разстояние да се чувстват еднакво въвлечени в дискусиите.

ClickShare е безжична технология за съвместна работа, разработена специално за Вас и Вашата компания. Изберете за своя бизнес и за своя екип най-доброто решение за конференции и презентации ClickShare от Barco!

  • Актуални модели устройства: Barco ClickShare C-5, C-10, CX серия,
  • Предишни модели: CS-100, CSE-200, CSE-200+, CSE-800,
  • Аксесоари: ClickShare бутони, държач за бутони и др.;
  • Pазлични варианти - разделяне екран на две или на четири, едновременно показване на съдържание от 1, 2 или повече устройства, в зависимост от избраната конфигурация. 
Алфа Партнър ЕООД е "Златен" партньор на производителя Barco.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече