Меню
Your Cart

Zebra - Решения

Решения от Zebra за бизнеса и промишлеността

Повишете ефективността си, увеличете производството си и разширете възможностите си!
Съвременният свят става все по-взаимосвързан, затова хората очакват по-бързо обслужване и по-индивидуален подход. За да удовлетворите желанията на своите клиенти и да получите конкурентно предимство, дайте на служителите си, които обслужват клиентите Ви, бизнес решения, които ще позволят работата да се свърши по-добре, по-бързо и по-ефективно. Оборудването, програмите, консумативите и услугите на Zebra Technologies ще Ви помогнат:
  • Да обедините служителите си, активите си и данните в единна система;
  • Да увеличите производителността си;
  • Да получите нови възможности за нагледно представяне на оперативната информация;
  • Да взимате по-добре обмислени бизнес решения в реално време;
  • Да подобрите работата;
  • Да повишите качеството на обслужване на клиентите си.
Безпрецедентно ниво на нагледност на информацията
Поради все по-големите трудности и промени в глобалната производствена верига предприятията трябва да си осигурят по-нагледна представа за своите активи. Благодарение на решенията от Zebra ще можете да знаете точно къде и в какво състояние са Вашите активи. Изборът от баркод скенери, етикетни принтери, RFID решения от Zebra Technologies е огромен.
Оптимизация на работните процеси
Глобализацията предполага не само разширяване на възможностите за развитие на бизнеса, а и усложняване на работните процеси. Ние от Alpha Partner, заедно със Zebra Technologies, Ще помогнем на Вас като производители да сте по-успешни, ще имате достъп до най-актуалната информация в реално време за по-бързо изпълнение на задачите, намаляване на брака и за повишаване на безопасността по време на работа. 
Повече възможности за служителите
От Вашите служители, които обслужват и си взаимодействат с клиентите Ви, зависи успехът на Вашия бизнес. Предоставяйки им необходимите инструменти за обмен на данни и съвместна работа, Вие ще можете да им предоставите повече възможности и да увеличите производителността на тяхната работа. Изберете правилното решение от Zebra Technologies!
06 март Интелигентни решения в областта на периферните устройства
0 202
Решенията от Zebra позволяват служителите Ви да постигнат максимална производителност...
06 март Решения спрямо нуждите на бизнеса
0 302
Ергономични решения, създадени спрямо особеностите и спецификите на работа на служителите, които си взаимодействат с клиентите, работните им места и работните процеси, за удовлетворяване нуждите на Вашия бизнес...
11 дек. Zebra решения спрямо нуждите на отраслите
i.atanasova 0 545
Компания Zebra предлага широк асортимент от решения за отраслите, създаден спрямо спецификите на дейността на Вашата организация...

   

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече