Меню
Your Cart

Термотрансферна лента Premium WAX, 110 mm/300 m/Ф25 mm - ALP-PW021

Топ цена за Термотрансферна лента Premium WAX, 110 mm/300 m/Ф25 mm - ALP-PW021 - ALP-PW021 (  )

Черна Premium WAX печатаща лента; ширина x дължина: 110 mm x 300 m - за осъществяване на термотрансферен печат на етикети.

Premium WAX восъчната лента с дължина до 300 метра е съвместима основно с индустриални етикетни принтери - Zebra, Sato, DATAMAX, Citizen, Intermec, Honeywell - които се отличават с голям капацитет на печатащата лента. Също така могат да се използват с по-новите модели настолни принтери - ZD220T, ZD620T, ZD500T от Zebra TechnologiesPremium WAX лентата е подходяща за висококачествен и бърз печат върху термотрансферни хартиени етикети от полугланц - средно-гланцирана хартия, с машинно покритие, без дървесни примеси.

Постига се средно ниво на устойчивост на печата към надраскване, размазване и взаимодействие с някои видове химикали. Принтерите, за които са подходящи, са с плоски термоглавиПо-ниската температура, при която работят Premium WAX   лентите, допринася за удължаване на живота на печатащата глава на принтера.

Намира приложение основно в складове, производства, логистични и дистрибуционни центрове, хранително-вкусовата промишленост, фармацията -  за етикетиране на стока, извършване на доставки и инвентаризация, за логистика, както и етикети за търговски обекти.

Характеристики
МаркаAlpha Partner
Ширина (mm)110
Дължина (m)300
МатериалВосъчна лента - Premium WAX
НавиванеFace-Out
Цвят на лентаЧерен
Вътрешен диаметър на шпулаФ25 mm
Продуктов номерALP-PW021

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече