Меню
Your Cart

PX6ie Етикетен принтер, 203 dpi

PX6ie Етикетен принтер, 203 dpi
PX6ie Етикетен принтер, резолюция 203 dpi, интерфейси Ethernet, RS-232, IPL, USB, Parallel, Wi-Fi, метод на печат термотрансферен, термодиректен, Широчина на печат (max) 167,4 mm, програмни езици FP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML, гаранция 12 месеца
  • Модел: PX6ie Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg

PX6ie Етикетен принтер с резолюция 203 dpi е гъвкаво, компактно и програмируемо устройство, което ще Ви помогне да оптимизирате операциите по печат, да опростите разрастването си и да получите бърза възвращаемост на вложените средства.

Принтер за печат на етикети PX6ie е с изключителна производителност на печата с еднаква бързина на работа от първия до последния етикет. Има и функции, които ще Ви помогнат да намалите времето за паузи в работата.

Етикетният принтер PX6ie от Honeywell е създаден за денонощна експлоатация в най-важните сфери. Този здрав метален принтер е с разширени възможности за свързване и поддържа различни мрежови протоколи. Това Ви дава сигурност днес и надеждно решение за утрешния ден.

Индустриален принтер PX6ie от серията PXie на Honeywell се отличава с възможност за гъвкава настройка, програмиране и е с компактни размери. Това ускорява внедряването, оптимизирането на работния процес и възвращаемостта на вложенията.

Особености на индустриален етикетен принтер PX6ie с резолюция 203 dpi:

  • Интелигентен принтер за печат на етикети, на който не му е нужен компютър, може да се управлява от други устройства, например баркод скенери, електронни везни или апликатори. Той осъществява директна връзка и по този начин се улеснява работният процес, повишава се неговата ефективност, намаляват се разходите за инфраструктура.
  • Компактната модулна конструкция на принтера за етикети от Honeywell PX6ie облекчава интегрирането с автоматизирани системи за печат на етикети.
  • Предлага се със средства за свързване към мрежата Ethernet и поддържа мрежов протокол IPv6. Това дава възможност за корпоративно разширяване в дългосрочен план. Предвидени са множество интерфейси, включително безжична връзка с високо ниво на защита (WPA2).
  • Благодарение на това, че има широк избор от програмни езици, етикетният принтер PX6ie се внедрява лесно в смесена работна среда.

Индустриален принтер PX6ie е предназначен за работа в денонощен режим. С разнообразни начини за свързване и различни мрежови протоколи за по-голяма сигурност днес и за повече възможности в бъдеще, с впечатляваща производителност за печат на етикети, с резолюция на печат 203 dpi.

Идеалният вариант за бързо печатане на етикети с променливи данни, отговарящи на нормативните изисквания! Изключителната конструкция на принтера за етикети PX6ie осигурява висока производителност в най-сложните условия на труд. С това интелигентно устройство могат да се използват автономни приложения, написани на програмни езици Fingerprint и C#, което намалява броя на грешките при печат и опростява работните процеси.

Функциите за управление и диагностика на етикетен принтер PX6ie с резолюция 203 dpi (предоставят се в уеб интерфейс за управление с конфигурации PrintSet и ще бъдат достъпни в AitWatch, SOTI и Operational Intelligence) намаляват времето за паузи в работните процеси. Конструкцията на магнитната печатаща глава QuickMount позволява тя да бъде подменяна бързо и лесно.

Принтерите от серия PXie са проектирани и изпивани с етикети и други материали на Honeywell, което гарантира оптимална работа с тези принтери при използването на оригинални материали от производителя им.

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)167.4 mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, IPL, USB
Интерфейси - опционалниParallel, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
Програмни езициFP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече