Меню
Your Cart

Ръчни мобилни компютри от водещи производители

Марка: Honeywell Модел: Dolphin CT60 Mобилен компютър
Dolphin CT60 на Honeywell е удобно и лесно за употреба, защитено от прах и вода (IP65 и IP67), с мощен процесор (Qualcomm Snapdragon 660), поддържа 4G LTE, както и NFC комуникация, има дълготраен заряд на батерията (4040 mAh). Отличава се с поддръжка на четири поко..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC52x Мобилен компютър
TC52x Мобилен компютър – максимално здрава конструкция, максимално високи характеристики за производителност, продуктивност и лесна употребаTC52x Мобилен компютър от Zebra Technologies осигурява ненадмината надеждност. Този мобилен компютър е иновация в света на мобилните устройства, като прокарва п..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC57x Мобилен компютър
TC57x Мобилен компютър осигурява изключителна надеждност в бизнесаTC57x е един здрав, с максимално високи характеристики за продуктивност и производителност мобилен компютър с вграден сканиращ модул, супер лесен за използване.Това е едно много удобно за употреба устройство, с помощта на което сканир..
EDA61K Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, 7000 mAh EDA61K Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, 7000 mAh
Най-продаван
Марка: Honeywell Модел: EDA61K Мобилен компютър
Honeywell ScanPal EDA61K Мобилен компютър, Android, 4 инча, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, 7000 mAh.Honeywell ScanPal EDA61K мобилен компютър, с Android 9, е снабден с 4 инчов сензорен дисплей. Мобилният терминал се предлага с цифрова клавиатура (34 клавиша) или буквено-цифрова (47 клавиша). Поддържа Wi-Fi ..
Марка: Honeywell Модел: EDA5S Мобилен компютър
ScanPal EDA5S Мобилен компютър е новият мобилен компютър на Honeywell от серията ScanPal, оборудван с 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon с честота 2,0 GHz и надеждна безжична връзка чрез NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth v5.1 и 4G LTE.Уникалният 5,5-инчов сензорен дисплей Gorilla Glass и ергономичният индус..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3300ax Мобилен компютър
Мобилен компютър MC3300ax – ново поколение решения с Wi-Fi 6 и технология за проследяване на устройстваMC3300ax мобилен компютър от Zebra Technologies развива успеха на невероятно успешния мобилен компютър MC3300x и предлага нови функции, които ще Ви позволяват да повишите производителността на перс..
MC3300x Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 7000 mAh
Най-продаван
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3300x Мобилен компютър
Zebra MC3300x мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 7000 mAhZebra MC3300x мобилен компютър, с Android 11, част от успешната серия MC3300 на производителя е снабден с допълнителни функционалности, по-голяма издръжливост и ергономичен дизайн. Мобилният терминал поддържа Wi-Fi IEEE..
SM15N Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 4100mAh/6150mAh
Най-продаван
Марка: M3 Mobile Модел: SM15N Мобилен компютър
SM15N Мобилен компютър – иновация в света на мобилните компютри!SM15N Мобилен компютър е с максимална производителност на процесора в света. Поддържащ операционна система Android, този мобилен компютър е създаден за високо професионални мобилни служители, работещи в условия на интензивно сканиране, ..
Марка: Datalogic Модел: MEMOR K Мобилен компютър
Memor K е компактен и мощен мобилен компютър с операционна система Android, тънък дизайн и супер лек. Това е перфектният помощник при снемането на данни!Вашият бизнес помощник е винаги с ВасMemor K е последното попълнение на семейството ръчни мобилни компютри Memor. Достъпната цена на този мобилен к..
Марка: Zebra Technologies Модел: EC50 Мобилен компютър
Zebra EC50 Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 3060 mAh/4180 mAh.Zebra EC50 мобилен компютър, с Android 10, се отличава с елегантен и ултратънък дизайн. Терминалът е с голям 5 инчов HD дисплей за лесно менажиране с устройството и отлична видимост. Поддържа Wi-Fi 802.11 a/b/g/..
Марка: Zebra Technologies Модел: EC55 Мобилен компютър
EC55 Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 3G /4G LTE, NFC, GPS, 3060 mAh/4180 mAh.Zebra EC55 мобилен компютър, с Android 10 и 3G /4G LTE свързаност, е проектиран с тънък и удобен смартфон дизайн. Разполага с 5 инчов HD ди..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC52 Мобилен компютър
TC52 Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 3G/4G LTE, NFC, 4300 mAhTC52 на Zebra Technologiesе по-добрият клас мобилни компютри от серията TC51. Намира основно приложение в складове, търговия на едро и дребно, за инвентаризация, логистика и транспорт, за дистрибуция на продукти и др. И..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC52ax Мобилен компютър
TC52ax – здрав мобилен компютър с Wi-Fi 6 с нови, иновативни функции за използване в помещениятаTC52ax е мобилен компютър с поддържане на връзка само по Wi-Fi, снабден с последните постижения в областта на мобилните технологии, включително Wi-Fi 6, нов вариант за сканиране на баркодове с увеличен ра..
MC9300 Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 7000 mAh
Най-продаван
Марка: Zebra Technologies Модел: MC9300 Мобилен компютър
MC9300 Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 7000 mAhZebra MC9300 с Android 8.1 Oreo е следващо поколение индустриален мобилен компютър на серията MC9200. Предназначен е за употреба главно в производства, в складове, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, търговия на едро и ..
Марка: Honeywell Модел: Dolphin CK65 Мобилен компютър
Dolphin CK65 Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 5100 mAhDolphin CK65 е проектиран на хардуерната платформа - Honeywell Mobility Edge, чрез която се осъществява лесно внедряване и управление на Android устройства. Мобилният компютър  е следващо поколение на успешните серии CK3X..
Марка: Datalogic Модел: Skorpio X5 XLR Мобилен компютър
Новият Skorpio X5 XLR Мобилен компютър предоставя на търговските, транспортните, логистичните и производствените компании, а също и на здравеопазването възможност да достигнат ново ниво на сигурност и гъвкавост в работата си.Този ултра бърз, високопроизводителен мобилен компютър с хардуерна клавиату..
Марка: Datalogic Модел: Skorpio X5 Мобилен компютър
Skorpio X5 – повече от баркод скенер!Skorpio X5 е най-добрия в своя клас напълно защитен мобилен компютър за сканиране на баркодове с хардуерна клавиатура, способен да решава най-сложните задачи при снемането на данни в бизнеса.Новото поколение мощни устройства от семейството на Datalogic Skorpio е ..
Марка: M3 Mobile Модел: M3 SL10-N Мобилен компютър
M3 SL10-N Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 3G/4G LTE, NFC, 4000 mAhSL10-N мобилен терминал от производителя M3 Mobile, работи с Android 8.1 (GMS), разполага с голям 5.0 inch HD дисплей и литиево-йонна батерия от 4,000mAh – издържа над една работна смяна.  SL10-N мобилен компют..
Марка: M3 Mobile Модел: SM15W Мобилен компютър
SM15W Мобилен компютър – ултрабърз компютър!SM15W Мобилен компютър е високоскоростен компютър за сканиране на данни, който работи на базата на 8-ядрен процесор 2.0 GHz  Octa-core CPU с операционна система Android 8.1. Оптимизираната платформа осигурява бързо сканиране на 1D линейни и 2D двумерн..
Марка: M3 Mobile Модел: SM15X Мобилен компютър
SM15X Мобилен компютър с Full HD екран!Неповторима производителност благодарение на своя свръх мощен 8-ядрен процесор – с 46% по-бърз от останалите!Мобилният компютър SM15X от M3 Mobile е със сензорен дисплей с висока чувствителност, което позволява да го използвате и с ръкавици, и дори с мокри ръце..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC8300 Мобилен компютър
TC8300 Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, 7000 mAhTC8300 на производителят Zebra Technologiesе следващо поколение мобилен компютър на серията TC8000. Устойчивият му дизайн го прави приложим основно в складове, дистрибуционни центрове, в производство, логистика, търговски обекти и др.&nbs..
Марка: M3 Mobile Модел: UL20F Мобилен компютър
UL20F Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 6700 mAhМобилният компютър UL20F е предвиден за употреба основно в производствени среди, складове на открито и закрито, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, търговия на едро и дребно, и др. UL20F също като UL20X разполага с 4 GB R..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC2200 Мобилен компютър
MC2200 Мобилен компютър – мобилност на служителите в помещенията на достъпна ценаМобилният компютър MC2200 е с най-бързия и надежден в отрасъла Wi-Fi модул. Служителите Ви изпълняват най-различни задачи. Едни сортират, опаковат и предават за доставка на поръчките в склада, други попълват запасите на..
Марка: M3 Mobile Модел: UL20W Мобилен компютър
UL20W Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 6700 mAhМобилният компютър UL20W – част от UL20 серията на производителя M3 Mobile - е предвиден за употреба основно в производствени среди, складове на открито и закрито, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, търговия на едро и дребно, и..
Показани 1 от 24 | 71 (3 Страници)

Ръчните мобилни компютри са индустриални портативни компютри, които се използват предимно за разчитане, обработване, систематизиране и предаване на информация.

Ръчни мобилни компютри се използват в най-различни сфери от предприемаческата дейност – в логистиката, в производството, в търговията на едро и дребно и т.н.

Ръчните мобилни компютри позволяват да се оптимизира максимално и да се улесни процесът по разчитане и обработване на информация и помагат да се сведе до минимум рискът от грешки в резултат на влиянието на човешкия фактор.

Ръчните мобилни компютри, които предлагаме на alphapartner.bg на добри цени, са с промишлено ниво на защита, могат да работят в най-трудните производствени условия, не се страхуват от многобройни удари и изпускания, от екстремни температури и влага, което увеличава значително срока им.

Ръчните мобилни компютри, предлагани от Алфа Партнър, са със сензорен дисплей за удобно управление, част от тях са и с хардуерна клавиатура.

Ние предлагаме ръчни мобилни компютри, с които преносът на данни може да се осъществява безжично (посредством Wi-Fi, Bluetooth, GPS и т.н.)

При нас ще откриете ръчни мобилни компютри от световноизвестни производители като Zebra, Honeywell, Datalogic и други с гаранция от производителя.

Ако имате нужда от ръчен мобилен компютър, доверете ни се и изберете сред разнообразието, което предлагаме за Вас.

Как да изберете правилно ръчен мобилен компютър?

Ръчните мобилни компютри са много разпространени днес за отчет на стоките, инвентаризация, доставка на продукти и други.

Когато избирате ръчен мобилен компютър, трябва да се спрете на следните моменти:

  • За какви задачи Ви е необходим ръчен мобилен компютър?
  • В какви условия трябва да работи той?
  • Какви типове баркодове трябва да може да разчита?
  • Коя операционна система предпочитате?

Що се отнася до условията на работа, трябва да обърнете внимание на работната температура на мобилния компютър, а също и на условията на употреба. Работната температура на ръчните мобилни компютри се колебае между -20 до +50 градуса по Целзий. Това позволява да използвате ръчен мобилен компютър в хладилна камера, в студени складове и т.н.

Някои устройства могат да се използват в прашна и влажна среда, в зависимост от степента на защита на мобилния компютър (IP).

Важна характеристика при избор на ръчен мобилен компютър е вграденият скенер за баркодове (сканиращ модул). Предлагаме ръчни мобилни комютри със сканиращи модули за едно- и за двумерни баркодове. Предимството на двумерните 2D баркод скенери е, че те разчитат лесно и едномерни, и двумерни баркодове. Освен това 2D сканиращите модули могат да разчетат информация както от хартиен носител, така и от електронен.

Що се отнася до корпуса на ръчните мобилни компютри, има няколко форм-фактора – стандартна конфигурация с вграден в корпуса скенер, конфигурация с дръжка с бутон за сканиране, а също и конструкция с въртяща се сканираща глава. Важно е да изберете правилно ръчен мобилен компютър спрямо работата и интензитета, с който ще го използвате, за да Ви е удобно.

Не на последно място по важност е и операционната система на ръчния мобилен компютър. От 2021 година започнаха да се използват активно мобилни компютри с операционна система Android. Но ние предлагаме и ръчни мобилни компютри с операционна система Windows.

Още една характеристика, която е от голямо значение при избора на ръчен мобилен компютър, са клавиатурата и дисплеят. Ако ще се използват ръкавици при работата с ръчен мобилен компютър, е по-добре да се спрете на компютър с по-голям екран и минимален брой копчета. За потребители, които трябва да въвеждат голям обем от информация, е добре да изберете ръчен компютър с хардуерна клавиатура.

За да изберете правилно ръчен мобилен компютър за Вашия бизнес, доверете се на Алфа Партнър! Ние ще Ви съдействаме при избора и ще изберем най-доброто решение за Вас!