Меню
Your Cart

Новини RSS Feed

03 юли Evoko Liso – планирайте бързо срещите си – разчитайте на Evoko!
0 88
Evoko – резервиране на конферентни залиЗа компаниите, независимо от сферата им на дейност, основна цел е да се развиват. Това увеличава мащабите им и разширява кариерните им позиции. Увеличават се и задачите, които трябва да бъдат изпълнени. Към тях се отнася и организирането на конференции, преговори и бизнес срещи.Неправилното планиране и уведомя..
20 апр. Складът на бъдещето с умни очила Vuzix
alpha 0 90
Новите видове търговия, потребности, продукти, тенденции, които се появяват на пазара през последните години, водят до повишаване търсенето на складови и логистични услуги и съответно до голямо развитие на този сектор.Тези фактори, включително голямата конкуренция и все по-големите изисквания на клиентите за доставка на поръчките им, принуждават да..
20 февр. Alpha Partner представя ScanPal EDA5S от гиганта в баркод оборудването Honeywell!
0 508
Honeywell ScanPal EDA5S за ЕвропаScanPal EDA5S е новият мобилен компютър на Honeywell от корпоративен клас, по-тънък, по-лек и стилен, за разлика от конвенционалните устройства, по-подходящ за търговията на дребно.ScanPal EDA5S е с нова хардуерна платформа, базирана на ScanPal архитектурата, нов осем-ядрен 2.0GHz процесор Qualcomm SnapDragon.Какво ..
29 ян. Android - бъдещето на склада!
alpha 0 191
Операционната система Android се зароди в потребителските технологии, но частта ѝ в потребителските и защитени устройства се увеличава. Ето как този прираст влияе на производителността на операциите, на вариантите за визуални инструкции и на удобството на служителите в склада.Когато говорим за събиране на данни и мобилни работни процеси в склада, и..
26 май Barco ClickShare CX за провеждане на конферентни разговори с един клик
alpha 0 536
Barco ClickShare CX за провеждане на конферентни разговори с един клик.Все повече организации въвеждат дистанционен режим на работа. Около 70% от професионалистите работят от разстояние поне един ден в седмицата, което налага отдалечено взаимодействие между членовете на екипа.Алфа Партнър Ви представя новото високотехнологично решение за провеж..
26 май Алфа Партнър е надежден партньор на световния лидер в управлението на мобилни и IoT устройства – SOTI
alpha 0 440
Алфа Партнър е надежден партньор на световния лидер в управлението на мобилни и IoT устройства – SOTIАлфа Партнър е партньор на световния лидер в разработката на софтуерни решения за управление на мобилни и Internet of Things (IoT) устройства. Ние ще ви помогнем да намерите подходящото решение и услуга за Вашия бизнес, за да изградите най-правилнат..
26 апр. Genesis XP 7680g 2D POS баркод скенер от Honeywell
alpha 0 803
Genesis XP 7680g 2D POS баркод скенер от Honeywell.Honeywell Genesis XP 7680g настолен баркод скенер осигурява гъвкавост, удобство за потребителя и адаптивност от най-високо ниво. Новият баркод четец от Honeywell е с подобрена технология за сканиране и предлага до 20% повече бързина при прочитането на баркодове. Сканира 1D, 2D, DOT и Digimarc барко..
31 март Алфа Партнър стана официален Златен Партньор на Barco
0 755
Алфа Партнър ЕООД - Barco Gold Partner.Скъпи Клиенти,За нас е чест да обявим, че Алфа Партнър ЕООД изпълни всички изисквания и постигна най-високото ниво на партньорство - Златен партньор - с технологичния лидер Barco.Придобитата степен – Alpha Partner Barco Gold Partner, ни дава достъп до широк спектър от ресурси, най-новите обучения и квалификаци..
18 март Нов 6-инчов етикетен принтер от SATO - CL6NX Plus
0 381
SATO надгражда CL6NX серията си с нов и подобрен модел - CL6NX Plus.CL6NX Plus осигурява прецизен термотрансферен / термодиректен печат с резолюция от 203 dpi или 300 dpi. Възможност за свързване с етикетния принтер чрез USB, Ethernet, RS232, NFC или Bluetooth. CL6NX Plus е оборудван с 3.5 инчов дисплей и вградени видео уроци с основни насоки за ра..
11 февр. Zebra представя най-тънкия мобилен компютър в своя клас – EC50/EC55
0 868
Zebra представя най-тънкия мобилен компютър в своя клас – EC50/EC55Zebra EC5X серията мобилни компютри са с ултратънък и елегантен дизайн. Удобни, лесно преносими и компактни, EC50 & EC55 са подходящи за употреба в сферата на търговията, хотелиерството, медицината и др.Zebra мобилните терминали са проектирани със сканиращ модул от най-високо ниво з..
27 ян. Алфа Партнър стартира 2021 година с НОВ уебсайт
0 805
Алфа Партнър стартира 2021 година с НОВ уебсайт!Скъпи Клиенти,Горди сме да Ви информираме за стартирането на изцяло обновения ни уебсайт с нов и свеж дизайн. В него ще откриете набор от функционалности и интуитивна навигационна система, която ще Ви помогне без усилие да намерите желаната информация.  Сайтът е адаптивен към различен тип устройства и..
05 окт. МАКСИМАЛНА ефективност на МИНИМАЛНА цена с новата серия TC21 & TC26 от Zebra
0 719
МАКСИМАЛНА ефективност на МИНИМАЛНА цена с новата серия TC21 & TC26 от ZebraИскате да постигнете ефективност от най-високо ниво, но разполагате с ограничен бюджет, то вашето решение е TC21 / TC26 от производителя Zebra Technologies. TC21 и TC26 мобилните компютри са подходящи, както за средния, така и за малкия бизнес. Предлагат огромен набор от фу..
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече