Меню
Your Cart

REA VERIFIER

Решения за проверка на баркодове по целия свят

Разработването на решения за проверка на баркодове за различни отрасли в промишлеността е едно от основните направления, в които работи Rea Verifier от 1982-ра година насам. Днес устройствата на Rea Verifier се използват по цял свят за проверка и оценка на четливостта на печатни и маркирани кодове.

Rea Verifier е най-добрият избор за по-елементарни, портативни и по-сложни устройства за проверка на точността, например в логистиката, фармацевтиката или в автомобилната промишленост. Всички видове машинно четими кодове могат да бъдат анализирани и оптимизирани, докато скоростта на първото им сканиране не започне да отговаря на изискванията на отрасъла или на нормите.

Производството, иновациите, а също и постоянното усъвършенстване на всички средства за проверка на кодове от портфолиото на Rea Verifier се осъществяват в основния им офис в Германия. Благодарение на сертификацията DIN EN ISO 9001:2015 Rea Verifier доказват, че клиентите им получават продукти и услуги в съответствие с най-високите стандарти за качество, действащи по целия свят. Всичко това прави Rea Verifier единствени по рода си и надежден партньор за увеличаващия се брой клиенти и партньори по цял свят.

С две думи за Rea Verifier:

  • Rea Verifier е основана през 1982 година;
  • В днешно време има над 400 служители;
  • Основният бизнес на Rea Verifier е система за проверка на кодове и баркодове, решения за кодиране и маркиране, а също и маркировъчна технология;
  • Четири операционни подраздели: Rea Verifier, Rea Jet, Rea Label и Rea Card;
  • Дъщерни компании и партньори в нас 50 страни по света;
  • Имат представителства на всички континенти;
  • Разработване, производство и монтаж, обслужване и продажба в централния офис в Мюлтал, Германия;
  • Сертифицирани по DIN EN 9001:2015.

Rea Verifier – глобален доставчик

Rea Verifier има представителства на всички континенти. Вече над 35 години компания Rea Verifier разработва, произвежда и продава системи за проверка на баркодове и програмно осигуряване за проверка и оценка на четливостта на печатни и непосредствено маркирани баркодове.

Надеждната мрежа за удовлетворяване нуждите на клиентите от консултации, поддържане и обслужване във всяко ъгълче от света се гарантира от офисите на компания Rea Verifier и многобройните квалифицирани партньори за клиентите им по цял свят. Един такъв партньор сме ние – Алфа Партнър.

Rea Group – още три направления в дейността на Rea:

Rea Jet

Rea Jet разработва и произвежда промишлени системи за кодиране и маркиране от премиум клас за безконтактно промишлено маркиране. Асортиментът от продукти включва мастилено-струйни принтери, лазерни и аерозолни маркировъчни системи, а също и мастило и разходни материали.

Практичните продукти на Rea Jet – част от Rea Verifier – са предназначени за използване във всички отрасли и са се доказали по целия свят във всички отрасли и сегменти на бизнеса.

Системи за кодиране и маркиране за промишлеността

Използвайте системите за кодиране и маркиране на Rea Jet, за да кодирате и маркирате продукти и повърхности от най-различни отрасли с текст, линейни баркодове, матрични баркодове, логотипи, информация за продукта, срок на годност, партиден номер, данни за проследяване, качество и защита от фалшифициране.

Rea Jet привлича клиенти с многогодишните си експериментални опити и съвременните си технологии за кодиране и маркиране – за мастило, оцветители или лазер.

Rea Label

Технологиите за етикиране са незаменими в съвременния свят на промишлено кодиране и маркиране. Системите Rea Label са надежден компонент на съвременната производствена среда и осигуряват сигурни работни процеси.

Етикиращи технологии за логистика и автоматизация

С технологиите за етикиране от Rea Label компанията създава индивидуални решения за задачите Ви по маркиране и етикиране в логистиката и автоматизацията. Маркировка и етикиране на опаковките и продуктите на максимална скорост, с различни формати на етикетите, разнообразно – бързо, чисто, гъвкаво. От дизайна на макета на етикетите през печата до нанасянето на етикетите върху продуктите – получавате всичко.

Rea Card

Rea Card е идеалното решение за Вашата каса. Независимо дали плащането ще бъде безконтактно, или онлайн – Rea Card имат всичко, което Ви трябва, за да се извърши плащане и да бъде то максимално удобно и безопасно.

Rea Card – полза за Вашия бизнес

За над 20 години Rea Card се е превърнала от семеен бизнес в успешен играч и доставчик на платежни услуги в глобален мащаб. Компанията с над 120 служители в Мюлтал е един от водещите доставчици на продукти за платежни операции и оборудване за търговски обекти. Сферите на разработка, производството и продажбите са под един покрив – за благото на техните клиенти.

Rea Verifier и техните партньори

Rea Verifier е представена на всички континенти. Офисите на компанията са квалифицирани партньори дистрибутори по цял свят, които осигуряват надеждна мрежа за удовлетворяване на клиентските нужди от консултации и обслужване навсякъде по света.

Системите за проверка на кодове Rea Verifier се разпространяват чрез световна мрежа от офиси на компанията и квалифицирани партньори за дистрибуция. Тази мрежа гарантира, че на клиентите на Rea Verifier ще им бъде осигурен достъп до обслужването на системите на Rea Verifier и на помощното оборудване.

Стандарти и асоциации – GS1, DIN и ISO

Асоциациите и организациите определят спецификациите за използване на баркодове и матрични кодове за различните цели в съответните сфери на използване или в промишления сектор.

Членството на Rea Verifier подпомага съвместното разпространение на пазара и подпомага внедряването им. По този начин Rea Verifier винаги получава актуална информация и постоянно обновява опита и знанията си за пазарите и за тяхното развитие.

Rea Verified е представена в следните асоциации и организации

GS1 – глобални стандарти 1

Отворени, междусекторни, глобални стандарти свързват компаниите и облекчават комуникацията по цялата верига за създаване на стойност или идентификация на стоките. GS1 съпровожда разработването и внедряването на стандарти. На тази база GS1 разработва и препоръки по процеса и използването.

Rea Verifier е не само доставчик на GS1 решения, но и член на AutoID. Основното внимание в този раздел е за подготовката, разработването и по-нататъшното развитие на техническите спецификации GS1 Germany GmbH. Разделът AutoID консултира по техническите въпроси, касаещи всички аспекти на автоматичната идентификация, в частност на баркод кодирането. Задачите включват регулярен обзор на спецификациите, мониторинг на развитието на пазара и стандартизацията, а също и разработване на концепции за решения.

DIN – Немски институт за стандартизация. ISO – Международна организация по стандартизация

Немският институт за стандартизация (DIN) като партньор в бизнеса, изследванията и обществото допринася значително в разработването на готови за пазара иновации и открива бъдещи сфери.

Като независима платформа за стандартизация и нормализация DIN представлява интересите на Германия в сферата на международната стандартизация в ISO. ISO е глобална мрежа от водещи световни организации по стандартизация, която обединява националните комитети по стандартизация от целия свят.

Rea Verifier като член на комитета по стандарти влага знания и опит от търговията и промишлеността в процеса на стандартизация. Резултат от това са пазарните норми и стандарти, които подпомагат глобалната търговия и промишлеността и служат например за осигуряване на качество или комуникация.

Специалистите от подразделенията на Rea Verifier участват активно в работния комитет на „Процедурата за автоматична идентификация и събиране на данни“. Работният комитет се занимава с методи за оптична и радиочестотна семантика, удостоверяване, шифроване и кодиране на данни, като ги включва в използването и методите на проверка.

Алфа Партнър е партньор на Rea Verifier за България.

Марка: REA VERIFIER Модел: REA Check ER
REA Check ER Мобилен баркод верификатор за 1D баркодове – началото на мобилната верификация на баркодове!REA Check ER е мобилен баркод верификатор на батерия. Произведен е спрямо международните стандарти в Германия.REA Check ER е перфектната комбинация от много малко устройство и мощните и удобни фу..
Марка: REA VERIFIER Модел: REA ScanCheck 3
REA ScanCheck 3 – лесно верифициране на баркодове, където и да сте!REA Scan Check 3 е най-използваният уред за проверка на баркодове на пазара, когато трябва да се верифицира качеството на баркодовете във формат plano.REA ScanCheck 3 е с фиксирано разстояние до баркода, което го прави съвместим със ..
Марка: REA VERIFIER Модел: VeriCube
REA VeriCube – верификатор от ново поколение!Универсален, точен надежденREA VeriCube е високотехнологично устройство за определяне оригиналността на стоките. Може да се използва във всички видове производства.Верификаторът REA VeriCube от REA VERIFIER позволява да се верифицират оптични кодове под ъ..
Марка: REA VERIFIER Модел: REA VeriMax
REA VeriMax баркод верификатор за контрол на качеството за 2D матрични баркодовеREA VeriMax е модерно устройство за верификация на 2D матрични кодове и 1D баркодове, което може да се използва във всички сфери на индустрията. VeriMax е проектиран да се монтира неподвижно в производствени линии и да с..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече