Меню
Your Cart

Компютри за мотокари

Марка: Honeywell Модел: Thor CV31 Компютър
Thor CV31 Компютър, Windows, 6.5 inch, Wi-Fi, NFCThor CV31 компютър от производителя Honeywell, предвиден за монтаж на мотокари и други подемно-транспортни машини, е проектиран с компактен размер, който не пречи на видимостта на работниците и в същото време предоставя достатъчно голям екран за свобо..
Марка: Honeywell Модел: Thor VM2 Компютър
Thor VM2 Компютър, Windows, 9.7 inch, Wi-FiThor VM2 надгражда успешния и вече познат VM1 компютър от Honeywell, като се отличава с широк набор от възможности. Адаптивен към нуждите на операторите, устройството повишава производителността на работното място. Предназначен за употреба в обстановки с ви..
Марка: Honeywell Модел: VM1A компютър
VM1A Компютър, Android, 8 inch, Wi-FiПроектиран със сходни характеристики на вече познатите модели Thor VM1 и CV41 - VM1A компютър от Honeywell е компактен, ергономичен и устойчив дизайн. Проектиран е с мощен 8-ядрен Qualcomm 660 процесор. VM1A е снабден с голям 8 inch дисплей с яркост до 400 n..
Марка: Zebra Technologies Модел: VC8300 Компютър
VC8300 Компютър, Android, 8 inch, Wi-FiVC8300 компютър на Zebra Technologies, с Android 8.1 Oreo, е подходящ за експлоатация в тежки индустриални условия - на закрито или открито, в складове, производства, дистрибуционни и логистични центрове. Компактният му размер го прави изключително лесен за мон..
Марка: Honeywell Модел: Thor VM3 Компютър
Thor VM3 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiThor VM3, от производителя Honeywell, е проектиран за употреба в най-тежките условия – екстремни температури, вибрации, прах, устойчив на удари. Основно приложение, компютрите намират в складове, производства, транспорт и логистика и др..
Марка: Zebra Technologies Модел: VC80 Компютър
VC80 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiVC80 на производителят Zebra Technologies е с изключително здрава конструкция - устойчив на удари, вибрации, запрашеност, влага, екстремни температури. Няма опасност от  замръзване или конденз, благодарение на специални  нагреватели на екрана, б..
VC80X Компютър, Android, 10.4 inch, Wi-Fi
Най-продаван
Марка: Zebra Technologies Модел: VC80X Компютър
VC80X мобилен компютър – оборудвайте складовите си мотокари с високопроизводителни мобилни устройства на базата на Android!Моделът мобилен компютър VC80X от Zebra Technologies ще Ви позволи да направите лесно прехода на платформа от ново поколение и да осигурите повече мобилност на операторите на мо..
Марка: Honeywell Модел: Thor VM3A Компютър
Thor VM3A Компютър с операционна система Android и 12-1-инчов дисплей от Honeywell за мотокари в складове и производствени предприятия е с иновативни функции, които помагат да бъдат изключени паузите в работния процес и да получите максимална възвращаемост на вложенията си.Защитеният мобилен компютъ..
VC70N0 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-Fi
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: VC70N0 Компютър
VC70N0 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiVC70N0 компютър на производителят Zebra Technologies е с много здрава конструкция (алуминиев корпус) - устойчив на удари, вибрации, запрашеност, влага, екстремни температури. VC70N0 се отличава и с компактния си размер - не пречи на видимостта на о..
VC5090 Компютър, Windows, 12.1 inch, Wi-Fi
Спрян от продажба
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Икономиката поставя пред Вашите служители, които си взаимодействат с клиентите Ви, включително и пред операторите на мотокари, сложна задача – да увеличат скоростта на изпълнение на поръчките, без да понижават точността си.

Ние от Alpha Partner предлагаме супер здрави компютри за мотокари, създадени специално да се използват в тежките складови условия за работа в студената верига и на открити площи. Ние ще Ви дадем решение, което ще Ви помогне да повишите производителността на своя персонал.

Конструкцията на устройствата, които предлагаме, позволява да бъдат поставени на мотокари, при това компютрите от нашия асортимент издържат на въздействието на екстремни температури, удари и вибрации, като осигуряват безпроблемна работа за Вашите служители.

Изберете подходящ компютър за мотокар за Вашите шофьори

Веригата за доставки трябва да се движи. Монтираният на мотокара компютър ще повиши производителността, тъй като той ще дане на служителите мигновен достъп до данни в реално време.

Особености на компютрите за мотокари

Компютрите за мотокари са с голям екран, за да се вижда по-добре и за да са по-безопасни, което позволява да се повиши точността при изпълнението на задачите. За служителите в склада, дистрибуцията или в транспорта компютрите за мотокари са изключително добър избор.

Операторите на мотокари могат да изпълняват операциите в склада, такива като поставяне, преместване, комплектуване и натоварване, по-ефективно. Компютрите за мотокари са с много здрава конструкция, за да издържат на суровите условия на веригата за доставки, такива като хладилни камери, вятър, дъжд или слънце.

Освен високата си степен на защита (IP) от прах и влага, те са устойчиви и на екстремни температури, удари и вибрации, предизвикани от движението на превозното средство.

Намалете времето за престой на оператора с помощта на правилния компютър за мотокари

Престоят във всяка точка от веригата за доставки е проблем. Операторите трябва да придвижат стоките, за да удовлетворяват търсенето. Компютрите, които се монтират на мотокари, са предназначени за намаляване или елиминиране на забавянето при въвеждане на данни и за осигуряване на връзка между служителите при изпълнение на операциите.

Макар да са много трайни, понякога екраните и клавиатурите им се чупят. Много съвременни компютри за мотокари имат заменяеми за полеви условия предни панели и могат да се заменят бързо, вместо устройството да се изпраща за ремонт.

Гъвкавият монтаж позволява устройствата да се преместват лесно и бързо на друг мотокар.

Защо да изберете компютри за мотокари от Алфа Партнър?

Компания Алфа Партнър предлага първокласни компютри за монтаж на мотокари от водещи производители като Zebra, Honeywell и други. При нас ще откриете:

  • Подходящи за Вашите шофьори на мотокари компютри, които ще им осигурят достъп до различни приложения и необходимата им информация в реално време;
  • Компютри за мотокари, които се монтират лесно заради компактния им дизайн;
  • Изключително качество на екраните с добра резолюция и лесна четливост, подходящи за употреба в условия навън;
  • Добра чуваемост в шумна обстановка;
  • Портове за свързване на различни устройства с компютъра на мотокара, такива като баркод скенери, допълнителна хардуерна клавиатура или микрофон с функция „натисни и говори“;
  • Бърза и надеждна безжична връзка.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече