Меню
Your Cart

Настолни етикетни принтери - Zebra, Sato, Honeywell

Марка: SATO Модел: WS412T Етикетен принтер
WS412T Термотрансферен етикетен принтер, 300 dpi, EthernetWS412T са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услу..
Марка: SATO Модел: WS412D Етикетен принтер
WS412D Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, EthernetWS412 са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услугит..
Марка: Zebra Technologies Модел: GK420T Етикетен принтер
GK420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 41° C.Максимална скорост на печат: 127 mm/sec...
Марка: Zebra Technologies Модел: GK420D Етикетен принтер
GK420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 41° C.Максимална скорост на печат: 127 mm/sec...
Марка: SATO Модел: WS208D Етикетен принтер
WS212D Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, Ethernet, 2-инчовWS212 двуинчов настолен етикетен принтер - част от WS2 серията на Sato - се отличава с компактни размери и се вписва идеално в обстановки с ограничени пространства. WS212 е предназначен за високоскоростен термодиректен печат – 5 I..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD420D Етикетен принтер
ZD420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZebra ZD420D е лидер в своя клас - 4-инчов принтер, лесен за употреба и управление, осигуряващ бърз печат на етикети. Предназначен е основно за логистика и транспорт, магазини, леката промишленост, намира приложение в публичния сектор, в сферата на услуг..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD220T Етикетен принтер
ZD220T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpiZD220T е част от новото поколение настолни принтери на Zebra Technologies. Проектиран с устойчива двустенна конструкция, устройството се справя отлично с очакваните натоварвания, осигурявайки надеждност години напред. Предназначен е за употреба основно..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD220D Етикетен принтер
ZD220D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZD220 е част от новото поколение настолни принтери на Zebra Technologies. Проектиран с устойчива двустенна конструкция, принтерът се справя отлично с очакваните натоварвания, осигурявайки надеждност години напред. Предназначен е за употреба основно в лек..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD620D Етикетен принтер
ZD620D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZD620 серията са част от новото поколение настолни етикетни принтери от най-висок клас, на Zebra Technologies. Създадени са, за да заменят принтерите от серията GX. Десктоп принтерът е богат на функции и е с изключително кач..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD620T Етикетен принтер
ZD620T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpiZD620 серията са част от новото поколение настолни етикетни принтери от най-висок клас, на Zebra Technologies. Създадени са, за да заменят принтерите от серията GX. Моделът ZD620T служи за осъществяването на термот..
Марка: Honeywell Модел: PC23D Етикетен принтер
PC23D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellРаботна температура: 5° C до 40° C.Максимална скорост на печат: 203.2 mm/ sec...
Марка: Honeywell Модел: PC43D Етикетен принтер
PC43D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellМаксимална скорост на печат: 203.2 mm/sec.Работна температура: 5° C до 40° C...
Марка: Honeywell Модел: PC43T Етикетен принтер
PC43T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellКато част от PC серията настолни етикетни принтери на Honeywell, PC43t са лесни за инсталиране и още по-лесни за употреба, бърза конфигурация чрез USB памет, имат LCD дисплей и освен това са на достъпна цена. Предназначени са осно..
Марка: Zebra Technologies Модел: HC100 Етикетен принтер
HC100 Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, USB от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 40° C.Максимална скорост на печат: 51 mm/sec..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD410D Етикетен принтер
ZD410D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, 2-инчовZebra ZD410 е най-малкият по размер термодиректен принтер в своя клас, подходящ за приложение и в най-ограничените пространства - може да бъде монтиран дори и на стена. Предназначен е основно за леката промишленост, логистика и транспо..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD500T Етикетен принтер
ZD500T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4º до 41ºC...
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD421T Етикетен принтер
Zebra ZD421T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet.Zebra ZD421T 203 dpi, Ethernet баркод принтер за термотрансферен печат на етикети замества ZD420 серията, ускорява работния процес и повишава ефективността. Моделът е съвместим с Windows, Android или iOS устройства и постига отлич..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621T Етикетен принтер
ZD621T Термотрансферен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – инвестирайте в най-доброто!За да продължи да се развива Вашият бизнес, Ви е необходим качествен принтер, който да Ви служи дълго и да има иновативни функции. Можете да го имате, ако изберете 4-инчовия настолен етикетен принтер за термотра..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621T Етикетен принтер
Настолен термотрансферен етикетен принтер от премиум клас ZD621T с резолюция 300 dpiПредложете само най-доброто на своя бизнес – оптимална функционалност, максимална производителност и ненадминато ниво на защита. ZD621T развива успеха на Zebra принтерите от серия GX, ZD500 и ZD600 и предлага най-доб..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621D Етикетен принтер
ZD621D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – изберете най-доброто!Иновативни функции, максимална производителност и ненадминато ниво на безопасностЗа да развиете компанията си, Ви е необходим качествен и надежден етикетен принтер с първокласни функции. Изберете 4-инчовия термодиректен..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621D Етикетен принтер
ZD621D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 300 dpi – 4-инчов настолен принтер за термодиректен печат на етикети от ново поколение!Имате нужда от качествен етикетен принтер от ново поколение, който да работи безупречно всеки ден? Можете да изберете настолния принтер за етикети ZD621D от Zebra ..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD230D Етикетен принтер
Термодиректен етикетен принтер ZD230D с резолюция 203 dpi – ненадминато качество и достъпна цена!Не жертвайте качеството заради ниската цена. Възползвайте се от предимствата на настолния принтер за термодиректен печат на етикети ZD230D – високо качество на печат, надеждност, базови и допълнителни&nb..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD230T Етикетен принтер
Бюджетен настолен термотрансферен етикетен принтер ZD230T с резолюция на печата 203 dpiZD230T етикетният принтер на Zebra Technologies за термотрансферен печат е с повече предимства – допълнителни функции, качество и изгодна цена.Конструкцията на принтерите, особено на базовите модели, може да се ра..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD421D Етикетен принтер
ZD421D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – решение, което превъзхожда очакванията Ви!Разширени функции, гъвкави възможности, надеждност и безопасност – това получавате с принтера за термодиректен печат на етикети ZD421D от Zebra Technologies.Вече няма нужда да избирате между надеждн..
Показани 1 от 24 | 41 (2 Страници)

Настолните етикетни принтери са много популярни във фирмите със средно големи нужди от печат на етикети. Настолни принтери е подходящо да се използват в магазини, офиси, пощенски станции. Основно настолните принтери се използват за печат на самозалепващи етикети с текстова информация, изображения, баркодове. След това тези баркодове могат да се разчетат с помощта на баркод скенери и ръчни мобилни компютри със сканиращ модул.

Ние от Алфа Партнър предлагаме широк асортимент от настолни етикетни принтери на разумни цени от най-известните световни производители на такъв тип оборудване: Zebra Technologies, Honeywell, SATO и други.

Ще можете да изберете настолен принтер за печат на етикети, който да поддържа термодиректен или термотрансферен метод на печат. Освен това, в зависимост от модела етикетен принтер, който ще изберете, ще можете да го комплектувате с разделител за етикети, нож, държач за етикети на ролка и други.

Предлагаме модели настолни етикетни принтери с флаш памет, с USB портове и RS-232 за връзка с компютър. Предлагаме и безжични модели настолни принтери за етикети.

Тези устройства ще помогнат за автоматизиране на процесите на маркиране, отчет и инвентаризация. Настолните принтери за печат на етикети, които ще откриете на alphapartner.bg, ще Ви помогнат да създадете удобни условия за работа във фирмата. Моделите настолни принтери могат да печатат етикети, стикери, лепенки и други.

Основни особености на настолните етикетни принтери

Настолните принтери се използват най-вече в магазини за търговия на дребно, офиси, в пощенските служби, в малки транспортни компании. Настолните принтери печатат текстова информация, изображения и логотипи, 1D и 2D баркодове.

Предимства на настолните етикетни принтери

Този тип принтери са много популярни, защото са много удобни, размерите им са компактни и са с много висока производителност. Много от моделите етикетни принтери от настолния тип могат да се комплектуват с нож за етикети, външен държач, разделител за етикети, мрежова карта, клавиатура и други опции.

Различните опции за безжична свързаност ще Ви помогнат да интегрирате избрания от Вас модел в съществуващата система на компанията Ви.

Настолните принтери са подходящи за стационарен печат на етикети в непромишлени мащаби.

Защо ще е полезно да имате настолен етикетен принтер?

Поради неголемите габарити на този тип принтери ще можете да го поставите навсякъде, където би било удобно за Вас. При компактните си размери има принтери, които могат да печатат много етикети или баркодове за определено време и са много подходящи дори и за големи супермаркети.

Ако имате магазин, но нямате етикетен принтер, Вие така или иначе трябва да маркирате стоките си, най-вероятно си поръчвате типографски етикети и сигурно се сблъсквате с някои проблеми:

  • Много често трябва да променяте текста на етикетите, което е невъзможно. Не е естетически издържано да дописвате или променяте напечатания вече етикет с маркер или химикал.
  • Не можете да сметнете точно колко етикети ще Ви трябват, заради което трябва пак да търсите компанията, от която поръчвате типографски етикети, и да губите време. Можете да поръчате повече, но съответно ще трябва и да платите повече.

Какво трябва да имате предвид, когато избирате настолен етикетен принтер за своя бизнес?

Когато избирате етикетен принтер от настолен тип, трябва да знаете каква информация ще се печата с него и в коя сфера ще се използва той. Това ще влияе на следните характеристики на принтера за етикети:

  • Ширина на лентата и височина на рибона. От това ще зависи обемът информация, която може да се напечата на етикетите.
  • Скорост на печат. Колкото по-бързо печата принтерът, толкова повече етикети ще можете да напечатате за определен период от време. Това е много важно за големите магазини или супермаркетите.
  • С какъв интерфейс ще свързвате принтера с компютър.
  • Тип хартия, която е подходяща за конкретния модел етикетен принтер.
  • Метод на печат – също е важен. Защото точно от метода на печат зависи трайността на етикетите.

Видове настолни принтери за етикети

Настолните етикетни принтери се делят на две категории спрямо метода на печат: термодиректен печат и термотрансферен печат. Принтерите с термодиректен печат са по-бюджетни и печатат с помощта на термоглава, която прогаря информацията на хартията, като я нагрява. Принтерите с термотрансферен метод на печат нанасят информацията на хартията с помощта на горещ оцветител. Този печат се задържа на етикета много по-дълго време и не може да се изтрие, не се влияе от влагата и от слънчевите лъчи.

За да изберете правилно настолен етикетен принтер за своя бизнес и спрямо нуждите му и инвестициите, които можете да вложите, изберете предложенията на Алфа Партнър! Нашият екип ще Ви съдейства в избора и ще дадем за Вас възможно най-правилното решение за настолен етикетен принтер.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече