Меню
Your Cart

Настолни етикетни принтери - Zebra, Sato, Honeywell

Марка: Honeywell Модел: PC42D Етикетен принтер
PC42D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, USB от HoneywellКато част от PC серията, настолни етикетни принтери на Honeywell, PC42d са компактни, лесни за инсталиране и за употреба и освен това са на достъпна цена. Предназначени са основно за транспорт и логистика, търговия на дреб..
490.00 лв.
WS208D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet, 2-инчов WS208D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet, 2-инчов
На склад
Марка: SATO Модел: WS208D Етикетен принтер
WS208D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet, 2-инчовWS208 двуинчов настолен етикетен принтер - част от WS2 серията на Sato - се отличава с компактни размери и се вписва идеално в обстановки с ограничени пространства. WS208 е предназначен за високоскоростен термодиректен печат ..
780.00 лв.
WS408D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, Ethernet
На склад
Марка: SATO Модел: WS408D Етикетен принтер
WS408D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi, EthernetWS408D серия са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услугите, здравеопазването – за отпечатване н..
688.00 лв.
Марка: SATO Модел: WS408T Етикетен принтер
WS408T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, EthernetWS408T серия са част от новото поколение настолни етикетни принтери на SATO. Предназначени са основно за логистика и транспорт, магазини, в производството, в публичния сектор, в сферата на услугите, здравеопазването – за о..
856.00 лв.
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD420T Етикетен принтер
Zebra ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, EthernetZebra ZD420T 203 dpi настолен принтер за печат на етикети с резолюция от 203 dpi и скорост 152 mm/s. Възможност за свързване с етикетния принтер чрез USB или Ethernet интерфейси. Използва EPLII, ZPLII и XML програмни езици. Zebra ZD42..
1,292.00 лв.
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD420T Етикетен принтер
ZD420T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi, USBZebra ZD420Т е лидер в своя клас - 4-инчов принтер, лесен за употреба и управление, осигуряващ бърз печат на етикети. Предназначен е основно за логистика и транспорт, магазини, леката промишленост, намира приложение в публичния сектор, в сферата н..
626.00 лв.
Марка: Honeywell Модел: PC43T Етикетен принтер
PC43T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellКато част от PC серията настолни етикетни принтери на Honeywell, PC43t са лесни за инсталиране и още по-лесни за употреба, бърза конфигурация чрез USB памет, имат LCD дисплей и освен това са на достъпна цена. Предназначени са осно..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD230D Етикетен принтер
Термодиректен етикетен принтер ZD230D с резолюция 203 dpi – ненадминато качество и достъпна цена!Не жертвайте качеството заради ниската цена. Възползвайте се от предимствата на настолния принтер за термодиректен печат на етикети ZD230D – високо качество на печат, надеждност, базови и допълнителни&nb..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD230T Етикетен принтер
Бюджетен настолен термотрансферен етикетен принтер ZD230T с резолюция на печата 203 dpiZD230T етикетният принтер на Zebra Technologies за термотрансферен печат е с повече предимства – допълнителни функции, качество и изгодна цена.Конструкцията на принтерите, особено на базовите модели, може да се ра..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD421D Етикетен принтер
ZD421D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – решение, което превъзхожда очакванията Ви!Разширени функции, гъвкави възможности, надеждност и безопасност – това получавате с принтера за термодиректен печат на етикети ZD421D от Zebra Technologies.Вече няма нужда да избирате между надеждн..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD421D Етикетен принтер
ZD421D – усъвършенстван настолен етикетен принтер за термодиректен печат с резолюция 300 dpiПовишете очакванията си с помощта на усъвършенствания етикетен принтер ZD421D за термодиректен печат, който ще Ви осигури функционалност, гъвкавост, надеждност и безопасност, необходими Ви днес и в бъдеще.Бла..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD421T Етикетен принтер
ZD421T Термотрансферен етикетен принтер с резолюция 300 dpi – гаранция за перфектен печат, превъзходна функционалност, гъвкавост, надеждност и защитаТова, от което имате нужда, е надежден принтер за печат на етикети, който ще осигури високо качество на печат днес и дълги години напред? Той трябва да..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD620T Етикетен принтер
ZD620T Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpiZD620 серията са част от новото поколение настолни етикетни принтери от най-висок клас, на Zebra Technologies. Създадени са, за да заменят принтерите от серията GX. Моделът ZD620T служи за осъществяването на термот..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621D Етикетен принтер
ZD621D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – изберете най-доброто!Иновативни функции, максимална производителност и ненадминато ниво на безопасностЗа да развиете компанията си, Ви е необходим качествен и надежден етикетен принтер с първокласни функции. Изберете 4-инчовия термодиректен..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621D Етикетен принтер
ZD621D Термодиректен етикетен принтер с резолюция 300 dpi – 4-инчов настолен принтер за термодиректен печат на етикети от ново поколение!Имате нужда от качествен етикетен принтер от ново поколение, който да работи безупречно всеки ден? Можете да изберете настолния принтер за етикети ZD621D от Zebra ..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621T Етикетен принтер
ZD621T Термотрансферен етикетен принтер с резолюция 203 dpi – инвестирайте в най-доброто!За да продължи да се развива Вашият бизнес, Ви е необходим качествен принтер, който да Ви служи дълго и да има иновативни функции. Можете да го имате, ако изберете 4-инчовия настолен етикетен принтер за термотра..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD621T Етикетен принтер
Настолен термотрансферен етикетен принтер от премиум клас ZD621T с резолюция 300 dpiПредложете само най-доброто на своя бизнес – оптимална функционалност, максимална производителност и ненадминато ниво на защита. ZD621T развива успеха на Zebra принтерите от серия GX, ZD500 и ZD600 и предлага най-доб..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZD620D Етикетен принтер
ZD620D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpiZD620 серията са част от новото поколение настолни етикетни принтери от най-висок клас, на Zebra Technologies. Създадени са, за да заменят принтерите от серията GX. Десктоп принтерът е богат на функции и е с изключително кач..
Марка: SATO Модел: CT4-LX Етикетен принтер
CT4-LX Термотрансферен етикетен принтер, 203 dpi от SATOSATO CT4-LX е следващо поколение настолен етикетен принтер, който се отличава с бързина, надеждност и висока производителност – възможност за висококачествен термодиректен и термотрансферен печат с резолюция от 203 dpi и скорост до 8 инча/сек.&..
Марка: Honeywell Модел: PC43D Етикетен принтер
PC43D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellМаксимална скорост на печат: 203.2 mm/sec.Работна температура: 5° C до 40° C...
Марка: SATO Модел: CT4-LX Етикетен принтер
CT4-LX Термотрансферен етикетен принтер, 300 dpi от SATOSATO CT4-LX е следващо поколение настолен етикетен принтер, който се отличава с бързина, надеждност и висока производителност. Принтерът е предназначен за висококачествен термодиректен и термотрансферен печат с резолюция от 300 dpi и скоро..
Марка: Honeywell Модел: PC23D Етикетен принтер
PC23D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от HoneywellРаботна температура: 5° C до 40° C.Максимална скорост на печат: 203.2 mm/ sec...
Марка: Zebra Technologies Модел: GK420D Етикетен принтер
GK420D Термодиректен етикетен принтер, 203 dpi от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 41° C.Максимална скорост на печат: 127 mm/sec...
Марка: Zebra Technologies Модел: HC100 Етикетен принтер
HC100 Термодиректен етикетен принтер, 300 dpi, USB от Zebra TechnologiesРаботна температура: 4.4° C до 40° C.Максимална скорост на печат: 51 mm/sec..
Показани 1 от 24 | 39 (2 Страници)

Настолните етикетни принтери са много популярни във фирмите със средно големи нужди от печат на етикети. Настолни принтери е подходящо да се използват в магазини, офиси, пощенски станции. Основно настолните принтери се използват за печат на самозалепващи етикети с текстова информация, изображения, баркодове. След това тези баркодове могат да се разчетат с помощта на баркод скенери и ръчни мобилни компютри със сканиращ модул.

Ние от Алфа Партнър предлагаме широк асортимент от настолни етикетни принтери на разумни цени от най-известните световни производители на такъв тип оборудване: Zebra Technologies, Honeywell, SATO и други.

Ще можете да изберете настолен принтер за печат на етикети, който да поддържа термодиректен или термотрансферен метод на печат. Освен това, в зависимост от модела етикетен принтер, който ще изберете, ще можете да го комплектувате с разделител за етикети, нож, държач за етикети на ролка и други.

Предлагаме модели настолни етикетни принтери с флаш памет, с USB портове и RS-232 за връзка с компютър. Предлагаме и безжични модели настолни принтери за етикети.

Тези устройства ще помогнат за автоматизиране на процесите на маркиране, отчет и инвентаризация. Настолните принтери за печат на етикети, които ще откриете на alphapartner.bg, ще Ви помогнат да създадете удобни условия за работа във фирмата. Моделите настолни принтери могат да печатат етикети, стикери, лепенки и други.

Основни особености на настолните етикетни принтери

Настолните принтери се използват най-вече в магазини за търговия на дребно, офиси, в пощенските служби, в малки транспортни компании. Настолните принтери печатат текстова информация, изображения и логотипи, 1D и 2D баркодове.

Предимства на настолните етикетни принтери

Този тип принтери са много популярни, защото са много удобни, размерите им са компактни и са с много висока производителност. Много от моделите етикетни принтери от настолния тип могат да се комплектуват с нож за етикети, външен държач, разделител за етикети, мрежова карта, клавиатура и други опции.

Различните опции за безжична свързаност ще Ви помогнат да интегрирате избрания от Вас модел в съществуващата система на компанията Ви.

Настолните принтери са подходящи за стационарен печат на етикети в непромишлени мащаби.

Защо ще е полезно да имате настолен етикетен принтер?

Поради неголемите габарити на този тип принтери ще можете да го поставите навсякъде, където би било удобно за Вас. При компактните си размери има принтери, които могат да печатат много етикети или баркодове за определено време и са много подходящи дори и за големи супермаркети.

Ако имате магазин, но нямате етикетен принтер, Вие така или иначе трябва да маркирате стоките си, най-вероятно си поръчвате типографски етикети и сигурно се сблъсквате с някои проблеми:

  • Много често трябва да променяте текста на етикетите, което е невъзможно. Не е естетически издържано да дописвате или променяте напечатания вече етикет с маркер или химикал.
  • Не можете да сметнете точно колко етикети ще Ви трябват, заради което трябва пак да търсите компанията, от която поръчвате типографски етикети, и да губите време. Можете да поръчате повече, но съответно ще трябва и да платите повече.

Какво трябва да имате предвид, когато избирате настолен етикетен принтер за своя бизнес?

Когато избирате етикетен принтер от настолен тип, трябва да знаете каква информация ще се печата с него и в коя сфера ще се използва той. Това ще влияе на следните характеристики на принтера за етикети:

  • Ширина на лентата и височина на рибона. От това ще зависи обемът информация, която може да се напечата на етикетите.
  • Скорост на печат. Колкото по-бързо печата принтерът, толкова повече етикети ще можете да напечатате за определен период от време. Това е много важно за големите магазини или супермаркетите.
  • С какъв интерфейс ще свързвате принтера с компютър.
  • Тип хартия, която е подходяща за конкретния модел етикетен принтер.
  • Метод на печат – също е важен. Защото точно от метода на печат зависи трайността на етикетите.

Видове настолни принтери за етикети

Настолните етикетни принтери се делят на две категории спрямо метода на печат: термодиректен печат и термотрансферен печат. Принтерите с термодиректен печат са по-бюджетни и печатат с помощта на термоглава, която прогаря информацията на хартията, като я нагрява. Принтерите с термотрансферен метод на печат нанасят информацията на хартията с помощта на горещ оцветител. Този печат се задържа на етикета много по-дълго време и не може да се изтрие, не се влияе от влагата и от слънчевите лъчи.

За да изберете правилно настолен етикетен принтер за своя бизнес и спрямо нуждите му и инвестициите, които можете да вложите, изберете предложенията на Алфа Партнър! Нашият екип ще Ви съдейства в избора и ще дадем за Вас възможно най-правилното решение за настолен етикетен принтер.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече