Меню
Your Cart

Vuzix M400 Умни очила с OLED дисплей, IP67

Vuzix M400 Умни очила с OLED дисплей, IP67
M400 Умни очила с OLED дисплей, nHD color, IP67, интегриран микрофон, Android 9, Ram 6 GB, Flash 64 GB, PAN Bluetooth v5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, USB 3.1, батерия 135 mAh, гаранция 12 месеца
  • Модел: M400 Умни очила

M400 Умни очила с OLED дисплей е водещ модел професионални умни очила от един от лидерите в отрасъла – Vuzix. Интелигентните очила Vuzix M400 поддържат иновативни технологии в сферата на добавената реалност, която се характеризира с широки и гъвкави функции, удобна система за управление, надеждност и дълготрайност в експлоатацията, а също и с възможност за постоянно разширяване на функциите с нови плъгини и програми на Android.

Освен това умните очила M400 от Vuzix са напълно съвместими с всички аксесоари от M серията, създадени включително и за по-новите модели.

Предимства на умни очила M400 от Vuzix:

Еталон за качество

Смарт очилата Vuzix M400 са специално създадени за използване в условия, изискващи максимална точност. Това означава, че умните очила са с ергономичен и много компактен корпус с висока степен на защита от влага и прах (IP67).

Устройството Smart Glasses M400 от Vuzix е тествано за надеждност в работата във висок температурен режим и издържа на изпускане от височина до 2 метра. Умните очила тежат само 68 грама, което е много важно при продължителна употреба.

Отличителна черта на умните очила с марката Vuzix е перфектното пасване на детайлите и балансираното разполагане на елементите за управление. Моделът M400 умни очила не е изключение.

Подвижният AR модул се фиксира идеално и надеждно на рамката, има няколко направления за регулиране положението на дисплея и се допълва лесно с помощни аксесоари.

Много специален аспект е HD калибрирането на камерата и дисплеят, създадени да оказват максимално точна помощ на потребителя на умните очила във всяка сфера на дейността, дори в сферата на медицинските и стоматологичните услуги.

Иновативни технологии

Ключовото предимство на Vuzix M400 умните очила пред аналозите им е усъвършенстваната хетерогенна изчислителна платформа Qualcomm Snapdragon XR1, разработена специално за преносими устройства, които поддържат добавена реалност. Тази платформа включва 8-ядрен централен процесор с Arm архитектура с Qualcomm AI Engine, графичен чип и допълнителен векторен процесор.

Изчислителната система на интелигентните очила Vuzix M400 поддържа 3D наслагване и различни API интерфейси, което позволява на потребителите да се потопят максимално в добавената реалност, а благодарение на функциите за разширен контрол на зрението и движението на ръцете се улеснява много процесът на взаимодействие с виртуалните обекти.

За изобразяването на AP данни в конструкция на M400 е използван високоскоростен OLED дисплей, който си взаимодейства със системата за проследяване на движенията с глава. Това позволява да се позиционира максимално точно изобразеното съдържание в пространството, за да се прочете визуално удобно, без да се разсейва потребителят от основните си работни функции.

Vuzix M400 умни очила имат GPS модул за прецизно позициониране в пространството с пълен комплект от необходимите датчици и сензори, с Wi-Fi и Bluetooth модули, а също са допълнени и със собствена памет с обем от 64 GB.

При нужда от бързо прехвърляне на данни или изтегляне на нови програми за работа, умни очила M400 на Vuzix имат USB Type-C 3.1 порт.

Вградената аудиосистема е с три разнопосочни микрофона с функция за намаляване на шума от околната среда с цел по-ефективен запис и прецизно улавяне на гласовите команди дори и в условията на шум в промишления сектор.

Програмите при смарт очилата M400 работят на базата на операционна система Android 8.1 и се обновяват системно с цел разширяване функциите на устройството.

Впечатляващи функции

Умните очила Vuzix M400 изобразяват високо детайлизирано съдържание на добавена реалност чрез дисплея си, като позволяват да се задействат възможностите за видео за оперативно получаване на работни инструкции, за справка или за организиране на видео-конферентна връзка с други служители.

Интегрираната HD камера може да заснема 4K видео с високо ниво на детайлизация, а също и да прави 12,8-мегапикселови снимки. При това камерата е допълнена с опция PDAF автофокус за по-бърза работа на приложенията за сканиране на баркодове и обекти.

Освен това камерата има функция за стабилизиране на изображението, така че всички заснети материали стават качествени, дори и при заснемане в движение.

Освен основните функции, умните очила Vuzix M400 могат да изобразяват различни съобщения и показания от свързаните датчици, да озвучават справки и техническа информация за извършваните дейности, да предоставят достъп до архивите.

Програмите на умни очила M400 включват много помощни приложения, като започнем от AR калкулатор и приключим с интернет браузър.

Лесно управление

За управлението на функциите и навигиране по менюто умните очила M400 с OLED дисплей имат физически копчета, а също и разширен сензорен панел, който поддържа едновременно докосване с два пръста.

Освен това много от функциите на тези умни очила могат да се управляват посредством гласови команди на различни езици.

За допълнително осветяване на работната площ в корпуса на дисплея до камерата има LED светлина, изпълняваща същата функция като светкавицата на фотоапарата.

Изберете за повишаване ефективността на работа за своите служители умни очила M400 с OLED дисплей от Vuzix – партньор на Alpha Partner!

Характеристики
МаркаVuzix
Операционна системаAndroid
Дисплей5 inch
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Степен на защитаIP67
PANBluetooth v5.0
Работна температура-20ºC до 45ºC
RAM6 GB
Flash64 GB
ИнтерфейсиUSB 3.1
Батерия135 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече