Меню
Your Cart

Индустриални етикетни принтери от Алфа Партнър ЕООД

Марка: SATO Модел: CL4NX Plus Етикетен принтер
CL4NX Plus Етикетен принтер, 203 dpi от SATOSato CL4NX Plus е следващо поколение индустриален етикетен принтер на добре познатия и успешен модел на производителя - CL4NX. Иновативен и в същото време изключително интуитивен и лесен за работа, етикетният принтер повишава производителността на работнот..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
4-инчов H-Class Етикетен принтер с резолюция 203 dpi е принтер за печат на етикети от Honeywell Datamax H-Class – надеждни, безотказни и универсални етикетни принтери!Ключови особености на H-Class Етикетен принтерУниверсална свързаност – принтерите от този клас по подразбиране се предлагат с интерфе..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class Етикетен принтер е 6-инчов принтер за етикети с 203 dpi резолюция – най-новият високоскоростен широкоформатен термотрансферен принтер от индустриален клас, с помощта на който можете да печатате големи количества етикети с максимална ширина на печата 168 мм. При това качеството на изображение..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class етикетен принтер 300 dpi е 4-инчов принтер за етикети от индустриалния клас с високоскоростен процесор от 200 MHz и термоглава с резолюция 300 dpi. Този етикетен принтер от Honeywell е предназначен за непрекъсната и денонощна работа в производствени предприятия и складове.Datamax H-4310 (H-4..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
Етикетните принтери H-Class от Honeywell се появяват на пазара през 2006-та година и веднага привличат вниманието към себе си. H-Class принтерите за етикети успяват за спечелят потребителите си с рядкото добро съчетание на цена, качество и технически характеристики. Можем уверено да кажем, че H-Clas..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
4-инчовият H-Class Етикетен принтер с 406 dpi резолюция е един от най-иновативните и многофункционални принтери, разработени за динамичните съвременни приложения в предприятията.Пропускателната способност на H-Class 4408 етикетен принтер от Honeywell е два пъти по-голяма от тази на принтерите от същ..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class 4-инчов етикетен принтер с 600 dpi резолюция се отнася към класа индустриални принтери за етикети и се отличава със своята висока производителност. Многофункционалността на този етикетен принтер от Honeywell позволява да решите буквално всички задачи, свързани с печатането на етикети в предп..
Марка: Honeywell Модел: PM43 Етикетен принтер
Honeywell PM43 Етикетен принтер, 203 dpiСредният клас индустриални принтери от серията PM на Honeywell са лесни за интеграция, с висока скорост на печат и доказана надеждност. Разполагат с голям цветен, чувствителен на допир екран или с интуитивен потребителски интерфейс на иконата, в зависимос..
Марка: Honeywell Модел: PX4ie Етикетен принтер
PX4ie Етикетен принтер, 203 dpi резолюция е защитен, изцяло метален принтер за етикети от Honeywell, отличаващ се с ненадмината производителност (скоростта на печат от 100 до 300 мм/с от първия до последния етикет) и редица особености, които ще Ви помогнат да намалите паузите в работния процес и да ..
Марка: Honeywell Модел: PX4ie Етикетен принтер
PX4ie Етикетен принтер с резолюция 300 dpi се отнася към решенията от индустриален клас и конструктивно е едно стъпало по-горе над свръхнадеждния модел от Honeywell PX4i. Този нов етикетен принтер има възможност да осъществява печат на етикети, без да се свързва с компютър, като към него могат дирек..
Марка: Honeywell Модел: PX4ie Етикетен принтер
PX4ie Етикетен принтер с резолюция 406 dpi е защитен индустриален принтер от серия PX4ie, създаден за безотказно денонощно използване в най-важите за компаниите сфери. Широките възможности за свързване и поддържането на иновативни мрежови протоколи ще удовлетворят текущите нужди и ще е надеждна осно..
Марка: Honeywell Модел: PX6ie Етикетен принтер
PX6ie Етикетен принтер с резолюция 203 dpi е гъвкаво, компактно и програмируемо устройство, което ще Ви помогне да оптимизирате операциите по печат, да опростите разрастването си и да получите бърза възвращаемост на вложените средства.Принтер за печат на етикети PX6ie е с изключителна производи..
Марка: Honeywell Модел: PX6ie Етикетен принтер
Високопроизводителен индустриален етикетен принтер от Honeywell PX6ie с резолюция 300 dpiНов модел принтер за етикети с подобрена производителност! Компания Honeywell обновява спецификациите на PX6i, като запазва удивителните функции на модела и подновява детайлите.Ключови предимства на PX6ie Етикет..
Марка: Honeywell Модел: PX940 Етикетен принтер
PX940 Етикетен принтер, 203 dpiPX940 индустриален етикетен принтер от Honeywell предлага на потребителите печат на баркодове със 100% точност, елиминирайки появата на грешки, посредством интегрираната технология от производителя за проверка на етикети (label verification), с която разполага. Ho..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT411 Етикетен принтер
Zebra ZT411 Етикетен принтер, 203 dpiZebra Technologies подновява ZT400 Серията си индустриални етикетни принтери с нов модел – ZT411 - който се характеризира с голям набор от подобрени функционалности и нови такива, в сравнение с предходния модел – ZT410. ZT411 покрива широк спектър от пр..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT421 Етикетен принтер
Zebra ZT421 Етикетен принтер, 203 dpiZT421, част от Серия ZT400 на Zebra Technologies, е следващо поколение индустриален принтер на добре познатия и успешен модел на производителя – ZT420. Zebra 6-инчовият етикетен принтер предлага висококачествен и бърз термотрансферен и термодиректен печат пр..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT610 Етикетен принтер
Zebra ZT610 Етикетен принтер, 203 dpiZT610 е следващо поколение термотрансферен етикетен принтер на Zebra Technologies. Здравата му конструкция го прави подходящ за употреба в индустриални условия. Основно намира приложение в производства, в складове, транспорт и логистика, здравеопазване, дистрибуц..
Марка: SATO Модел: CL6NX Plus Етикетен принтер
SATO CL6NX Plus Етикетен принтер с резолюция на печат 300 dpi.SATO CL6NX Plus етикетен принтер предлага висококачествен и бърз печат на микро етикети с толеранс 0.7 (mm/inch), при резолюция от 300 dpi и скорост на печат 254 mm/sec. CL6NX Plus поддържа USB, RS232, Ethernet, NFC и Bluetooth&nbs..
Марка: SATO Модел: CL4NX Plus Етикетен принтер
SATO CL4NX Plus Етикетен принтер с резолюция 600 dpiCL4NX Plus 600 dpi е предназначен за висококачествен печат на изключително малки етикети със скорост от 152 mm/sec. Индустриалният принтер на японския производител SATO, с изцяло метална конструкция, е следващо поколение на добре познатия и ус..
Марка: SATO Модел: CL6NX Plus Етикетен принтер
SATO CL6NX Plus Етикетен принтер с резолюция на печат 203 dpi.CL6NX Plus етикетният принтер предлага бърз и прецизен печат на термотрансферни и термодиректни етикети. Печата с резолюция от 203 dpi и скорост от 254 mm/sec. Оборудван е с 3.5 инчов дисплей, с вградени видео уроци за работа с принтера ..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT510 Етикетен принтер
Zebra ZT510 Етикетен принтер, 203 dpiZT510 е част от новото поколение термотрансферни етикетни принтери на Zebra Technologies, проектиран за експлоатация в индустриални условия с години напред. Изключителната му устойчивост, здрава метална конструкция и висококачествен механизъм за печат го пра..
Марка: Zebra Technologies Модел: 220Xi4 Етикетен принтер
220Xi4 Етикетен принтер – високопроизводителен принтер с легендарно здрава конструкция и  качествен печат!Етикетният принтер 220Xi4 от Zebra Technologies е за дългосрочна употреба и е добре познат със своята невероятно здрава конструкция, стабилно високо качество на печата, бърза скорост на раб..
Марка: Zebra Technologies Модел: 220Xi4 Етикетен принтер
220Xi4 Етикетен принтер с резолюция 300 dpi е разработен за сценарии и условия на печат в големи обеми. Етикетният принтер 220Xi4 от Zebra Technologies осигурява превъзходно качество и надеждност. Увеличете производителността на своя бизнес чрез бързо печатане и висока скорост на свързване и намалет..
Марка: SATO Модел: CL4NX Plus Етикетен принтер
SATO CL4NX Plus Етикетен принтер, 300 dpiSato CL4NX Plus е следващо поколение индустриален етикетен принтер на добре познатия и успешен модел на производителя - CL4NX. Иновативен и в същото време изключително интуитивен и лесен за работа, етикетният принтер повишава производителността на р..
Показани 1 от 24 | 42 (2 Страници)

Индустриалните принтери за баркодове и за печат на етикети са предназначени за интензивна непрекъсната работа ден и нощ в най-сложните производствени условия. Затова конструкцията на етикетните принтери се отличава с високо ниво на надеждност, устойчивост на удари, херметичност и устойчивост на вибрации.

Индустриалните принтери са с елементарна конструкция, а всичките им вътрешни механизми са с увеличен ресурс за производство.

Етикетните принтери от индустриален клас могат да печатат баркодове както по метод на термодиректен печат, така и по метод на термотрансферен печат, за който е необходим рибон (лента).

Индустриалните етикетни принтери, които ще откриете при нас, са с модификации на резолюцията 203 dpi, 300 dpi, 406 dpi и 600 dpi.

Благодарение на мощните процесори на този клас принтери и вътрешната им памет, всички индустриални устройства, които предлагаме от Алфа Партнър, се отличават с висока скорост на печат и максимално бърз отговор на поставените задачи. На alphapartner.bg ще можете да изберете индустриални етикетни принтери от световноизвестни производители като Zebra Technologies, Honeywell, SATO и други.

Как да изберете индустриален етикетен принтер?

За да нанесете баркод на някоя опаковка, има два начина за това. Първият се изразява в това, че баркодът се нанася в типография, където самата опаковка или етикетът се печатат на нея. За тиражи от милиони екземпляри няма друга алтернатива. За такива огромни нужди е най-удобно сами да си печатате баркодовете. Първо, етикети можете да напечатате във всякакви количества и с най-различна информация. Второ, можете да ги печатате директно на мястото, където ще се лепят: в склада, в магазина, на палето и т.н. Но ще трябва да инвестирате в оборудване и програми за печат на етикети.

При избора си на индустриален етикетен принтер трябва да вземете предвид следните фактори:

  • Какво количество етикети ще трябва да печатате?
  • Колко продължително трябва да се запази етикетът?
  • Какъв размер ще са етикетите?
  • В какви условия ще се използва принтерът?

Индустриалните принтери за печат на етикети се отличават с висока производителност, с възможност за работа в денонощен режим, с надеждност, здравина, устойчивост на удари и други въздействия. 

Индустриални термодиректни и термотрансферни етикетни принтери

Специализираните принтери от индустриален клас за печат на етикети са два вида: за термодиректен и термотрансферен печат на етикети.

  • Термодиректните индустриални етикетни принтери създават изображение, подобно на печатащото устройство на фискален апарат, при което главата на етикетния принтер въздейства чрез термонагряване върху термочувствителната хартия на етикета.
  • Термотрансферните индустриални етикетни принтери печатат чрез пренасяне на оцветител от лентата (рибон) в принтера върху етикета посредством гореща термоглава.

Изображението, получено с термотрансферен етикетен принтер, е по-трайно, по-малко му въздейства околната среда (слънце, високи температури и т.н.) от изображението, направено с термодиректен етикетен принтер.

Печатането на етикети с индустриален етикетен принтер е по-изгодно, отколкото с обикновен настолен такъв.

  • Първо, всички индустриални етикетни принтери са адаптирани за печат на баркодове, тоест имат вградени механизми за създаване на баркодове.
  • Второ, с тях можете да използвате етикети на ролка с необходимия Ви размер.
  • Трето, много от индустриалните етикетни принтери, предлагани от Алфа Партнър, са с много допълнителни функции, което ще Ви позволи да използвате един и същи принтер за етикети в различни условия.

За да сте сигурни, че ще направите сигурен избор на индустриален етикетен принтер за своя бизнес спрямо нуждите от обем, качество и инвестициите, които имате възможност да вложите, изберете принтер за етикети от Алфа Партнър! Ние ще Ви съдействаме да направите най-правилния избор и ще Ви дадем най-доброто решение, за да бъде работата Ви безпроблемна и да върви гладко.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече