Меню
Your Cart

Индустриални етикетни принтери от Алфа Партнър ЕООД

Марка: Honeywell Модел: PM43 Етикетен принтер
Honeywell PM43 Етикетен принтер, 203 dpiСредният клас индустриални принтери от серията PM на Honeywell са лесни за интеграция, с висока скорост на печат и доказана надеждност. Разполагат с голям цветен, чувствителен на допир екран или с интуитивен потребителски интерфейс на иконата, в зависимос..
Марка: Honeywell Модел: PM43c Етикетен принтер
Honeywell PM43c Етикетен принтер, 203 dpiСерията принтери PM на Honeywell са предвидени за работа в индустриални условия, за това са проектирани с метална конструкция и издържат на голямо натоварване и интензивна работа с устройството. Етикетните принтери имат голям цветен, чувствителен на..
Марка: Honeywell Модел: PM23c Етикетен принтер
Honeywell PM23c Етикетен принтер, 203 dpiСредният клас индустриални принтери от серията PM на Honeywell са лесни за интеграция, с висока скорост на печат и доказана надеждност. Разполагат с голям цветен, чувствителен на допир екран или с интуитивен потреб..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT421 Етикетен принтер
Zebra ZT421 Етикетен принтер, 203 dpiZT421, част от Серия ZT400 на Zebra Technologies, е следващо поколение индустриален принтер на добре познатия и успешен модел на производителя – ZT420. Zebra 6-инчовият етикетен принтер предлага висококачествен и бърз термотрансферен и термодиректен печат пр..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT411 Етикетен принтер
Zebra ZT411 Етикетен принтер, 203 dpiZebra Technologies подновява ZT400 Серията си индустриални етикетни принтери с нов модел – ZT411 - който се характеризира с голям набор от подобрени функционалности и нови такива, в сравнение с предходния модел – ZT410. ZT411 покрива широк спектър от пр..
Марка: Honeywell Модел: PX940 Етикетен принтер
PX940 Етикетен принтер, 203 dpiPX940 индустриален етикетен принтер от Honeywell предлага на потребителите печат на баркодове със 100% точност, елиминирайки появата на грешки, посредством интегрираната технология от производителя за проверка на етикети (label verification), с която разполага. Ho..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT230 Етикетен принтер
Zebra ZT230 Етикетен принтер, 203 dpiZT230 с Link-OS на Zebra Technologies е следващо поколение индустриален етикетен принтер на серията S4M. Устойчив, с изцяло метална конструкция, LCD графичен потребителски интерфейс и компактен размер, ZT230 е напълно подходящ за употреба в индустриални условия. ..
Марка: Honeywell Модел: MP Compact 4 Mobile Mark Етикетен принтер
Honeywell MP Compact 4 Mobile Mark Етикетен принтер, Термодиректен, 203 dpiСерията MP Compact индустриални етикетни принтери на Honeywell са лесни за употреба, с бързо зареждане на консумативите - не е необходимо да се отваря принтера. Предвидени са да работят с големи ..
Марка: Honeywell Модел: MP Compact 4 Mark Етикетен принтер
Honeywell MP Compact 4 Mark Етикетен принтер, Термодиректен, 203 dpiСерията MP Compact индустриални етикетни принтери на Honeywell са лесни за употреба, с бързо зареждане на консумативите - не е необходимо да се отваря принтера. Предвидени са да работят с големи ролки етикет..
Марка: Honeywell Модел: MP Nova 6 Етикетен принтер
Honeywell MP Nova 6 Етикетен принтер, 203 dpiСерията MP Nova индустриални етикетни принтери на Honeywell са лесни за употреба, с бързо зареждане на консумативите, метална конструкция и компактни размери. Предвидени са да работят с големи ролки етикети – мин. вътрешен ди..
Марка: Honeywell Модел: MP Nova 6 Етикетен принтер
Honeywell MP Nova 6 Етикетен принтер, Термодиректен, 203 dpiСерията MP Nova индустриални етикетни принтери на Honeywell служат за 6-инчов термодиректен печат. Интуитивни за работа, с бързо и лесно презареждане на консумативите, принтеритре са подходящи за употреба както..
Марка: Honeywell Модел: MP Nova 4 Етикетен принтер
Honeywell MP Nova 4 Етикетен принтер, 203 dpiСерията MP Nova индустриални етикетни принтери на Honeywell са лесни за употреба, с бързо зареждане на консумативите - не е необходимо да се отваря принтера. Предвидени са да работят с големи ролки етикети – мин. вътрешен диаметър..
Марка: Honeywell Модел: MP Nova 4 Етикетен принтер
Honeywell MP Nova 4 Етикетен принтер, Термодиректен, 203 dpiСерията MP Nova индустриални етикетни принтери са предвидени за работа с големи етикети на ролка - мин. вътрешен диаметър на ролката 37 mm, максимален външен диаметър – 215 mm. Honeywell принтерите предлагат бърза смяна на консумативит..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT610 Етикетен принтер
Zebra ZT610 Етикетен принтер, 203 dpiZT610 е следващо поколение термотрансферен етикетен принтер на Zebra Technologies. Здравата му конструкция го прави подходящ за употреба в индустриални условия. Основно намира приложение в производства, в складове, транспорт и логистика, здравеопазване, дистрибуц..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT620 Етикетен принтер
ZT620 Етикетен принтер, 203 dpiZT620 е следващо поколение термотрансферен етикетен принтер на Zebra Technologies с изцяло метална структура, компоненти и покритие. Снабден е с 3.5 inch LCD графичен дисплей, с опция за сигнализиране при появата на грешка или друг проблем – екрана светва в червен..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT510 Етикетен принтер
Zebra ZT510 Етикетен принтер, 203 dpiZT510 е част от новото поколение термотрансферни етикетни принтери на Zebra Technologies, проектиран за експлоатация в индустриални условия с години напред. Изключителната му устойчивост, здрава метална конструкция и висококачествен механизъм за печат го пра..
Марка: Zebra Technologies Модел: ZT220 Етикетен принтер
Zebra ZT220 Етикетен принтер, 203 dpiПроектиран с дизайн заемащ по-малко пространство, метална рамка и пластмасово покритие, интуитивен интерфейс, състоящ се от три бутона - ZT220 с Link-OS е следващо поколение индустриален етикетен принтер на серията S4M. Устойчив за употреба в по-тежки условия и л..
Марка: SATO Модел: CL6NX Plus Етикетен принтер
SATO CL6NX Plus Етикетен принтер с резолюция на печат 300 dpi.SATO CL6NX Plus етикетен принтер предлага висококачествен и бърз печат на микро етикети с толеранс 0.7 (mm/inch), при резолюция от 300 dpi и скорост на печат 254 mm/sec. CL6NX Plus поддържа USB, RS232, Ethernet, NFC и Bluetooth&nbs..
Марка: SATO Модел: CL6NX Plus Етикетен принтер
SATO CL6NX Plus Етикетен принтер с резолюция на печат 203 dpi.CL6NX Plus етикетният принтер предлага бърз и прецизен печат на термотрансферни и термодиректни етикети. Печата с резолюция от 203 dpi и скорост от 254 mm/sec. Оборудван е с 3.5 инчов дисплей, с вградени видео уроци за работа с принтера ..
Марка: Zebra Technologies Модел: 220Xi4 Етикетен принтер
220Xi4 Етикетен принтер с резолюция 300 dpi е разработен за сценарии и условия на печат в големи обеми. Етикетният принтер 220Xi4 от Zebra Technologies осигурява превъзходно качество и надеждност. Увеличете производителността на своя бизнес чрез бързо печатане и висока скорост на свързване и намалет..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class етикетен принтер 300 dpi е 4-инчов принтер за етикети от индустриалния клас с високоскоростен процесор от 200 MHz и термоглава с резолюция 300 dpi. Този етикетен принтер от Honeywell е предназначен за непрекъсната и денонощна работа в производствени предприятия и складове.Datamax H-4310 (H-4..
Марка: Zebra Technologies Модел: 220Xi4 Етикетен принтер
220Xi4 Етикетен принтер – високопроизводителен принтер с легендарно здрава конструкция и  качествен печат!Етикетният принтер 220Xi4 от Zebra Technologies е за дългосрочна употреба и е добре познат със своята невероятно здрава конструкция, стабилно високо качество на печата, бърза скорост на раб..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
4-инчовият H-Class Етикетен принтер с 406 dpi резолюция е един от най-иновативните и многофункционални принтери, разработени за динамичните съвременни приложения в предприятията.Пропускателната способност на H-Class 4408 етикетен принтер от Honeywell е два пъти по-голяма от тази на принтерите от същ..
Марка: Honeywell Модел: H-Class Етикетен принтер
H-Class 4-инчов етикетен принтер с 600 dpi резолюция се отнася към класа индустриални принтери за етикети и се отличава със своята висока производителност. Многофункционалността на този етикетен принтер от Honeywell позволява да решите буквално всички задачи, свързани с печатането на етикети в предп..
Показани 1 от 24 | 42 (2 Страници)

Индустриалните принтери за баркодове и за печат на етикети са предназначени за интензивна непрекъсната работа ден и нощ в най-сложните производствени условия. Затова конструкцията на етикетните принтери се отличава с високо ниво на надеждност, устойчивост на удари, херметичност и устойчивост на вибрации.

Индустриалните принтери са с елементарна конструкция, а всичките им вътрешни механизми са с увеличен ресурс за производство.

Етикетните принтери от индустриален клас могат да печатат баркодове както по метод на термодиректен печат, така и по метод на термотрансферен печат, за който е необходим рибон (лента).

Индустриалните етикетни принтери, които ще откриете при нас, са с модификации на резолюцията 203 dpi, 300 dpi, 406 dpi и 600 dpi.

Благодарение на мощните процесори на този клас принтери и вътрешната им памет, всички индустриални устройства, които предлагаме от Алфа Партнър, се отличават с висока скорост на печат и максимално бърз отговор на поставените задачи. На alphapartner.bg ще можете да изберете индустриални етикетни принтери от световноизвестни производители като Zebra Technologies, Honeywell, SATO и други.

Как да изберете индустриален етикетен принтер?

За да нанесете баркод на някоя опаковка, има два начина за това. Първият се изразява в това, че баркодът се нанася в типография, където самата опаковка или етикетът се печатат на нея. За тиражи от милиони екземпляри няма друга алтернатива. За такива огромни нужди е най-удобно сами да си печатате баркодовете. Първо, етикети можете да напечатате във всякакви количества и с най-различна информация. Второ, можете да ги печатате директно на мястото, където ще се лепят: в склада, в магазина, на палето и т.н. Но ще трябва да инвестирате в оборудване и програми за печат на етикети.

При избора си на индустриален етикетен принтер трябва да вземете предвид следните фактори:

  • Какво количество етикети ще трябва да печатате?
  • Колко продължително трябва да се запази етикетът?
  • Какъв размер ще са етикетите?
  • В какви условия ще се използва принтерът?

Индустриалните принтери за печат на етикети се отличават с висока производителност, с възможност за работа в денонощен режим, с надеждност, здравина, устойчивост на удари и други въздействия. 

Индустриални термодиректни и термотрансферни етикетни принтери

Специализираните принтери от индустриален клас за печат на етикети са два вида: за термодиректен и термотрансферен печат на етикети.

  • Термодиректните индустриални етикетни принтери създават изображение, подобно на печатащото устройство на фискален апарат, при което главата на етикетния принтер въздейства чрез термонагряване върху термочувствителната хартия на етикета.
  • Термотрансферните индустриални етикетни принтери печатат чрез пренасяне на оцветител от лентата (рибон) в принтера върху етикета посредством гореща термоглава.

Изображението, получено с термотрансферен етикетен принтер, е по-трайно, по-малко му въздейства околната среда (слънце, високи температури и т.н.) от изображението, направено с термодиректен етикетен принтер.

Печатането на етикети с индустриален етикетен принтер е по-изгодно, отколкото с обикновен настолен такъв.

  • Първо, всички индустриални етикетни принтери са адаптирани за печат на баркодове, тоест имат вградени механизми за създаване на баркодове.
  • Второ, с тях можете да използвате етикети на ролка с необходимия Ви размер.
  • Трето, много от индустриалните етикетни принтери, предлагани от Алфа Партнър, са с много допълнителни функции, което ще Ви позволи да използвате един и същи принтер за етикети в различни условия.

За да сте сигурни, че ще направите сигурен избор на индустриален етикетен принтер за своя бизнес спрямо нуждите от обем, качество и инвестициите, които имате възможност да вложите, изберете принтер за етикети от Алфа Партнър! Ние ще Ви съдействаме да направите най-правилния избор и ще Ви дадем най-доброто решение, за да бъде работата Ви безпроблемна и да върви гладко.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече