Меню
Your Cart

RFID ръчни четци

Марка: Zebra Technologies Модел: DS9808-R RFID четец
DS9808-R General Purpose Scanner, 2D, RFIDDS9808-R баркод скенер на Zebra Technologies е проектиран с иновативен хибриден дизайн и компактен размер, което го прави удобен за употреба в обстановки с ограничено пространство. Скенерът може да бъде използван като ръчен (handheld) или настолен (ha..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD 8500 RFID SLED четец
RFD 8500 RFID SLED четецRFD 8500 SLED от Zebra Technologies е проектиран със стилен, удобен и устойчив дизайн, което го прави подходящ за употреба в индустриални условия. Съвместим е с други мобилни компютри на Zebra, смартфони и таблети, които работят с Android, iOS или Windows, като RFD 8500 бъ..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3390xR RFID Ръчен четец
MC3390xR UHF RFID Ръчен четец – най-добрите в този клас възможности за сканиране в UHF диапазонMC3390xR RFID ръчен четец е със същия проверен ергономичен и лек корпус и има същите уникални характеристики за сканиране на RFID тагове и баркодове от голямо разстояние, както е при скенера MC3390R от Zeb..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3330R RFID Ръчен четец
MC3330R UHF RFID Ръчен четец – изключителна ефективност на RFID сканиране и мощни възможности на AndroidРадиочестотната идентификация (RIFD) повишава ефективността при отчета на наличности и управлението на данни, при изпълнение на поръчки и други задачи.За да постигнете максимална производителност,..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3390R RFID Ръчен четец
MC3390R UHF RFID Ръчен четец – най-добият обхват за UHF сканиране в този клас и мощна Android платформаКъдето и да работите – в склад, на платформа за товарене/разтоварва или в складово помещение – трябва да знаете кое къде се намира. MC3390R UHF RFID с голям обхват на действие повишава ефективностт..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Standard
RFD40 UHF RFID Standard Sled четец – по-бързи, по-умни, готови за бъдещето!Вашият бизнес трябва да работи по бързо и по-ефективно от преди? Възползвайте се от предимството на RFD40 UHF RFID Sleds четец от Zebra Technologies. Намалете времето на циклите за сканиране, като сканирате много RFID&nb..
Марка: Honeywell Модел: IH25 RFID четец
IH25 UHF RFID четец от Honeywell е мобилно устройство от индустриален клас за прочитане и запис на RFID тагове. Това устройство може да се използва в търговските зали на магазини, в логистични центрове, в транспорта, складовете, производството.Функционални възможности на IH25 UHF RFID четецHoneywell..
Марка: Honeywell Модел: IH40 RFID четец
Днес търговците на дребно, веригата за доставки и транспортните и логистичните мениджъри са под голямо напрежение, защото трябва да проследяват и управляват наличностите и пратките и да осигурят те да бъдат на правилното място и в точното време.Ако има неточности в инвентара в магазините, може да се..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Premium
RFD40 UHF RFID Premium Sled четец – бързина, ефективност, иновативност и поглед към бъдещетоRFD40 UHF RFID Premium Sled четец е великолепно решение за Вашия бизнес, когато говорим за подобряване на ефикасността и бързината на работата. С RFD40 UHF RFID Premium Sled четец от Zebra Technologies ще има..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Premium Plus
RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец – бърза работа, иновативни функции, готов за технологиите на бъдещетоАко пред Вашата фирма стои задачата да работи по-бързо и по-ефективно отпреди, с RFID UHF Premium Plus четеца RFD40 от Zebra Technologies ще можете да я изпълните със сигурност с решението от ..
Workabout Pro4 RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 inch, Wi-Fi, 2760 mAh/4400 mAh Workabout Pro4 RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 inch, Wi-Fi, 2760 mAh/4400 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: Workabout Pro4 RFID Ръчен четец
Workabout Pro4 RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 inch, Wi-Fi, 2760 mAh/4400 mAhУстойчивият и ергономичен мобилен компютър Workabout Pro4 на Zebra Technologies, с PowerPrecision Li-Ion батерия с капацитет от 4400 mAh,  е създаден за ежедневна експлоатация в тежки индустриални условия. Намира прило..
Omnii XT15 RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 инча, Wi-Fi, 5000 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: Omnii XT15 RFID Ръчен четец
Omni XT15 RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 inch, Wi-Fi, 5000 mAhСъс степен на защита IP65 и IP67, мобилният компютър Omni XT15 на Zebra Technologies, е водоустойчив и работи безпроблемно след множество изпускания от 2 m върху бетон, което го прави основно приложим в складове, производствa, за дистриб..
MC9190-Z RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 inch, Wi-Fi, 2200 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: MC9190-Z RFID Ръчен четец
MC9190-Z RFID Ръчен четец, Windows, 3.7 inch, Wi-Fi, 2200 mAhMC9190-Z мобилен компютър от Zebra Technologies е модел от най-висок клас в категорията RFID четци с максимална производителност и предназначен за критично приложение. Използва се най-често в индустриални условия – складове, производства,..
MC3190-Z RFID Ръчен четец, Windows, 3 inch, Wi-Fi, 4800 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3190-Z RFID Ръчен четец
MC3190-Z RFID Ръчен четец, Windows, 3 inch, Wi-Fi, 4800 mAhMC3190-Z мобилен терминал от Zebra Technologies се отличава с ергономичен и компактен дизайн, лек и удобен за употреба при продължителни смени. Намира приложение както в индустриални условия, така и в търговски центрове, здравеопазване, бизн..
MC9090-Z RFID Ръчен четец, Windows, 3.8 inch, Wi-Fi, 2200 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: MC9090-Z RFID Ръчен четец
MC9090-Z RFID Ръчен четец, Windows, 3.8 inch, Wi-Fi, 2200 mAh..
RFD5500 RFID четец
Спрян от продажба
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)

RFID четците за устройства за прочит на информация от RFID етикети и тагове. Те са неотменна част от RFID технологията и са необходимо RFID оборудване.

RFID ръчни четци – какво представляват?

Ръчните RFID четци са с по-малка зона на действие от стационарните и по принцип нямат връзка с програмата за отчет. Те са предназначени за ръчно сканиране на RFID етикети.

RFID четците имат вътрешна памет за зареждане на прочетените кодове, след което с помощта на различни интерфейси (включително безжични) се свързват към настолен компютър.

Предимства на ръчните RFID четци

RFID четците имат една перфектна способност – няма нужда да имат директен контакт с RFID етикетите и RFID таговете. Етикетите или таговете може да са скрити и вътре в опаковката. Ако RFID тагове трябва да се открият в магазин или склад, се монтира RFID портал.

RFID четците са с различни диапазони: нискочестотни, средночестотни и високочестотни. Високочестотният диапазон е идеален за реализиране на функции срещу кражба, тъй като в него се образува най-силният радиосигнал, в отделни случаи се използват RFID ключалки за защита от проникване.

Искаме да отбележим, че RFID ръчните четци сами по себе си са с най-високото ниво на защита от влага и прах, много от тях имат кодове и пароли за защита от кражба и несанкционирана употреба. Тези характеристики са много важни за сферата на логистиката и транспорта, в този отрасъл се използват RFID ръчни четци, които се монтират на превозни средства.

Ръчни RFID четци се използват:

  • В търговията на едро и дребно;
  • В складове;
  • В различни по размер търговски обекти;
  • В транспорта и логистиката;
  • В производството.

RFID ръчните четци са с висока степен на защита, тъй като често се налага да работят в екстремни условия (влажна, прашна, замърсена среда), което гарантира тяхната надеждна и безотказна работа.

Важно: RFID технологията е невъзможна без RFID четци, тъй като това е основният инструмент за събиране и прочит на RFID информация. RFID ръчни четци се използват навсякъде, където се използват RFID технологии.

Алфа Партнър е бизнес партньор на Zebra със статус RFID Specialist

Благодарение на нашия опит и специализация компания Алфа Партнър има сертификат за RFID специалист (RFID Specialist).


RFID, известна като радиочестотна идентификация, облекчава различни процеси в производството и логистиката, а също и в управлението на идентификацията на органите на властта и компаниите посредством безжична идентификация в съчетание с високи функции за безопасност.

RFID решенията, които предлагаме като сертифициран RFID специалист, са много гъвкави и са подходящи за прилагане там, където има нужда от автоматична идентификация, регистрация и мониторинг.

RFID технологията може да бъде внедрена в етикети, тагове и други, които могат да бъдат използвани гъвкаво.

Освен изброените RFID носители, можем да реализираме индивидуални решения с помощта на RFID технологии, включително RFID ръчни четци, от Zebra.

Като RFID Specialist ние от Алфа Партнър можем да Ви предложим широк асортимент от проверени в полеви условия RFID устройства. Ние предлагаме за Вас RFID ръчни четци и RFID технологии на разумни цени, а при нас, освен всичко друго, ще можете да се насладите на първокласно клиентско обслужване и техническа поддръжка.

В отговор на Вашите нужди и изисквания ние ще разработим комплексно RFID решение, включващо подходящите за Вашия бизнес RFID технологии.

Като успешен консултант, дистрибутор и производител на баркод оборудване и консумативи, ние сме в тясно сътрудничество с производители и доставчици на продукти, решения и услуги в сферата на автоматичната идентификация.

Zebra Technologies, водещ производител на баркод оборудване – баркод четци, етикетни принтери, мобилни компютри, RFID технологии, е един от компонентите за нашата успешна партньорска мрежа. Zebra дава надеждно качество и иновативни решения за печат в съчетание с интелигентната RFID технология.

Възползвайте се от предимствата на нашите предложения, нашите експерти с радост ще Ви консултират, ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви съдействат за взимате на правилните RFID решения за Вашия бизнес!

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече