Меню
Your Cart

Умни очила от утвърдени производители

Марка: Zebra Technologies Модел: HD4000 Head-Mounted дисплей
Zebra HD4000 Head-Mounted дисплей, Full color OLED 640 x 400 pixels, IP67HD4000Head-Mounted дисплей - част от решенията с преносими компютри за „Свободни ръце“ - от Zebra Technologies e лек и удобен, като осигурява комфорт на служителя през целия работен ден. Разполага с интегриран сензор, проследяв..
Марка: Vuzix Модел: M400 Умни очила
M400 Умни очила с OLED дисплей е водещ модел професионални умни очила от един от лидерите в отрасъла – Vuzix. Интелигентните очила Vuzix M400 поддържат иновативни технологии в сферата на добавената реалност, която се характеризира с широки и гъвкави функции, удобна система за управление, надеждност ..
Марка: RealWear Модел: Navigator 500 умни очила
Избирайки умните очила Navigator 500 на компания RealWear, Вие ще получите надежден инструмент за добавена реалност от ново поколение в дългосрочен план, създаден да разшири възможностите и да повиши качеството на работа в различни отрасли.Умните очила RealWear Navigator 500, които ние от Alpha Part..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Умни очила – перфектният баланс между производителността и комфорта

Ние от Алфа Партнър знаем, че удобството е водещ фактор за внедряването на смарт очила в работната среда. Ето защо избрахме да си партнираме с производители, които създават такива продукти, които ще задоволят нуждата от удобно ползване в процеса на работа – минимално тегло и максимална производителност.

Умните очила, които ще откриете при нас, ще Ви осигурят:

 • Ярък, семпъл дисплей с широко полезрение;
 • Потребителски ориентиран ергономичен дизайн;
 • Различни варианти за монтаж на всеки вкус;
 • Интегриране с водещи платформи за провеждане на конференции.

Умни очила от Alpha Partner – гледайте напред и освободете ръцете си

Светът се променя, променя се и нашият мироглед. Умните очила ни позволяват да влезем в дигиталния свят, без да прекъсваме връзката си с реалния такъв. Многопластовите дисплеи на умните очила ще Ви позволят да се движите свободно, но с допълнителен въздействащ елемент.

Умните очила ще Ви изкарат извън границите на постоянно променящата се крива на дигиталната трансформация. Нещото, което не достига, за да направите работата в производството или в складовите помещения още по-добра, най-вероятно са именно умни очила.

Умни очила от Алфа Партнър за всяко решение

Умни очила в производството

Смарт очилата с добавена реалност ще Ви помогнат да ускорите производството си, да повишите изискванията спрямо протоколите и да намалите времето за обучение, като предоставите на служителите възможност да се учат, без да трябва да ангажират ръцете си с това, в границите на собственото им полезрение.

Оптимизация на производството с умни очила – възможно е!

Зависимостта на производството от процесите, които се извършват „на ръка“, може да доведе до оперативни грешки и неефективност. Освен това отрасълът се сблъсква с растящ дефицит на умения, тъй като много от ветераните в сферата излизат в пенсия.

Умните очила с добавена реалност, които предлагаме за Вас, ще Ви помогнат да забързате производствените процеси, да повишите изискванията и да намалите времето за обучение на служителите си, като освободите ръцете им и им дадете възможност да се обучават в рамките на полезрението си.

Индустриални предимства при употребата на умни очила

 • Повишаване на общата производителност – разредете прекъсванията в работния процес, като предоставяте на служителите си инструкции по всяко време и навсякъде.
 • Производство на висококачествена продукция – улеснете спазването на утвърдените процеси, като помогнете да се намалят грешките и пропуските с помощта на умни очила за Вашите служители.
 • Подобряване на удовлетвореността на клиентите – представете уникалните си продукти навреме и в рамките на бюджета.
 • Опростен обучителен процес – провеждайте динамични обучения, без да се налага да спирате работата, за да научите новите си служители на практическата работа.
 • Откриване и разрешаване на проблеми в реално време – използвайте жива поддръжка от разстояние и изкуствен интелект, за да откриете и елиминирате проблемите.
 • По-добра автоматизация – дайте на своите служители възможност да проследяват лесно IoT устройствата.

Какви са предимствата при използване на умни очила в производството?

Помощ за сложни задачи в реално време

Сложните производствени процеси включват много варианти и етапи, които не всеки може да запомни и научи лесно.

С умните очила, които ще откриете при нас, служителите Ви ще могат да имат достъп до подробни инструкции, схеми и видео материали директно пред очите си, което ще им помогне да работят по-бързо и да избегнат нещастни случаи, причинени от грешки.

Освен това мениджърите ще могат да преглеждат и да проверяват всеки етап в реално време с помощта на вградена в умните очила камера.

По-малко време без работа заради техническо обслужване и ремонт

Престоите, необходими за обслужване и ремонт на оборудването, могат да струват скъпо на бизнеса.

С помощта на индустриалните умни очилата от водещи производители на високотехнологични решения, които предлагаме, инженерите ще могат да решават бързо проблеми, преглеждайки информация за машините и 3D модели в реално време, да достъпват до подробни инструкции за сервизните системи или до видеоуроци, буквално насложени върху машините, които имат нужда от тяхното внимание.

Служителите Ви също така ще могат да се възползват от помощта на технически специалисти от разстояние, които ще могат да виждат това, което виждат те, и да им помогнат в реално време - тук и сега.

Осигуряване на много по-добро качество

Служителите, които следят и осигуряват качество, често трябва да разчитат на писмената документация или да регистрират ръчно резултатите от своята работа. Но това прави място за грешки, като позволява на дефектите да остават непоправени.

При интегрирането на интелигентни очила във Вашата система за управление на качеството ще помогнете да се подобри процесът по осигуряването на качество, давайки възможност на служителите си да преглеждат контролните списъци, да използват добавена реалност за откриване на дефекти, да канят други технически специалисти и да зареждат веднага своите резултати.

По-ефективно обучение по време на работа

Ръчното обучение е неефективно и не е привлекателно за новите служители в производството. Обучението с добавена реалност с помощта на умни очила предлага по-интуитивно разбираем метод на обучение.

С умните очила новите Ви служители ще могат да преглеждат детайлни инструкции и нагледни пособия, „наложени“ върху оборудването, което трябва да се сглоби и използва. Освен това по-опитните Ви служители ще могат да използват смарт очилата, за да създават ценни учебни материали.

Умни очила в склада

С умните очила с добавена реалност няма да имате нужда от лаптопи или таблети. Можете да получите достъп до инструкции, диаграми и видео директно пред погледа си. Можете да документирате етапи и да откривате проблеми. Можете да извършвате техническо обслужване в пряк ефир – без ръце.

Подобрете процесите в склада с помощта на умни очила от Алфа Партнър

Въпреки автономните технологии, управлението на склада се сблъсква с големи загуби заради грешки в съхранението, комплектуването на поръчки и поддържането на недобро ниво на наличностите.

Умните очила с добавена реалност, които предлагаме, ще оптимизират ефективността на складовите и разпределителните центрове, като ще Ви помогнат да взимате решения в реално време, защото ще предоставите възможност на служителите си да се свързват моментално с ръководителите си, с устройствата и програмите за управление на предприятието.

Индустриални предимства от употребата на интелигентни очила в склада

 • Поддържане високо ниво на точност – избегнете допускането на грешки при изпълнението на поръчки с помощта на умни очила за складове.
 • Повишаване производителността на труд – изключете работата на ръка и осигурете мобилност без ръце с помощта на умни очила.
 • Оптимизация на работната среда – сменете габаритното оборудване с леки и удобни компютри за глава.
 • Обратна връзка в реално време – поддържайте добро взаимодействие и общуване между служителите, мениджърите и програмите.
 • Безопасно и продуктивно работно място – записвайте обучителни видеоклипове и давайте препорръки и съвети в режим от разстояние на служителите си на работното място.

Варианти за използване на умни очила в складовите помещения

Намаляване на оперативните грешки

Оперативните грешки излизат скъпо заради високата цена на доставка и ограниченията в износа и вноса.

С технологията за допълнителна реалност, която предлагаме с умните очила, можете да изберете такова устройство, което ще може да идентифицира лесно много различни обекти или да сканира кодове – без ръце. Освен това ще можете да записвате бързо уникални изображения, видео и аудио, и всичко това ще може да се зареди в базата данни или да се предаде на ръководителите, за да могат да се откриват грешки в реално време.

Мобилност без ръце

Вместо да разчита на папки, листи и друга ръчна документация, складът се движи към мобилните технологии като таблети, смартфони и баркод скенери, за да се осигури точност и производителност.

С умните очила служителите в склада могат да повишат ефективността си още повече, тъй като с тяхна помощ те ще могат да се свързват с отговорниците си и с помощните програми.

Комплектуване в склада с допълнителна реалност

Грешките при избор на артикули за комплектуване на поръчки и доставки до клиентите могат да струват скъпо. Когато това влияе на производствения процес, излиза дори още повече, което води до намаляване на рентабилността.

Умните очила ще помогнат на служителите да избират правилните стоки чрез допълнителна реалност с моментална обратна връзка с потребителите, която ще потвърждава успешния им избор. Грешките ще намалеят, а удовлетвореността на клиентите Ви ще се увеличи рязко.

Съвременно обучение и ръководство

Анкетите показват, че 40-50% от служителите, преминали през недобро професионално обучение или които изобщо не са преминали обучение, напускат работа още през първата година.

С помощта на умните очила служителите в склада могат да преминават интерактивни обучения на работното си място и едновременно да бъдат контролирани от експерти от разстояние. Предварително записаното и обучението на живо, заедно с правилната адаптация, могат да се провеждат на едно или на няколко различни места.

Изберете за бизнеса си иновативността, защото високотехнологичните решения всъщност облекчават работата, елиминират грешки, които понякога излизат прекалено скъпо, и създават служители, които могат да изпълняват своите задачи качествено, бързо и ефективно. Изберете за своя бизнес умни очила – високотехнологични решения от Vuzix, Zebra Technologies и други лидери в сферата, с които Алфа Партнър си партнира, за да предостави на Вас и Вашия бизнес готови решения за по-голям успех.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече