Меню
Your Cart

M3 Mobile

Корейската компания M3 Mobile е световен лидер в проектирането и производството на висококачествени мобилни компютри за бизнеса. Устройствата поддържат всички видове баркодове и DFID-сигнали. От проектирането на продукта до последния етап на процеса, M3 Mobile вече 20 години взема под внимание мнението на партньорите си и техните нужди.

Кои са M3 Mobile и какво можете да очаквате от тях?

Техните устройства нямат аналог по цена. Характеристиките и многофункционалността наистина привличат хората повече от останалите. За това свидетелстват много бързо сключените договори с големи брандове.

Кои са M3 Mobile?

Те стартират през 2000-та година. Но тогава все още не за всеки е било познато името „M3 Mobile“. Скоро, през 2001 година, те разработват първото си устройство и хората и започват да ги разпознават.

Но популярност компанията придобива през 2004 година, когато изобретява и пуска най-тънкия мобилен компютър в света!

Нататък всичко тръгва по мед и масло. Успешно развитие на стоките на пазара. Многобройни филиали в най-различни точки на света. Всичко сочело, че M3 Mobile ще стане една от топ компаниите в света. Така се и случило.

С какво са уникални M3 Mobile устройствата?

 • Устройствата на M3 Mobile поддържат всички съвременни системи за свързване и предаване на данни;
 • Те не са скъпи и при това са с отлична широка функционалност;
 • Компанията се съобразява и си сътрудничи с партньорите си. M3 Mobile се придържа към тази политика вече 20 години. Това позволява да правят устройствата такива, каквито искат да ги видят потенциалните им купувачи;
 • Пълна сертификация за продажба. Няма никакви проблеми с легалността на тези устройства.

За кого са подходящи продуктите на M3 Mobile?

Тези устройства, на първо място, са насочени към бизнеса, който е в крак с времето. Много по-удобно е да можете да подобрите работата на своя бизнес с помощта на джобно устройство.

С транспортната логистика всичко е ясно – превозване на стоки и товари. Но другите отрасли са много по-разнообразни. Тези мобилни компютри ще са много подходящи за работата в склад, в училища, в различни магазини и търговски комплекси. Те ще са подходящи и в медицината. Например в болниците, санаториумите. Списъкът е дълъг.

Защо да се доверите на M3 Mobile?

Компанията вече е развила стабилна клиентска база, което свидетелства за нейната надеждност. Освен това M3 Mobile вече имат редица предимства:

Сътрудничество с големи брандове

M3 Mobile се е доказала като надежден доставчик на оборудване, като работи със световно известни брандове, такива като:

 • FedEx;
 • Coca Cola;
 • Dior;
 • Samsung;
 • LG.

Постижения

Макар да не е чак толкова известна в България тази компания, не бива да бъде подценявана. M3 Mobile има много постижения:

 • Пуска първия най-тънък мобилен компютър в света;
 • Първият мобилен компютър с RFID технология е нейно дело. За хората, които не знаят, RFID (Radio Frequency Identification) е радиочестотна идентификация. На прост език, тази технология позволява безжичен обмен на данни с помощта на баркодове.
 • През 2013 година M3 Mobile влиза в топ 5 световни организации по разработването и производството на висококачествени мобилни компютри.

Тези сериозни заслуги позволяват да наречем компания M3 Mobile една от водещите в света днес!

Какви са предимствата на продуктите от M3 Mobile?

Вече изложихме фактите, заради които си заслужава да изберете продуктите на M3 Mobile. Но има още моменти, за които не споменахме.

Характеристиките на M3 Mobile устройствата заслужават похвала. Ще дадем пример с модел UL20X.

Този модел е с батерия с капацитет 6700 mAh. Издържа на изпускане до 2 метра върху бетон! Може да работи на температура от -20 до +60 градуса по Целзий. Защитата от влага е IP67. 4 GB оперативна памет и 32 GB – вградена. В малкия екран се „побира“ Full HD резолюция. Освен това има възможност за свързване чрез Bluetooth, GPS, NFS, Wi-Fi и мобилна връзка (4G). Като цяло, има всички условия за удобна работа във всякакви условия.

Често компаниите, които работят в тази сфера, са с по-тясна насоченост. Но при M3 Mobile асортиментът е изключително широк.

Защо да изберете устройства от M3 Mobile?

Основните предимства на компанията са:

 • Отлични характеристики на продуктите;
 • Широк асортимент;
 • Приемливи цени.

M3 Mobile устройствата ще намерят приложение в много сфери (в складове, училища, магазини, търговски центрове, медицински учреждения, транспорта и т.н.).

Цените са достъпни за хора, които стартират бизнес.

M3 Mobile искат да предложат за всеки най-доброто и най-подходящото. Техните устройства са абсолютно конкурентни. Очевидно, компанията ще продължи да работи и да се развива, с което гарантира и поддържането на устройствата на хората, които са избрали M3 Mobile.

 В кои сфери намира приложение M3 Mobile?

Транспортната логистика

Транспортът и логистиката са управление на поток от материали и услуги между пунктовете за изпращане и крайните пунктове за получаване с цел удовлетворяване изискванията на клиентите или фирмите.

Производството

Производството е процес по създаване на готова продукция за използване или продажба. Счетоводната система с използването на удобни калкулиращи инструменти намалява издръжката и минимализира загубите.

Държавният сектор

Здравеопазването, образователните учреждения, полицията, военните – в тази област е необходимо счетоводство, продажба на билети, доставка, управление и т.н.

Търговията

Търговията на дребно е серия от процеси по придвижването на продукт от мястото, на което се произвежда, до купувачите. Инвентаризацията, поръчките и продажбите на продукти, прегледът на стоковите позиции и попълването на запасите – всичко това може да се реши с мобилните компютри на M3 Mobile.

Защо другите избраха M3 Mobile?

 • Устройствата използват само най-новите технологии;
 • Лоялна ценова политика в сравнение с конкурентите;
 • Тясно сътрудничество с търговските им партньори при разработване на продукцията;
 • Сервизни центрове навсякъде по света;
 • Всички устройства на M3 Mobile са със сертификат за продажба в България.

M3 Mobile е глобален лидер в проектирането и изграждането на висококачествени ръчни мобилни компютри и RFID четци, предназначени за употреба в индустрии като логистика, търговия на дребно, здравеопазване, производство, строителство, публичния сектор, дружества за комунални услуги и др.

"Алфа Партнър" ЕООД предоставя решенията за автоматична идентификация на продукти и събиране на данни на M3 Mobile в България.

Марка: M3 Mobile Модел: M3 SL20 Мобилен компютър
SL20 мобилен компютър от компания M3 Mobile се отличава с малки и компактни размери и е много лек и удобен за работа. Благодарение на компактния си корпус почти напълно се побира в ръка. Той е с голям сензорен дисплей от удароустойчиво стъкло Corning Gorilla с диагонал от 5,45 инча и с HD резолюция ..
Марка: M3 Mobile Модел: US20W Мобилен компютър
Ръчният мобилен компютър US20W от производителя M3 Mobile е мобилен компютър, предназначен за употреба предимно в сферата на производството и склада, в търговията, транспорта и логистиката.M3 Mobile US20W, който предлагаме на достъпна цена, може да се използва както в хладилни камери, така и в много..
Марка: M3 Mobile Модел: US20X Мобилен компютър
Лек, здрав и наистина универсален мобилен компютърUS20X от компания M3 Mobile е здрав и много лек ръчен мобилен компютър, който може да влезе в употреба както в производството, склада и разпределителния център, така и в търговията, транспорта и логистиката.M3 Mobile US20X мобилен компютър е с много ..
SM15N Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 4100mAh/6150mAh
Най-продаван
Марка: M3 Mobile Модел: SM15N Мобилен компютър
SM15N Мобилен компютър – иновация в света на мобилните компютри!SM15N Мобилен компютър е с максимална производителност на процесора в света. Поддържащ операционна система Android, този мобилен компютър е създаден за високо професионални мобилни служители, работещи в условия на интензивно сканиране, ..
Марка: M3 Mobile Модел: M3 SL10-N Мобилен компютър
M3 SL10-N Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 3G/4G LTE, NFC, 4000 mAhSL10-N мобилен терминал от производителя M3 Mobile, работи с Android 8.1 (GMS), разполага с голям 5.0 inch HD дисплей и литиево-йонна батерия от 4,000mAh – издържа над една работна смяна.  SL10-N мобилен компют..
Марка: M3 Mobile Модел: SM15W Мобилен компютър
SM15W Мобилен компютър – ултрабърз компютър!SM15W Мобилен компютър е високоскоростен компютър за сканиране на данни, който работи на базата на 8-ядрен процесор 2.0 GHz  Octa-core CPU с операционна система Android 8.1. Оптимизираната платформа осигурява бързо сканиране на 1D линейни и 2D двумерн..
Марка: M3 Mobile Модел: SM15X Мобилен компютър
SM15X Мобилен компютър с Full HD екран!Неповторима производителност благодарение на своя свръх мощен 8-ядрен процесор – с 46% по-бърз от останалите!Мобилният компютър SM15X от M3 Mobile е със сензорен дисплей с висока чувствителност, което позволява да го използвате и с ръкавици, и дори с мокри ръце..
Марка: M3 Mobile Модел: UL20F Мобилен компютър
UL20F Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 6700 mAhМобилният компютър UL20F е предвиден за употреба основно в производствени среди, складове на открито и закрито, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, търговия на едро и дребно, и др. UL20F също като UL20X разполага с 4 GB R..
Марка: M3 Mobile Модел: UL20W Мобилен компютър
UL20W Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 6700 mAhМобилният компютър UL20W – част от UL20 серията на производителя M3 Mobile - е предвиден за употреба основно в производствени среди, складове на открито и закрито, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, търговия на едро и дребно, и..
Марка: M3 Mobile Модел: UL20X Мобилен компютър
UL20X Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 3G/4G LTE, NFC, 6700 mAhМобилният компютър UL20X, на производителя M3 Mobile, е предвиден за употреба основно в производствени среди, складове на открито и закрито, транспорт и логистика, дистрибуционни центрове, търговия на едро и дребно, и др.&n..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече