Меню
Your Cart

SOTI

Какво е SOTI?

Компания SOTI е признат лидер в създаването на иновативни решения, понижаващи стойността и сложността на критично важните за бизнеса корпоративна мобилност и IoT оборудване.

Хиляди компании по цял свят избират продуктите на SOTI за безопасност, контрол и поддържане на мобилните процеси. За две десетилетия успешна работа компания SOTI е изградила здрави партньорски взаимоотношения с водещи доставчици на мобилни платформи и с производители на устройства. Това е една уникална възможност да надникнат в процеса на разработване на нови технологии и за появата на тенденции в отраслите на най-ранните етапи.

SOTI е признат иноватор. Ясната концепция, добрата концентрация и силният R&D са превърнали SOTI в лидер на пазара за нови ефективни мобилни решения за бизнеса.

SOTI помага на компаниите да използват неограничените възможности на мобилните технологии.

Какво е SOTI концепция?

"Корпоративната мобилност се е превърнала в инструмент, с помощта на който компаниите се открояват от своите конкуренти. Водещи организации откриват иновативни начини за използване на мобилните технологии за предимства в дългосрочен план.

Преди всичко, мобилните устройства и IoT оборудването позволяват да бъдат създадени нови бизнес модели, които опростяват и повишават ефективността на взаимодействието на бизнеса с клиентите.

В дългосрочна перспектива централизираното управление на корпоративната мобилност и Big Data може да съдейства за трансформирането на целия бизнес чрез анализиране на информация, получена в реално време. Това разкрива неограничени възможности за Вашия бизнес."

       Карл Дж. Родригес, президент и генерален директор на SOTI Inc.

Социална отговорност на бизнеса на SOTI

За една година служителите на SOTI даряват кръв в местните пунктове и отделят от ценното си време за събиране на хранителни продукти и празнични играчки за нуждаещите се. Компания SOTI също така поддържа инициативи за осигуряването на чиста вода, дезинфекция и опазване на околната среда по цял свят, а освен това се стреми да намали използването на хартия в своите офиси.

Компания SOTI подкрепя няколко деца в рамките на програмата World Vision, помагайки на младежи в развиващите се страни да получат ресурси, необходими за опазване на здравето и постигане на успехи дори и в трудни житейски обстоятелства.

За подкрепа в борбата срещу COVID-19 компания SOTI взима участие в инициативата Lifelines4LovedOnes, организирана от TMT First, за да помогне на болните да имат връзка с близките си.

В рамките на това партньорство SOTI предоставят мобилни таблети на Националната здравна служба (NHS) и на амбулаторните пациенти, които са изолирани от семействата и приятелите си.

Ремонтирани таблети и смартфони са предадени на болници и домове към NHS, което е помогнало на пациентите да общуват с приятелите и семействата си посредством видеовръзка.

Компания SOTI, известна със стремежа си към иновациите и с помощта си към подрастващото поколение да получи полезни умения за бъдещето, помага на ученици от по-горните класове да се научат на програмиране, като организира състезания с поощряващи награди.

Освен това SOTI кани ученици от средните училища в своя международен главен офис, за да ги запознае с възможните варианти за кариерно развитие, такова като програмиране и разработване на продукти.

Учениците получават достъп до SOTI Snap решение за бързо разработване на приложения, а освен това получават възможността да създават собствени приложения от нулата. Млади хора, които никога преди не са програмирали, могат да решат успешно задачата (често за по-малко от час), използвайки SOTI Snap.

Освен това компания SOTI провежда мероприятие „Деца на работа“, което помага на младите хора да открият много възможности за работа и да видят на практика с какво се занимават техните родители в компания SOTI.

Поддържайки цялото общество, компанията инвестира средства в повишаване на квалификацията и организира програми за обучение за възрастни, такива като Quality Assurance School и Fast Start Mobility Workshops.

Компания SOTI участва в създаването на процъфтяващо технологично общество в Канада и по цял свят, а освен това поддържа активно редица мероприятия, посветени на технологиите, на международно ниво.

Компания SOTI си сътрудничи с местни университети и колежи, за да вдъхнови нови поколения мислители, разработчици и предприемачи.

Ангажираността на SOTI с принципите за социална отговорност на бизнеса се разпространява в общества, в които живеят и работят служителите ѝ. Компанията поддържа гордо много нетърговски и благотворителни инициативи в своите офиси по цял свят.

Бързи факти за SOTI:

 • Над 25 години управление на мобилността;
 • Над 17000 клиенти в 176 страни с над 20 милиона мобилни устройства за управление;
 • Канадска частна компания с над 1200 служители, работещи в 28 страни по света;
 • 13 регионални офиса;
 • Партньорската екосистема на SOTI се разраства благодарение на над 4000 търговски партньори, включително търговски посредници, дистрибутори и над 200 OEM партньори (производители на оригинално оборудване).

„Мобилността се е превърнала от това, което „е прието да го има“, в основата за успех на бизнес операции и критични системи, с които се управляват днешните компании, които ние наричаме „критично важни за бизнеса“. В SOTI ние се гордеем с това, че сме надеждни консултанти за клиентите и партньорите ни. С развитието на технологиите ние продължаваме да внедряваме иновации и да разработваме реални решения за най-сериозните проблеми с мобилността и IoT, с които се сблъскват днешните компании.“ – казва генералният директор и основател на SOTI Карл Родригес.

За SOTI

Основана през 1995-та година на базата на далновидните идеи на президента и генерален директор Карл Родригес, компания SOTI е пионер в индустрията за управление на мобилността много преди смартфоните да се разпространят толкова много, като става най-надеждния представител на решения за управление с мобилни устройства и IoT в света.

Първият продукт на компанията, SOTI Pocket Controller, се е превърнал в международен бестселър, а след това се превръща в SOTI MobiControl, флагманско решение на компанията за управление на мобилността. Със стартирането на платформата SOTI ONE, интегриран набор от технологични решения за намаляване на стойността, сложността и времето за престой на критично важни за бизнеса мобилни устройства, SOTI става световен лидер в сферата на мобилността и IoT управлението.

SOTI работи с над 17000 корпоративни клиенти по целия свят, като предлага широко портфолио с иновативни решения и услуги, демонстриращи дълбокото разбиране за важността на управлението и защитата на устройствата, приложенията, съдържанието и корпоративните данни.

SOTI предоставя инструменти за свързване, оптимизиране и защита на инвестициите в мобилността, независимо дали са корпоративни, специално създадени или на служителите. Дълбоките кросплатформени SOTI решения и поддържането на световна класа позволяват на предприятията да оптимизират и максимизират операциите си, осъзнавайки цялата ценност на инвестициите си в мобилността и IoT.

SOTI е частна компания с централен офис в Мисисауга, Канада, която продължава да покорява нови пазари – от стартирането си със само един човек до силен глобален играч, за който работят хиляди хора в десетки страни по цял свят.

За да удовлетвори стратегически нуждите на своите многобройни международни клиенти, SOTI управлява десетки офиси по цял свят, включително Канада, Великобритания, Ирландия, Швеция, Индия, Австралия, Япония, САЩ.

Ръководство

Карл Родригес – основател и генерален директор

Карл Родригес е работел като IT консултант, когато е осъзнал потенциала на прегледа и управлението чрез мобилните устройства. Това нововъведение му е помогнало да започне свой собствен бизнес, извеждайки SOTI на челните места на един от най-големите пазари – Enterprise Mobility Management.

Основавайки се на това лидерство, страстта на Карл към иновациите и ориентацията към висококачествените продукти и решения са помогнали на SOTI да стане една от най-бързорастящите, печеливши и самодостатъчни си компании, способни да се развиват по цял свят.

Карл води компанията си по пътя към растежа и разрастването и като пионер в отрасъла, той е лидер по темите за мобилността и иновациите, IoT, тенденциите в мобилната индустрия, кибер безопасността и предприемачеството.

Партньори на SOTI

SOTI е създала екосистема от над 4000 силни партньори, които носят ползи за бизнеса и си поделят страстта към иновациите. SOTI е в тясно сътрудничество с водещи производители на оборудване и програми, за да разбере пазара за мобилността, да разработи иновативни пътни карти и да оптимизира интеграцията между продуктите и решенията.

Благодарение на удостоената с награди партньорска програма SOTI Altitude компанията и търговските ѝ партньори създават общи ценности за клиентите на пазарите по цял свят.

„Много бързо създадохме нови предложения с помощта на SOTI Snap и ги адаптирахме изцяло към нуждите ни. Скоро след внедряването им вече видяхме огромните оперативни и търговски предимства за себе си. С помощта на тези приложения ние не само пестим време и пари, а и работата на нашите шофьори е много по-лека. Предимствата са огромни!“ – APM.

Награди и признания

Компания SOTI е отличена заради лидерството си в отрасъла с много престижни световни награди:

 • IoT Evolution – 2020-та година, награда за продукт на годината за SOTI Connect;
 • SaaS Awards – 2020-та година, награда за най-добър SaaS за уеб разработка или разработка на приложения за SOTi Snap;
 • Награди за пробив в сферата на интернет нещата – 2020-та година, награда за иновации в сферата на управление чрез корпоративни интернет неща за платформата SOTI ONE;
 • IoT Evolution – 2020-та година, IoT Excellence Award за SOTI Connect;
 • IoT Evolution – 2020-та година, Награда за лидерство в платформите за интернет неща за SOTI Connect;
 • Списание PC, „Избор на редакцията“, 2019-та, 2018-та, 2017-та, 2016-та години, MDM;
 • The Globe and Mail’s, 2019-та година, класация за рейтинг на списание Business Magazine за най-бързоразвиващите се компании в Канада и много други.

SOTI е световен лидер в разработката на софтуерни решения за управление на мобилни и Internet of Things (IoT) устройства. Иновативното портфолио на SOTI от продукти и услуги помага на различните индустрии да намерят индивидуално решение за техния бизнес и да изградят най-правилната стратегия за управление на мобилните и IoT устройства, които използват. SOTI е с близо 20 годишна история и обслужва над 17 000 компании.

SOTI е призната като лидер в индустрията за управление на мобилни и Internet of Things (IoT) устройства в няколко от най-уважаваните доклади на анализатори в Enterprise Mobility Management (EMM) и Mobile Device Management (MDM).


SOTI продукти


SOTI ONE представлява интегриран набор от технологии, които работят заедно и са предназначени за намаляване на разходите, сложността и опростяване на мобилните операции в глобалните организации. SOTI ONE Platform служи за разработване и внедряване на приложения в Enterprise Mobility Management (EMM), дистанционно управление и разрешаване на проблеми с мобилните и Internet of Things (IoT) устройства, предоставяне на информация за производителността на устройството и защита на данните.

SOTI Snap


SOTI Snap oсигурява бърза и лесна разработка на мобилни приложения на различни платформи. Позволява на организациите да проектират мобилните приложения, от които се нуждаят, бързо и рентабилно, без нужда от специализирани ресурси.

SOTI MobiControl


SOTI MobiControl представлява корпоративен мобилен продукт за управление, който се използва от 1000 клиенти в световен мащаб и дава възможност на компаниите да управляват сигурно всяко устройство или операционна система. MobiControl позволява на организациите да получат видимост, да предприемат действия и да контролират устройствата си.

SOTI Assist


SOTI Assist служи за диагностика на устройства и отдалечено свързване. SOTI Assist Ви позволява да стартирате сесия за дистанционно управление, докато правите бележки, екранни снимки, видеозапис и дори да правите анотации на живо с крайния потребител.

SOTI Insight


SOTI Insight е решение, което осигурява анализ за използваните приложения, отчитане на трафик, използвани мрежи и анализиране на данни за регистирани местоположения. Събира полезна информация за факторите, влияещи върху производителността на мобилните устройства.

SOTI Connect


SOTI Connect е решение, което осигурява цялостно управление на жизнения цикъл на IoT  устройствата. Дава възможност IoT устройствата да бъдат поддържани и управлявани бързо и лесно, чрез комуникация с множество устройства посредством множество IOT протоколи.

SOTI Identity


SOTI Identity позволява лесен и сигурен достъп до набора от решения на платформата SOTI ONE. Той осигурява централизирано удостоверяване на потребителя и управление на роли, като дава възможност на организациите да създават безпроблемни, интегрирани работни потоци за управление на мобилността.

SOTI Central


SOTI Central е онлайн общност за партньори и клиенти на SOTI, която дава възможност за директна връзка със сътрудници, продуктови експерти и други доставчици на решения.

Марка: SOTI Модел: SOTI Central
SOTI Central – сътрудничество на една ръка разстояние!SOTI Central е онлайн общност, в която клиентите получават възможност да си взаимодействат с продуктови експерти, а също и с доставчици на свързани решения благодарение на интерактивни форуми и информативни статии.Имате въпроси? Имате нужда от по..
Марка: SOTI Модел: SOTI Connect
SOTI Connect – поемете контрола над IoT в бизнеса си!Използването на IoT расте във всички отрасли и сектори, от битовата електроника и търговията на дребно до транспорта и логистиката и дори здравеопазването.Компаниите използват възможностите на IoT, за да бъде работата им по-ефективна, да се повиши..
Марка: SOTI Модел: SOTI Identity
SOTI Identity – безопасен достъп до SOTI ONE PlatformSOTI Identity Ви осигурява лесен и безопасен достъп до набора от решения в платформата SOTI ONE. Той ще осигури централизирано удостоверяване на потребителите, общ вход и управление на ролите, което ще позволи на компаниите да създават безпроблемн..
Марка: SOTI Модел: SOTI MobiControl
Безопасно управление на устройствата с помощта на SOTI MobiControlSOTI MobiControl е решение за управление на корпоративната мобилност (EMM), което позволява да управлявате и контролирате важни за бизнеса мобилни устройства, да проследявате текущата им конфигурация, производителността, а също и поте..
Марка: SOTI Модел: SOTI ONE
SOTI ONE Platform – свързва всичко!Имате нужда от корпоративно мобилно решение, за да удовлетворите всички критично важни изисквания за мобилност за Вашия бизнес: разработване на приложения, управление на устройствата и тяхната безопасност, отстраняване на неизправности и разрешаване на проблеми с м..
Марка: SOTI Модел: SOTI Snap
SOTI Snap – дайте воля на разработчика в себе сиЗнаете ли, че разработката на специално приложение за бизнеса Ви може да отнеме до 5 месеца и да струва стотици левове? Всъщност 64% от компаниите съобщават за голямо забавяне в разработването на приложения, а 37% от тях се сблъскват с недостиг на спец..
Марка: SOTI Модел: SOTI XSight
SOTI XSight – диагностичен интелект за намаляване до минимум престоя и увеличаване максимално на възвращаемостта на инвестициите ВиПрестоят на мобилните устройства излиза скъпо, което води до недоволни клиенти и разочаровани партньори.Не можете да виждате служителите си от разстояние, но трябва да з..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече