Меню
Your Cart

Мобилни компютри - 1D, 2D, RFID, стандартен обхват, разширен обхват, сканиране от близо и далече

Марка: Honeywell Модел: Dolphin CT60 Mобилен компютър
Dolphin CT60 на Honeywell е удобно и лесно за употреба, защитено от прах и вода (IP65 и IP67), с мощен процесор (Qualcomm Snapdragon 660), поддържа 4G LTE, както и NFC комуникация, има дълготраен заряд на батерията (4040 mAh). Отличава се с поддръжка на четири поко..
Марка: Zebra Technologies Модел: DS9808-R RFID четец
DS9808-R General Purpose Scanner, 2D, RFIDDS9808-R баркод скенер на Zebra Technologies е проектиран с иновативен хибриден дизайн и компактен размер, което го прави удобен за употреба в обстановки с ограничено пространство. Скенерът може да бъде използван като ръчен (handheld) или настолен (ha..
Марка: Honeywell Модел: IH25 RFID четец
IH25 UHF RFID четец от Honeywell е мобилно устройство от индустриален клас за прочитане и запис на RFID тагове. Това устройство може да се използва в търговските зали на магазини, в логистични центрове, в транспорта, складовете, производството.Функционални възможности на IH25 UHF RFID четецHoneywell..
Марка: Honeywell Модел: IH40 RFID четец
Днес търговците на дребно, веригата за доставки и транспортните и логистичните мениджъри са под голямо напрежение, защото трябва да проследяват и управляват наличностите и пратките и да осигурят те да бъдат на правилното място и в точното време.Ако има неточности в инвентара в магазините, може да се..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3330R RFID Ръчен четец
MC3330R UHF RFID Ръчен четец – изключителна ефективност на RFID сканиране и мощни възможности на AndroidРадиочестотната идентификация (RIFD) повишава ефективността при отчета на наличности и управлението на данни, при изпълнение на поръчки и други задачи.За да постигнете максимална производителност,..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3390R RFID Ръчен четец
MC3390R UHF RFID Ръчен четец – най-добият обхват за UHF сканиране в този клас и мощна Android платформаКъдето и да работите – в склад, на платформа за товарене/разтоварва или в складово помещение – трябва да знаете кое къде се намира. MC3390R UHF RFID с голям обхват на действие повишава ефективностт..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3390xR RFID Ръчен четец
MC3390xR UHF RFID Ръчен четец – най-добрите в този клас възможности за сканиране в UHF диапазонMC3390xR RFID ръчен четец е със същия проверен ергономичен и лек корпус и има същите уникални характеристики за сканиране на RFID тагове и баркодове от голямо разстояние, както е при скенера MC3390R от Zeb..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD 8500 RFID SLED четец
RFD 8500 RFID SLED четецRFD 8500 SLED от Zebra Technologies е проектиран със стилен, удобен и устойчив дизайн, което го прави подходящ за употреба в индустриални условия. Съвместим е с други мобилни компютри на Zebra, смартфони и таблети, които работят с Android, iOS или Windows, като RFD 8500 бъ..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Premium Plus
RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец – бърза работа, иновативни функции, готов за технологиите на бъдещетоАко пред Вашата фирма стои задачата да работи по-бързо и по-ефективно отпреди, с RFID UHF Premium Plus четеца RFD40 от Zebra Technologies ще можете да я изпълните със сигурност с решението от ..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Premium
RFD40 UHF RFID Premium Sled четец – бързина, ефективност, иновативност и поглед към бъдещетоRFD40 UHF RFID Premium Sled четец е великолепно решение за Вашия бизнес, когато говорим за подобряване на ефикасността и бързината на работата. С RFD40 UHF RFID Premium Sled четец от Zebra Technologies ще има..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Standard
RFD40 UHF RFID Standard Sled четец – по-бързи, по-умни, готови за бъдещето!Вашият бизнес трябва да работи по бързо и по-ефективно от преди? Възползвайте се от предимството на RFD40 UHF RFID Sleds четец от Zebra Technologies. Намалете времето на циклите за сканиране, като сканирате много RFID&nb..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC52x Мобилен компютър
TC52x Мобилен компютър – максимално здрава конструкция, максимално високи характеристики за производителност, продуктивност и лесна употребаTC52x Мобилен компютър от Zebra Technologies осигурява ненадмината надеждност. Този мобилен компютър е иновация в света на мобилните устройства, като прокарва п..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC57x Мобилен компютър
TC57x Мобилен компютър осигурява изключителна надеждност в бизнесаTC57x е един здрав, с максимално високи характеристики за продуктивност и производителност мобилен компютър с вграден сканиращ модул, супер лесен за използване.Това е едно много удобно за употреба устройство, с помощта на което сканир..
Марка: Honeywell Модел: Thor CV31 Компютър
Thor CV31 Компютър, Windows, 6.5 inch, Wi-Fi, NFCThor CV31 компютър от производителя Honeywell, предвиден за монтаж на мотокари и други подемно-транспортни машини, е проектиран с компактен размер, който не пречи на видимостта на работниците и в същото време предоставя достатъчно голям екран за свобо..
Марка: Honeywell Модел: Thor VM2 Компютър
Thor VM2 Компютър, Windows, 9.7 inch, Wi-FiThor VM2 надгражда успешния и вече познат VM1 компютър от Honeywell, като се отличава с широк набор от възможности. Адаптивен към нуждите на операторите, устройството повишава производителността на работното място. Предназначен за употреба в обстановки с ви..
Марка: Honeywell Модел: Thor VM3 Компютър
Thor VM3 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiThor VM3, от производителя Honeywell, е проектиран за употреба в най-тежките условия – екстремни температури, вибрации, прах, устойчив на удари. Основно приложение, компютрите намират в складове, производства, транспорт и логистика и др..
Марка: Honeywell Модел: Thor VM3A Компютър
Thor VM3A Компютър с операционна система Android и 12-1-инчов дисплей от Honeywell за мотокари в складове и производствени предприятия е с иновативни функции, които помагат да бъдат изключени паузите в работния процес и да получите максимална възвращаемост на вложенията си.Защитеният мобилен компютъ..
VC70N0 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-Fi
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: VC70N0 Компютър
VC70N0 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiVC70N0 компютър на производителят Zebra Technologies е с много здрава конструкция (алуминиев корпус) - устойчив на удари, вибрации, запрашеност, влага, екстремни температури. VC70N0 се отличава и с компактния си размер - не пречи на видимостта на о..
Марка: Zebra Technologies Модел: VC80 Компютър
VC80 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiVC80 на производителят Zebra Technologies е с изключително здрава конструкция - устойчив на удари, вибрации, запрашеност, влага, екстремни температури. Няма опасност от  замръзване или конденз, благодарение на специални  нагреватели на екрана, б..
VC80X Компютър, Android, 10.4 inch, Wi-Fi
Най-продаван
Марка: Zebra Technologies Модел: VC80X Компютър
VC80X мобилен компютър – оборудвайте складовите си мотокари с високопроизводителни мобилни устройства на базата на Android!Моделът мобилен компютър VC80X от Zebra Technologies ще Ви позволи да направите лесно прехода на платформа от ново поколение и да осигурите повече мобилност на операторите на мо..