Меню
Your Cart

PX6ie Етикетен принтер, 300 dpi

PX6ie Етикетен принтер, 300 dpi
PX6ie Етикетен принтер, резолюция 300 dpi, интерфейси Ethernet, RS-232, IPL, USB, Parallel, Wi-Fi, метод на печат термотрансферен, термодиректен, Широчина на печат (max) 167,4 mm, програмни езици FP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML, гаранция 12 месеца
  • Модел: PX6ie Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg

Високопроизводителен индустриален етикетен принтер от Honeywell PX6ie с резолюция 300 dpi

Нов модел принтер за етикети с подобрена производителност! Компания Honeywell обновява спецификациите на PX6i, като запазва удивителните функции на модела и подновява детайлите.

Ключови предимства на PX6ie Етикетен принтер:

  • По-бързо обработване;
  • По-добра Wi-Fi функция;
  • Повече програмни езици.

Индустриалният етикетен принтер PX6ie с резолюция 300 dpi е разработен така, че да може да работи 24 часа в денонощието без проблем, без промяна в скоростта на работа, без грешка! Принтерът за етикети от Honeywell PX6ie е с още повече възможности за свързване заради многобройните си интерфейси и мрежови протоколи, с което Ви гарантира една по-голяма сигурност в днешния ден и е едно перфектно, надеждно, мащабно решение за дългосрочна експлоатация в бъдеще.

Здравият метален принтер за печат на етикети PX6ie ще увеличи производителността Ви в сложни условия на труд, като ще може да работи денонощно и без проблем – от първия до последния етикет за печат. Освен това има функциите да пести време от паузите в работата и минимизира разходите по обслужването.

PX6ie е с резолюция на печат 300 dpi за точна маркировка без забавяне на скоростта. Идеален вариант за полагане на маркировки с променливи данни, които изискват незабавни резултати.

Особеностите на дизайна на принтера за етикети PX6ie помагат за повишаване на производителността в сложни условия. Като интелигентен принтер той може да работи с автономни приложения, разработени с помощта на програмните езици C# и Fingerprint, което от своя страна помага да се намали количеството грешки и да се оптимизират процесите на работа.

Възможностите за управление с устройства и за диагностика на принтера за печат на етикети PX6ie от Honeywell, предоставяни в уеб интерфейса PrintSet Configuration Managment, скоро и в AirWatch, SOTI I Operational Intelligence, намаляват загубата на време без работа.

Печатащата глава се сменя много лесно и бързо благодарение на магнитната си конструкция. Етикетен принтер PX6ie с резолюция на печат 300 dpi е разработен и тестван с етикети Honeywell и други носители, което позволява да оптимизирате производителността при използването на принтера с оригинални носители Honeywell.

Предимствата на PX6ie, 300 dpi резолюция:

  • Всеки принтер от серията PXie има възможност за свързване с мрежата Ethernet и мрежовия протокол IPv6. Това осигурява дългосрочно развитие на предприятията. Достъпни са няколко варианта на интерфейси, включително и най-високото ниво на безопасно свързване (WPA2).
  • Този смарт принтер може да се използва без компютър и да се управлява посредством други устройства, такива като апликатори, везни, баркод четци и други. По този начин се повишава ефективността и се намаляват разходите за инфраструктура.
  • Компактен модулен принтер PX6ie с конструкция, която облекчава внедряването му в приложенията за автоматизирано етикиране.
  • PX6ie принтер за печат на етикети се интегрира лесно в смесени среди от принтери благодарение на разнообразието от програмни езици, които поддържа (ZSlim, IPL, DPL, DP, FP).

Ако искате да бъдете производителни, ефективни, качествени в работата по печата на етикети, със сигурност няма да сгрешите, избирайте етикетен принтер PX6ie от компания Honeywell.

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция300 dpi
Широчина на печат (max)167.4 mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, IPL, USB
Интерфейси - опционалниParallel, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
Програмни езициFP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече