Меню
Your Cart

Джобни скенери - Zebra, Honeywell

Марка: Honeywell Модел: SF61B Баркод скенер
SF61B Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth от HoneywellДжобният скенер SF61B на Honeywell е компактен, освен това е изключително здрав, предлага висока производителност на сканиране на достъпна цена и е добро решение за устройство, придружаващо таблет. Предназначен е основно за складове и фабрики..
Марка: Zebra Technologies Модел: CS6080 Баркод скенер
Едно свръхуниверсално устройство с изключителен за своя клас конвертируем дизайн!Ако Ви е необходим безжичен скенер за инвентаризация и жичен скенер с функция да се използва без ръце на касата, няма нужда да си купувате няколко устройства за целта.CS6080 от Zebra е джобен баркод четец с ун..
Марка: Honeywell Модел: Voyager 1602g Баркод скенер
Voyager 1602g Джобен баркод скенер 1D, Bluetooth, с USB кабел от HoneywellВъпреки малкия си размер, джобният скенер Voyager 1602g на Honeywell предлага висока производителност на сканиране на достъпна цена и е добро решение за устройство, придружаващо таблет. Предназначен е основно за търговият..
487.32 лв. 548.53 лв.
Марка: Honeywell Модел: Voyager 1602g Баркод скенер
Voyager 1602g Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth, с USB кабел от HoneywellВъпреки малкия си размер, джобният скенер Voyager 1602g на Honeywell предлага висока производителност на сканиране на достъпна цена и е добро решение за устройство, придружаващо таблет. Предн..
651.98 лв. 766.92 лв.
CS3070 Джобен баркод скенер 1D, Bluetooth, с USB кабел CS3070 Джобен баркод скенер 1D, Bluetooth, с USB кабел
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: CS3070 Баркод скенер
CS3070 Джобен баркод скенер 1D, Bluetooth, с USB кабел от Zebra TechnologiesCS3070 баркод скенер на Zebra Technologies се характеризира с удобен джобен размер (8.65см. x 4.95 см. x 2.2 см.), висока производителност на сканиране и достъпна цена. Джобният скенер на Zebra е ергономичен и лесен за ..
CS4070-SR Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth, с USB кабел CS4070-SR Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth, с USB кабел
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: CS4070-SR Баркод скенер
CS4070-SR Джобен баркод скенер 2D, Bluetooth, с USB кабел от Zebra TechnologiesCS4070-SR баркод скенерът на производителя Zebra Technologies се отличава със забележително малкия си размер и тегло, които го правят удобен за продължителна употреба.  Намира основно приложение в търговия на дребно,..
CS1504 Джобен баркод скенер 1D
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: CS1504 Баркод скенер
CS1504 Джобен баркод скенер 1D от Zebra Technologies..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Джобните баркод скенери са портативни устройства за разпознаване и декодиране на баркодове с последващ пренос на данни в програмата за отчет за обработването им. Джобни баркод скенери са тип ръчни безжични четци, но си имат своите особености.

Особености на джобните баркод скенери:

  • Джобните баркод четци са с компактни размери и са леки, средно около 100 грама;
  • Ергономични са, най-често са в правоъгълна форма, която се различава от баркод скенерите с дръжка с бутон за сканиране.

По тип на сканиращия елемент джобните баркод скенери се делят на:

  • Светодиодни – отличават се със здравина и издръжливост, но разстоянието за сканиране при тях не е голямо;
  • Линейни – при тях разстоянието, на което може да се сканира, е по-голямо, но са уязвими при изпускане;
  • Image баркод скенери – с добро качество на четене на плътни и контрастни баркодове с добра скорост.

Джобните баркод скенери се захранват автономно с батерии. Преносът на данни в програмата се осъществява по безжична Bluetooth или Wi-Fi връзка.

Някои модели джобни баркод скенери имат възможност да се свързват с жичен интерфейс USB 2.0, това позволява да се зареждат батериите им и да се пренасят събраните от тях данни към компютър или таблет, което по функции наподобява обикновените терминали за събиране на данни.

Има версии на джобни баркод четци, които записват датата и часа на всеки сканиран баркод, което ги прави много подходящи за сферата на медицината, фармацевтиката, в химическото производство и в други отрасли, където сроковете на годност са критично важни.

Тази функция почти размива границата между скенерите за баркодове и дейта колекторите.

Джобните баркод скенери се използват в търговията, логистиката и транспорта, в складове, където стоките са на разстояние от операторите, а също и за контрол на достъпа на различни масови мероприятия или в учреждения (концерти, изложби, киносалони, музеи и т.н.).

Джобните баркод скенери много популярни най-вече заради това, че са лесни за придвижване и са мобилни. За да използвате джобен баркод скенер, е достатъчно само да го доближите до баркода и да прокарате скенера над него.

Ние от Алфа Партнър предлагаме качествени джобни баркод скенери за нуждите на всеки бизнес. Наши партньори са такива производители на баркод оборудване като Zebra Technologies, Honeywell и други доказани лидери на пазара. Предлагаме джобни баркод скенери със сканиращ модул както за линейни, така и за двумерни баркодове.

Ако имате нужда от съвет или консултация за избора на джобен скенер, не се колебайте да се свържете с нас! Нашите специалисти ще Ви консултират и ще Ви помогнат да изберете правилно джобни баркод скенери спрямо Вашите изисквания, нужди и бюджет.

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече