Меню
Your Cart

Баркод верификатори

Марка: REA VERIFIER Модел: VeriCube
REA VeriCube – верификатор от ново поколение!Универсален, точен надежденREA VeriCube е високотехнологично устройство за определяне оригиналността на стоките. Може да се използва във всички видове производства.Верификаторът REA VeriCube от REA VERIFIER позволява да се верифицират оптични кодове под ъ..
Марка: REA VERIFIER Модел: REA ScanCheck 3
REA ScanCheck 3 – лесно верифициране на баркодове, където и да сте!REA Scan Check 3 е най-използваният уред за проверка на баркодове на пазара, когато трябва да се верифицира качеството на баркодовете във формат plano.REA ScanCheck 3 е с фиксирано разстояние до баркода, което го прави съвместим със ..
Марка: REA VERIFIER Модел: REA Check ER
REA Check ER Мобилен баркод верификатор за 1D баркодове – началото на мобилната верификация на баркодове!REA Check ER е мобилен баркод верификатор на батерия. Произведен е спрямо международните стандарти в Германия.REA Check ER е перфектната комбинация от много малко устройство и мощните и удобни фу..
Марка: REA VERIFIER Модел: REA VeriMax
REA VeriMax баркод верификатор за контрол на качеството за 2D матрични баркодовеREA VeriMax е модерно устройство за верификация на 2D матрични кодове и 1D баркодове, което може да се използва във всички сфери на индустрията. VeriMax е проектиран да се монтира неподвижно в производствени линии и да с..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Качеството на баркодовете, степента им на съответствие на стандартите и вероятността да бъде прочетен от баркод скенер е онази основа, върху която се създава баркод автоматизация. За оценка качеството на баркодовете се използва специално устройство.

Баркод верификаторите са предназначени за проверка на качеството на печат на баркодовете и на тяхната коректност. Те анализират линейните и двумерните баркодове бързо и качествено, независимо от повърхността, на която са поместени – върху кутия, щайга, контейнер, кашон или друго. В асортимента, който предлагаме на alphapartner.bg, ще откриете както баркод верификатори за стационарна употреба, които се свързват с настолен компютър, така и за „полева“ работа и избирателна проверка, тоест преносими устройства.

Използването на баркод верификатори намалява времето за обработване на баркодове и минимизира загубите заради тяхната нечетливост.

Особености на баркод верификаторите

Без значение дали използвате едномерни баркодове за маркиране, които позволяват информацията да се кодира под формата на набор от вертикални черти и празнини между тях, или двумерни, които се състоят от няколко свързани вертикално реда знаци и които дават възможност да се кодира голям обем от информация, за всички баркодове сега има определени стандарти.

Тези стандарти регламентират няколко групи параметри за баркодове, които се разчитат по определени формули, а имайки предвид техният брой и сложността на изчисляване, става ясно защо няма как това да се прави ръчно.

За решението на тази задача са разработени баркод верификатори, за които също има определени стандарти.

Баркод верификаторите, независимо дали са ръчни, или стационарни, позволяват само за няколко минути да се оцени качеството на баркода спрямо основните действащи стандарти и да се получи обективно заключение, в което на баркода се присвоява един от следните класове: A, B, C, D, E, където:

 • A означава качествен баркод, гарантирано четлив от всяко устройство;
 • F свидетелства за това, че баркодът е повреден и трябва да бъде коригиран, за се поправят показателите му, за да може стоката да се отчете правилно.

Благодарение на вградена програма се определя бързо отговаря или не отговаря баркодът на установените стандарти, като се оформят отчети за съответствието и за откритите недостатъци.

Те могат да „съшиват“ баркодове, чиито размери превишават полето за прочит. При много модели има възможност да се променя ъгълът на осветяване, което позволява да се разчитат баркодове върху неравни, изкривени, закрити повърхности.

Качественият баркод, който отговаря на всички стандарти, е залог за успешна работа на бизнеса, а също и за елиминиране на рисковете от загуба на време, парични и други загуби. Ето защо баркодовете трябва да се проверяват на всеки етап от работата.

Сфери на използване на баркод верификаторите:

 • Предприятия от леката и тежката промишленост;
 • Цехове за опаковане;
 • Логистични, складови комплекси;
 • Служби за доставка, куриерски фирми, транспортни фирми;
 • Големи търговски компании;
 • Развлекателни центрове;
 • Кино, атракционни паркове, концертни зали;
 • Автоматизирани системи за изпращане и приемане на стоки;
 • Автоматизирани търговски апарати.

Защо да изберете баркод верификатор от Алфа Партнър?

В нашия асортимент ще откриете само оригинални, надеждни модели с потвърдени високи работни качества и продукти само от авторитетни производители.

При нас изборът е добър, можете да изберете точно модела, който ще е подходящ за решенията на всички актуални за Вас и Вашия бизнес задачи.

Как да поръчате баркод верификатор от Алфа Партнър?

Ако не сте сигурни кой от баркод верификаторите ще е подходящ за Вашата дейност, винаги можете да се свържете с нас и да получите консултация от компетентните ни специалисти. Не се колебайте да ни потърсите!

Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече