Меню
Your Cart

Evoko

Evoko – умни решения за работното място

Пътешествието на Evoko започва през 2009-та година, когато са основани от гордата си компания майка и собственик SMS Smart Media Solutions AB в Стокхолм. SMS е един от водещите европейски дистрибутори на висококачествени крепежни елементи и корпуси за екрани, прожектори и други мултимедийни устройства.

SMS е дъщерна компания на американската компания Draper, Inc. Макар основният ѝ офис да е в Стокхолм, тя осъществява продажби на 5 континента в почти 50 страни. Това е станало възможно благодарение на над 40 фантастични партньори дистрибутори, които обслужват и поддържат местните пазари на родна земя. Придвижвайки се на запад, наскоро отвориха първия си офис за продажби на Evoko в САЩ, за да покорят пазара на Северна Америка. Пътешествието им е много увлекателно, а е още в самото си начало.

Evoko е шведска иновативна компания, която създава, предлага, продава и поддържа надеждни, функционални и стилни решения за провеждане на ефективни срещи и съвещания. При създаването на продуктите си Evoko използват най-новите патентовани технологии за звук и само качествени материали.

Специалистите в компания Evoko разбират много добре кои нива на комфорт или функции не достигат в конферентните зали и въплътяват тези свои знания в своите „умни“ и красиви устройства, с които повишават значително комфорта и качеството на звука за всички участници на срещата.

Мисията на Evoko е да помогнат на организациите и бизнеса да получат приятни бизнес предимства. Те постигат това, като предлагат комплексни решения за работното място с уникален потребителски интерфейс, а освен това и с очевидна възвращаемост на инвестициите.

Evoko е пионер на пазара за резервиране на конферентни зали от 2009-та година и решенията им са отличени с многобройни награди за иновации и дизайн. Днес продуктите на Evoko са по цял свят и продължават да внедряват иновативни решения за работното място, за да повишат ефективността си и да предизвикат възторг у хората, които ги използват.

Наградите на Evoko

Наградите и признанията в отрасъла винаги са много желани. В продължение на много години продуктите на Evoko получават световно признание и награди за дизайн и иновации. Те се гордеят с това, че са лидер в сферата на решенията за аудио-видео и конферентни зали!

Evoko – суперкомпания 6-та година подред!

Evoko Unlimited AB е едно от най-успешните предприятия в Швеция през 2020-та година, по данните на бизнес списанието Veckans affärer и Business Information Company Bisnode Sweden. За да попаднат в класацията, компаниите трябва да отговарят на много високи стандарти по отношение на растежа, печалбите и рентабилността на капитала си. Evoko се гордее много с това, че попада в тази класация шеста година подред!

Evoko е специализирана в разработването на иновативни продукти за запазване на конферентни зали - „Room Booking Manager”, чрез които се постига максимална ефективност при провеждане на работни срещи.

"Алфа Партнър" ЕООД предлага решенията на Evoko в България, предназначени да удовлетворят нуждите на Вашия бизнес.

Марка: Evoko Модел: Evoko Liso
Evoko Liso – ново поколение системи за резервиране на конферентни залиОт 2010 година компания Evoko прави планирането на срещи максимално лесно и удобно, като започва да предлага на пазара устройства за запазване на стаи за преговори. Вече няма проблеми с резервирането на една и съща конферентна зал..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече