Меню
Your Cart

H-Class Етикетен принтер, 203 dpi, 6-инчов

H-Class Етикетен принтер, 203 dpi, 6-инчов
H-Class Етикетен принтер, резолюция 203 dpi, 6-инчов, термотрансферен, термодиректен печат, интерфейси RS-232, Parallel, Ethernet, USB, SDIO, Широчина на печат (max) 168 mm, програмни езици PLZ, PLI, PLB, гаранция 12 месеца
 • Модел: H-Class Етикетен принтер
 • Тегло: 16.33kg
 • MPN: H-6212X

H-Class Етикетен принтер е 6-инчов принтер за етикети с 203 dpi резолюция – най-новият високоскоростен широкоформатен термотрансферен принтер от индустриален клас, с помощта на който можете да печатате големи количества етикети с максимална ширина на печата 168 мм. При това качеството на изображението е 200 точки на инч.

Принтерът от Honeywell H-Class H-6212X, който при нас е на изгодна цена, може да бъде оборудват с пълноразмерна вътрешна намотка, тъй като е по-висок от стандартните модели.

Етикетният принтер H-6212X е разработен специално за индустриални условия, в които често е важно производството на етикети с широк формат да е непрекъснато. Благодарение на това принтерът за етикети от H-Class на Honeywell може да работи по цели денонощия без прекъсване, осигурявайки максимално качество и добра скорост на печат.

При етикетния принтер на Honeywell H-6212X с резолюция 203 dpi се използват съвременни електронни компоненти, които осигуряват надеждна работа на устройството. Принтерът за етикети е с голям обем памет и мощен високопроизводителен процесор, който дава възможност да се работи в режим с много задачи.

На предната част на панела на етикетния принтер има дисплей с яркосиня подсветка, която дава информация за количеството на разходния материал, за изпълнените от принтера операции и т.н.

Honeywell Datamax H-6212X етикетен принтер е с метален корпус, което гарантира дългия срок на експлоатация и защитава надеждно механизмите на принтера от нежеланите въздействия на околната среда.

Стандартно етикетният принтер H-6212X е оборудван с интерфейси RS232, USB, а също и Ethernet. Има и слот за мрежова карта, чието инсталиране ще Ви даде възможност да управлявате устройството безжично.

За да се подобри качеството на печат и принтиране на етикетите етикетният принтер е оборудван със съвременен механизъм на термоглавата, който позволява на оператора да разпределя равномерно тежестта по цялата термоглава и да я повдига леко в случай не повреда.

В принтера може да се постави термотрансферна лента както с IN намотка, така и с OUT намотка. Инструментите за управление на печатащата глава осигуряват удобно настройване и диагностика на принтера, а освен това предпазват от нарушения в печатането и намаляват нуждата от обслужване на главата.

Програмата IntellSeaQ, която е инсталирана в принтера за етикети на Honeywell с 203 dpi резолюция, се използва за проследяване на ресурса и периодичността на обслужване на термоглавата от момента на поставянето ѝ в принтера.

Принтерът за етикети на Honeywell H-Class 6212X е със съвременен ергономичен дизайн и подобрени технически параметри. Той е разработен с помощта на най-новите технологии, насочени към опростяване на интерфейса и максимално улеснение за потребителите му. 

H-6212X е индустриален етикетен принтер с максимална производителност, надеждност и безотказна работа. Здравият му метален корпус позволява да бъде използван и в най-суровите и напрегнати условия в промишлеността. Разбираемият интерфейс за управление с голям графичен дисплей прави работата на потребителите лесна и удобна.

H-6212X принтер за етикети поддържа повечето популярни програмни езици, благодарение на което могат лесно да се интегрират в съществуващата вече система на предприятието.

В кои отрасли е подходящо да се използва етикетният принтер Honeywell Datamax H-6212X?

Принтерите за етикети от H-класа с резолюция 203 dpi се използват широко в:

 • Производствени предприятия;
 • Транспорта и логистиката;
 • Фармацевтиката…

... И навсякъде, където има нужда от безпроблемна и непрекъсната работа 24/7. Специалната конструкция на този етикетен принтер с открит достъп до разходните материали прави обслужването на принтера максимално бързо, като така се увеличава и ефективността на работата.

Предимствата на H-6212X от Honeywell:

 • Устройството е предназначено за средни и големи търговски организации с голям обем от работа;
 • Осъществява термотрансферен и термодиректен печат;
 • Може да работи с различни 1D Linear и 2D Imager баркодове;
 • Осъществява печат със скорост 305 мм/с при резолюция 203 dpi;
 • Може да произвежда етикети с дебелина от 0,06 до 0,25 мм;
 • 32-битов процесор;
 • 16 MB RAM;
 • Интерфейси: RS232, Parallel, Ethernet, USB, SDIO.

Изберете за своя бизнес бързината, качеството и ефективността на изключително добра цена с етикетен принтер Datamax H-6212X! 

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печаттермотрансферен, термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)168 mm
ИнтерфейсиRS-232, Parallel, Ethernet, USB, SDIO
Интерфейси - опционалниWi-Fi 802.11b/g, GPIO
Програмни езициPLZ, PLI, PLB
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече