Меню
Your Cart

Компютри за "свободни ръце"

Марка: Zebra Technologies Модел: WT6000 компютър
WT6000 Мобилен компютър, hands-free, Android, 3.2 inch, Wi-Fi, 3350 mAhПроектиран да работи на минусови температури, устойчив на прахови и водни частици - индустриалният мобилен компютър WT6000 на Zebra Technologies се отличава с компактен и здрав дизайн, подходящ за употреба в производства, складо..
Марка: Zebra Technologies Модел: WT41N0 компютър
WT41N0 Мобилен компютър hands-free, Windows, 2.8 inch, Wi-Fi, 2400 mAh/4800 mAhЕргономичният и устойчив индустриален мобилен компютър WT41N0 на Zebra Technologies с Microsoft Windows Embedded Compact CE 7.0 разполага с двуядрен процесор OMAP 4  и PowerPrecision LI-ion батерия с капацитет от 48..
Марка: Zebra Technologies Модел: WT6300 компютър
WT6300 Мобилен компютър – мощен индустриален портативен компютър, който може да се управлява без ръце!Електронната търговия се развива с много бързи темпове и днес за комплектуване и сортиране се наемат хора на пълен работен ден.Това се случва не само по складовете, а и в обектите за търговия на дре..
Марка: Honeywell Модел: Dolphin 75e компютър
Dolphin 75e Мобилен компютър hands-free, Windows/Android, 4.3 inch, Wi-Fi, 1670 mAh/3340 mAh..
Марка: Honeywell Модел: Dolphin 70e компютър
Dolphin 70e Мобилен компютър, hands-free, Windows, 4.3 inch, Wi-Fi, 1670 mAh/3340 mAh..
WT4000 Мобилен компютър, hands-free, Windows, 2.8 inch, Wi-Fi, 2330 mAh
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: WT4000 компютър
WT4000 Мобилен компютър, hands-free, Windows, 2.8 inch, Wi-Fi, 2330 mAh..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Освободете ръцете на Вашите служители с компютри за свободни ръце от Алфа Партнър!

Служителите в склада и в куриерските и транспортните фирми трябва да проследяват стоките по техните баркодове. Затова те използват устройства за събиране на данни, безжични баркод скенери и други устройства, които трябва да са, от една страна, винаги под ръка, а от друга, да не им пречат при физическата работа със стоките.

Ако се намали времето, необходимо за сканиране на баркодовете, ще може да се повиши производителността на работата на Вашите служители, което от своя страна ще помогне да се намалят разходите при същата пропускателна способност на обекта.

Това се постига именно чрез компютри за свободни ръце. Те включват управляващи програми, терминал за събиране на данни, специални крепежи за китката или за бедрото, което освобождава ръцете на операторите, и миниатюрен скенер, който се поставя на пръста.

Изключително високо се ценят от онези служители, които се занимават с комплектуването на поръчките и с опаковането им. Защото баркод скенерите с дръжка с бутон за сканиране невинаги са удобни. Често за работа със стоките се налага ръцете на служителите да са свободни и едновременно с това да сканират баркодовете.

Какво представляват компютрите за свободни ръце?

Компютрите за свободни ръце могат да се нарекат промишлени миникомпютри за автоматизация на търговията и складовете чрез преброяване на продукти, върху които има баркод.

Компютрите за свободни ръце са устройства за сканиране, които дават възможност да се поддържат много различни допълнителни приложения. Могат да поддържат гласови, текстови и комбинирани команди.

Високата чувствителност на компютрите за свободни ръце, които ще откриете при нас, и качеството на разчитане позволява да се сканират дори и повредени и размазани баркодове.

Компютрите за свободни ръце се закрепват за китката на оператора, а скенерът се поставя на пръста му. Преносът на данни от устройствата за последващо обработване и използване на информацията, събрана в тях, се случва:

 • Безжично по Wi-Fi, Bluetooth и други протоколи;
 • Жично, например чрез USB кабел.

Мобилните компютри за свободни ръце се делят на няколко категории:

 • По обем на вградената памет;
 • По типа на сканирането;
 • По операционната система, на базата на която работят;
 • По условията за тяхната експлоатация.

Компютри за свободни ръце от Алфа Партнър

Компютрите за свободни ръце позволяват на служителите в склада или опаковъчния цех да преминат на качествено, ново ниво на производителност в работата си.

При компютрите за свободни ръце, които предлагаме ние от Алфа Партнър, са използвани най-новите сканиращи технологии, с което се опростява максимално процесът на работа.

Ергономичната конструкция на компютрите "свободни ръце", лекотата им и удобното въвеждане и сканиране на информация позволяват на служителите да решават много задачи, оставяйки при това със свободни ръце за извършване на други дейности, например комплектуване и опаковане.

Защо да изберете компютри за свободни ръце от Alpha Partner?

При нас ще откриете различни модели компютри за свободни ръце от водещи лидери в производството на баркод оборудванеZebra Technologies, Honeywell и други, с гарантирана здрава конструкция, устойчиви на изпускане от височина и които могат да се използват в различни неблагоприятни условия:

 • В мръсни и прашни складове;
 • В хладилни камери;
 • В условия на повишена влажност;
 • В пощенски и логистични сортировъчни цехове;
 • В производството и т.н.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече