Меню
Your Cart

MC3390R UHF RFID Ръчен четец, Android, 4 inch, Wi-Fi, 5200 mAh

MC3390R UHF RFID Ръчен четец, Android, 4 inch, Wi-Fi, 5200 mAh
MC3390R UHF RFID Ръчен четец, Android 7.0, дисплей 4 inch, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w, батерия Li-ion 5200 mAh, степен на защита IP54, Bluetooth v4.1, RAM 4G, Flash 32 GB, скануращ модул RFID, SE4750MR, SE4850 Imager, гаранция 12 месеца
 • Модел: MC3390R RFID Ръчен четец
 • Тегло: 0.74kg
 • Размери: 16.40см x 9.60см x 27.10см
 • Код: MC3390R
 • UPC: MC3390R
 • MPN: MC3390R

MC3390R UHF RFID Ръчен четец – най-добият обхват за UHF сканиране в този клас и мощна Android платформа

Където и да работите – в склад, на платформа за товарене/разтоварва или в складово помещение – трябва да знаете кое къде се намира. MC3390R UHF RFID с голям обхват на действие повишава ефективността и точността в отчитането на наличностите, в изпълнението на поръчките, в договорната логистика и при изпълнението на други задачи.

Фирмената защитена конструкция на ръчния RFID четец MC3390R от Zebra Technologies позволява това устройство да се използва в индустриални и полуиндустриални среди, а ниското му тегло и ергономичността му ще осигурят на служителите комфорт в работата през целия ден.

MC3390R UHF RFID ръчен четец е с вградена антена, която е с най-добрия в този клас обхват на RFID сканиране и по-висока пропускателна способност, което ускорява и прави по-точен отчета на състоянието на наличностите.

MC3390R ръчният RFID четец опростява значително откриването и сканирането както на RFID тагове, така и на баркодове, включително и на голямо разстояние. Освен това мощната изчислителна мощност на това устройство, големият му сензорен дисплей и хардуерната му клавиатура са изключително подходящи за работа с интуитивно разбираеми приложения на базата на Android, които ще можете да създавате самостоятелно.

MC3390R UHF RFID ръчен четец е един нов етап в развитието на RFID UHF технологията.

Предимства на UHF RFID ръчен четец MC3390R от Zebra

Ниска обща стойност на притежание (TCO) и гъвкави инструменти за разработка

 • Обща платформа за удобно разработване на приложения – можете да използвате единен комплект за разработка на програмно осигуряване за RFID решения, за да оптимизирате разработката на приложенията за RFID устройства. Можете да използвате един и същи комплект за Zebra устройствата MC3390R, MC3330R, а също и RFID накрайници RFD2000 и RFD8500.
 • Комплект за разработка на мобилни приложения (EMDK) и комплект за разработка на програмно осигуряване за RFID решения (RFID SKD) за Xamarin за улесняване процеса на внедряване на устройства – EMDK комплектът опростява процеса на проектиране на корпоративни приложения, за да се намали продължителността и да се повиши икономическата ефективност на циклите на разработване, а комплектът RFID SKD за Xamarin позволява на четеца MC3390R да се използват приложения, разработени за други устройства на Zebra Technologies.

Защита от външни въздействия и готовност за работа

 • MC3390R за работа в полуиндустриални условия – устойчив на изпускане от височина 1,5 метра, степен на защита от влага и прах – IP54, Corning Gorilla Glass стъкло за защита от надраскване на дисплея и прозорчето на скенера – с всичко това служителите Ви ще работят ефективно във всякакви условия.

Уникална производителност и широки въсможности за сканиране

 • Най-добрият обхват в този клас и най-голямата точност в RFID сканирането – сканиране на разстояние до 18,2 метра за по-бърза инвентаризация – по-добро управление на наличностите в търговските зали, в склада и т.н.
 • Превъзходна чувствителност и точност – с над 25% по-бързо и с 40% по-точно сканиране спрямо другите устройства от същия клас.
 • Вграден сканиращ модул за линейни и двумерни баркодове със среден и висок обхват - ръчен четец MC3390R може да се използва както за сканиране на RFID етикети и тагове, така и за 1D и 2D баркодове.
 • Лесна за разбиране и използване технология за локализиране – звукови и визуални сигнали, с помощта на които служителят ще може да локализира необходимия му обект.
 • Автоматично прочитане на информация от етикети и форми – за сканиране на няколко баркода на един етикет или от медицинска форма, такива като тагове, текстови полета, подписи и т.н. посредством безплатното приложение SimulScan на базата на Mobility DNA.

Ефективност при работа в индустриална среда с високи нужди

 • По-голям капацитет на батерията – над 5 часа работа в стандартен режим, което е с 35% повече в сравнение с аналогичните решения на конкурентните устройства, с батерия PowerPrecision+ от Zebra.
 • Лек и ергономичен – удобен за носене UHF RFID ръчен четец MC3390R със защитена конструкция от Zebra Technologies и компактен ергономичен дизайн – подходящ за работа с една ръка, както с дясната, така и с лявата.
 • Ненадмината изчислителна мощност – изключителна производителност при работа с приложенията, с най-високите показатели на изчислителна мощност и на обема памет сред всички устройства от същия клас. 
 • Хардуерна клавиатура и голям дисплей за по-удобна работа – благодарение на сензорното управление посредством големия дисплей и въвеждането на информация с помощта на физическа клавиатура потребителите на ръчния RFID четец MC3390R от Zebra ще могат да работят с всякакви приложения.
 • Преминете лесно на Android - с MC3390R UHF RFID ръчен четец ще можете да направите прехода към Android с удобно за Вас темпо, без при това да трябва да променяте нещо в съществуващите работни процеси.
 • Различни варианти на клавиатурата – само изберете подходящия за Вас – буквено-цифрова, цифрова, функционално-цифрова клавиатура.
 • Обратна връзка във всякакви условия – благодарение на светодиодните индикации служителите Ви ще могат да проследяват лесно състоянието на батерията и да получават съобщения за задачите си дори и в най-шумната среда. Индикаторите се намират от двете страни на устройството, за да могат да се виждат от всеки ъгъл.

Вашият бизнес заслужава да расте и да се развива, а Вашите служители – да имат възможност да са по-бързи, по-ефективни и по-продуктивни… С RFID UHF ръчен четец MC3390R от Алфа Партнър!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 7.0
Дисплей (inch)4 inch
Размери (L x H x D)164 x 96 x 271 mm
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w
Степен на защитаIP54
PANBluetooth v4.1
Работна температура-20°C до 50°C
RAM4 GB
Flash32 GB
Сканиращ модулRFID, SE4750MR, SE4850 Imager
БатерияLi-ion 5200 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече