Меню
Your Cart

RFD40 UHF RFID Standard Sled четец

RFD40 UHF RFID Standard Sled четец
RFD40 UHF RFID Sleds четец, степен на защита IP54, работна температура -10 до +50°C, батерия Li-Ion 7000 mAh, 12 месеца

RFD40 UHF RFID Standard Sled четец – по-бързи, по-умни, готови за бъдещето!

Вашият бизнес трябва да работи по бързо и по-ефективно от преди? Възползвайте се от предимството на RFD40 UHF RFID Sleds четец от Zebra Technologies. Намалете времето на циклите за сканиране, като сканирате много RFID баркодове и тагове в секунда.

Правете инвентаризация по-бързо или определяйте с лекота местоположението на важни активи и пациенти благодарение на свърх точния режим на търсене и трифункционалната дръжка.

С RFD40 UHF RFID Standard Sled четец ще можете да се адаптирате към новите и развиващи се технологии, защото той може да се свързва с най-новите мобилни компютри на Zebra с eConnex.

RFD40 UHF RFID Standard Sled четец е мощно RFID устройство, готово да реши всичките Ви задачи за радиочестотна идентификация и събиране на данни за голям период от време.

Бъдете гъвкави и с широки възможности за свързване, за да повишите ефективността си и да се адаптирате бързо към новите и появяващите се тепърва технологии с помощта на RFD40 UHF RFID Standard Sled четец от компания Zebra Technologies.

Какви са предимствата на RFD40 UHF RFID Standard Sled четец?

Повече възможности за служителите Ви

  • Връзка от ново поколение – благодарение на новата технология eConnex, която осигурява бързо свързване, можете да защитите работното си място с помощта на RFD40 UHF RFID Standard Sled четец. Устройството може да се свърже мигновено към Zebra мобилните компютри TC21/26, E50/55 и бъдещи модели.
  • Ненадмината ефективност - RFD40 UHF RFID Standard Sled четец превъзхожда конкурентите си, тъй като с него можете да сканирате над 1300 баркода и тага в секунда, разстоянието за сканиране е по-голямо, откриването на баркодове е по-точно. А благодарение на батерията му с капацитет 7000 mAh можете да работите с този четец много дълго време, без нужда от презареждане.
  • Адаптивни решения - RFD40 UHF RFID Standard Sled четец поддържа изцяло предлаганите днес мобилни компютри Zebra, а също и новите мобилни компютри, когато се появят.
  • Сигурност, на която можете да разчитатеZebra RFD40 UHF RFID Standard Sled четец устоява на изпускане от височина от 1,5 метра върху бетон и на 500 изпускания от височина 0,5 метра. Степента на защита на RFD40 UHF RFID Standard Sled четец е IP54 за защита от влага и прах. Бъдете сигурни, че RFD40 UHF RFID Standard Sled четец от Zebra ще отговори на високите изисквания на работното Ви място.
  • Гъвкави възможности за зареждане, които отговарят на нуждите на утрешния ден – RFD40 UHF RFID Standard Sled четец може да се зарежда по различни начини – самостоятелно или заедно с компютъра, с който е свързан.
  • Разработка и помощни инструменти на световно ниво – можете да направите бърз преход към продукти от последно поколение, без да трябва да преработвате сериозно приложенията. SDK за RFD40 UHF RFID Standard Sled четец са базирани на текущите SDK за преносими устройства на Zebra Technologies.
  • Нямате хост? Няма проблем! – ако нямате връзка към сървърните системи в реално време, RFD40 UHF RFID Standard Sled четец може да се използва за сканиране на до 40000 RFID баркода и тага. Лесното синхронизиране позволява да заредите информацията от RFID четеца на главното устройство по всяко, удобно за Вас, време.
  • Иновативни решения за базовата станция – компания Zebra е разработила революционни базови станции, за да можете да замените лесно мобилните компютри, когато сте готови за ъпгрейд. С помощта на само един винт ще можете да правите промени без инструменти и без нуждата да включвате и изключвате кабели, което улеснява работата за всички потребители на устройството.
  • Заключващо краче за подсигуряване на батерията RFD40 UHF RFID Standard Sled четецът от Зебра има допълнително защитно краче за подсигуряване на батерията, което я фиксира на място и така предотвратява повреждането и по време на експлоатация на устройството или от кражба.

Защо да изберете Zebra като RFID решение за Вашия бизнес?

Време е да интегрирате RFID! Доверете се на най-големите в отрасъла, проверени на практика решения за цялостна трансформация без рискове.

Решенията за радиочестотна идентификация (RFID), които дава Zebra Technologies, са създадени за всяка работна среда и за всякакъв вид експлоатация. Целта на тези решения е да Ви помогнат да повишите ефективността на своя бизнес и да улесните максимално работата на служителите си.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Размери (L x H x D)15.1 x 8.4 x 16.65 cm
Степен на защитаIP54
Работна температура-10 до +50°C
Сканиращ модулRFID
Батерия7000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече