Меню
Your Cart

RFD40 UHF RFID Premium Sled четец

RFD40 UHF RFID Premium Sled четец
RFD40 UHF RFID Premium Sled четец, IP54,батерия 7000 mAh, Wi-Fi IEEE 802.11 ax/ac/a/b/g/n, PAN Bluetooth v5.3, работна температура -10 до 50°C, гаранция 12 месеца

RFD40 UHF RFID Premium Sled четец – бързина, ефективност, иновативност и поглед към бъдещето

RFD40 UHF RFID Premium Sled четец е великолепно решение за Вашия бизнес, когато говорим за подобряване на ефикасността и бързината на работата. С RFD40 UHF RFID Premium Sled четец от Zebra Technologies ще имате великолепна връзка с мобилните компютри на Zebra посредством eConnex™ решението и уникална безжична връзка посредством Wi-Fi 6 и Bluetooth v5.3.

RFD40 е RFID четец с UHF диапазон, с който можете да сканирате над 1300 тага в секунда! Никога работата не е била по-бърза и ефективна досега! Със своята трифункционална дръжка и  голям обем на батерията, със своята здрава и ергономична конструкция Zebra ще Ви помогне да повишите ефективността в работата и да ускорите процесите по инвентаризация, обработване на стоки и поръчки и други.

Кои са предимствата на RFD40 UHF RFID Premium Sled четец?

  • Уникална и мултифункционална свързаност – посредством eConnex™, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.3 и NFC.
  • Ненадминато ефективен – с възможностите си за сканиране над 1300 RFID тага или етикета на разстояние повече от 6 метра и точно откриване на търсените обекти, с огромен капацитет на батерията и възможността за бързото и сваляне, с дръжка с няколко удобни функции – с RFD40 UHF RFID Premium Sled четеца ще работите час след час без проблем.
  • Адаптивен – RFD40 UHF RFID Premium Sled четецът е адаптиран към текущите модели мобилни компютри на Zebra, а също и към тези, които тепърва предстои да се появят на пазара.
  • Надежден – със степен на защита IP54 срещу влага и пепел, супер здрав корпус, който издържа на изпускане върху бетон от височина 1,5 метра и на над 500 изпускания от височина 0,5 метра, с работна температура с широк диапазон – от -10 до 50°C, ще сте сигурни, че това устройство ще работи безпроблемно във всякакви условия на употреба.
  • Зареждане заедно с мобилния компютър или поотделно.
  • USB порт за свързване с устройства с операционна система Windows или с други хост устройства чрез USB-C или преходник, което дава възможност скенерът да се използва като жичен четец на RFID етикети и тагове.
  • Бързо внедряване в новите технологииSDK комплектите за разработка за RFD40 UHF RFID Premium Sled четец са базирани на SDK комплектите, които се използват днес. Можете да свържете четеца към 123RFID Desktop посредством USB кабел и да настроите RFID четеца в реално време и в автономен режим.
  • Режим пакет – можете да използвате RFD40 UHF RFID Premium Sled четеца и без хост устройство за сканиране и събиране на до 40000 RFID тага, а синхронизацията след това е много лесна, което ще Ви позволи да заредите данните от четеца бързо и лесно на хост устройството.
  • Базови станции – компанията Zebra Ви дава възможност да сте в крак с времето, разработвайки базовите станции за RFD40 UHF RFID Premium Sled четеца така, че да са подходящи и за бъдещи нужди. Вариантите на базовите станции са за едно устройство и за няколко. Тези, предназначени за едно устройство, са с Micro-USB Port, с помощта на който можете да свържете устройството с компютър, а станциите за няколко устройства са с Ethernet Port за свързване с корпоративната мрежа.

Изберете RFD40 UHF RFID Premium Sled четец с отлични функции и направете решаващата крачка към прехода на RFID технологиите за своя бизнес по възможно най-правилния начин – с помощта на Zebra Technologies и Alpha Partner!


Характеристики
МаркаZebra Technologies
Размери (L x H x D)151 x 84 x 1665 mm
WLANWi-Fi IEEE 802.11 ax/ac/a/b/g/n
Степен на защитаIP54
PANBluetooth v5.3
Работна температура-10 до 50°C
Батерия7000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече