Меню
Your Cart

RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец

RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец
RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец,сканиращ модул SE4100 Imager, IP54, батерия 7000 mAh, Wi-Fi IEEE 802.11 ax/ac/a/b/g/n, PAN Bluetooth v5.3,
  • Модел: RFD40 RFID Premium Plus
  • Тегло: 0.44kg

RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец – бърза работа, иновативни функции, готов за технологиите на бъдещето

Ако пред Вашата фирма стои задачата да работи по-бързо и по-ефективно отпреди, с RFID UHF Premium Plus четеца RFD40 от Zebra Technologies ще можете да я изпълните със сигурност с решението от Zebra eConnex™ за директна връзка със съвременните мобилни компютри на производителя или чрез безжична връзка посредством Bluetooth 5.3 и Wi-Fi 6.

RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец за тагове и етикети от Zebra ще Ви позволи да намалите времето за провеждане на циклична инвентаризация, защото с негова помощ ще можете да сканиране над 1300 тага в секунда в UHF диапазон за сканиране. Дръжката е трифункционална, батерията е с огромен капацитет, а конструкцията на RFID четеца RFD40 Premium Plus Sled е много здрава и ергономична.

Premium Plus Sled четецът RFD40 е готов да работи дълго време без презареждане. Такова уникално решение може да Ви предостави само Zebra Technologies!

Предимства на RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец от Zebra

Повече възможности за Вашите служители

Средства за свързване от ново поколение – с технология eConnex™ за бързо свързване с най-новите мобилни компютри от Zebra Technologies.

Безжична връзка – с Wi-Fi 6 за управление на устройствата в безжичен режим, а Bluetooth v5.3 и NFC ще Ви помогнат да се свързвате лесно към съществуващите и бъдещите мобилни компютри на Zebra, а също и към смартфони на други производители.

Вграден баркод скенер – моделът RFID UHF четец RFD40 Premium Plus Sled е с вграден сканиращ модул SE4100, което осигурява оптимална функционалност на сканиране на линейни и двумерни баркодове, включително недобре напечатани, повредени, замазани, намачкани, баркодове с нисък контраст, гланцирани и електронни.

Неповторима ефективност – моделът RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец от Zebra Technologies превъзхожда своите конкуренти благодарение на това, че може да сканира над 1300 RFID тага в секунда от разстояние над 6 метра и е изключително точен в откриването на търсения обект. Батерия с капацитет 7000 mAh, трифункционална дръжка – за бързо четене на тагове, сканиране на баркодове и третата се програмира от потребителя.

Адаптивност - RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец е напълно съвместим със съществуващите Zebra мобилни компютри и смартфони, а също и с новите модели, които ще излизат на пазара. RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец изпреварва времето!

Можете да му се доверите, защото е надежден - RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец може да се използва във всеки тип работна среда – издържа на падане или изпускане от 1,5 метра върху бетон и на 500 падания от височина 0,5 метра. Нивото на херметичност на това устройство е IP54, което гарантира защитата му от прах и влага, а работната му температура е с много широк диапазон – от -10 до +50 градуса по Целзий! Ето заради тези технически характеристики Вие можете да бъдете сигурни, че четецът RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled ще се справи с условията, в които Вашите служители работят.

Избор на зареждане спрямо нуждите на утрешния ден - RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четецът от Zebra може да се зарежда както заедно с мобилния компютър, така и отделно. USB портът в долната част на накрайника, а също и контактната букса позволяват RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled да се свърже с компютър с ОС Windows или към друго host устройство чрез USB кабел, което позволява да използвате RFD40 RFID четеца като жичен четец за тагове и етикети с радиочестотна идентификация.

Инструменти за разработка и внедряване на програми от световно ниво – бърз преход към устройства от последно поколение без необходимост от сериозно преработване на приложенията. SDK за RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец се основава на използваните сега SDK комплекти за ръчни RFID четци от Zebra. Устройството може да се свърже и към 123RFID Desktop чрез USB кабел или преходник, за да можете да го настроите в реално време и автономно.

Нямате хост устройство? Не се притеснявайте! Можете да използвате устройството в пакетен режим за сканиране на до 40000 RFID тага, а лесната синхронизация ще Ви позволи да заредите информацията от устройството на хост устройство по всяко удобно за Вас време.

Иновативни решения за базовите станции – когато сте готови за обновяване, Zebra Technologies дава лесно решение за замяна на мобилните устройства само с помощта на един винт, без да се налага да променяте нещо, без инструменти, без проблеми. Базови станции за модела RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец се предлагат както за едно, така и за няколко устройства. Има и варианти само за зареждане и връзка. За осъществяването на връзка комуникационните базови станции за едно устройство имат Micro-USB порт за свързване с компютър, а базовите станции за няколко устройства са с Ethernet порт за свързване с корпоративната мрежа.

Фиксиране на батерията - RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец има допълнително фиксиращо краче за батерията, което я държи неподвижна и помага да се предотврати повреждане от ползвателя или кражба.

Защо да изберете RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец от Zebra?

Защото е време да преминете към решения за радиочестотна идентификация, а едно от най-добрите решения, с помощта на които ще направите прехода на своя бизнес към този тип технология, е Zebra RFD40 RFID UHF Premium Plus Sled четец!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Размери (L x H x D)151 x 84 x 1665 mm
WLANWi-Fi IEEE 802.11 ax/ac/a/b/g/n
Степен на защитаIP54
PANBluetooth v5.3
Работна температура-10°C до 50°C
Сканиращ модулRFID, SE4100 Imager
Батерия7000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече