Меню
Your Cart

Zebra Technologies

Zebra Ви позволява да видите кое е просто важно, кое е критично важно и какво да очаквате в бъдеще

Въпреки че решенията на Zebra Technologies често остават незабелязани за Вас, те се използват в много отрасли по целия свят. Получавайте оперативна информация за всичките си активи и служители, които работят „на първа линия“. Осигурете им достъп до необходимите им данни. Предоставете им ясни инструкции и точна информация, за да постигнете максимална ефективност от дейността им. Оптимизирайте работните процеси, операциите и решенията в реално време, за да постигнете по-високи и впечатляващи резултати.

Zebra Technologies разширява възможностите на служителите, които си взаимодействат с клиентите в сферата на търговията на дребно и онлайн продажбите, в производството, транспорта и логистиката, здравеопазването, държавния сектор и в други отрасли, за да осигури високи стойности на производителността.

С над 10 000 партньора в 100 страни те разработват и предоставят комплексни решения, за да получите по-оперативна информация, за да можете да организирате оптимално взаимната връзка на служителите си, на активите си и на данните. Това ще Ви помогне да взимате критично важни решения за своя бизнес своевременно.

Решенията на Zebra се използват в цял свят, като помагат на компании и личности да реализират силните си страни!

Историята на Zebra Technologies

През 1969 година Ед Каплан и Гари Клес създават компания с името Data Specialties. През 1982 година е произведен първият принтер за баркодове, а през 1986 година – първият принтер за печат на баркод етикети. През същата година Data Specialties става Zebra Technologies.

През 1991 година създават първия сканиращ лазер за двумерни баркодове, като по същото време пласират акции на фондовата бора (NASRAQ-ZEBRA). През 1997 година създават първия мобилен компютър, а през 1998 година се сливат с Elton International – дистрибутор на настолни принтери и принтери за печат на ID-карти със снимки.

През 2000-та година Zebra придобива Comtec Information Systems, доставчик на безжични мобилни принтери, а през 2004 година представя първото си надеждно преносимо устройство с радиочестотна идентификация, първият „цифров асистент“.

Компания Zebra не спира да се развива, като през 2007 година назначава Андрес Густафсън за генерален директор и придобива компания WhereNet, която специализира в проследяването на играчи.

През 2008 година Zebra произвежда първите мобилни решения за RFID печат, а през 2013 година представя решението си Zebra Sports, придобива Hart Systems, пуска първата IoT платформа за предприятия и създава първата интелигентна среда за термопринтери (Link-OS).

През 2014 година Zebra Technologies се съгласява да изкупи корпоративния бизнес на Motorola Solutions, а през 2015 година вече е с нов бранд, символ на обединената компания. Придобива и ITR Mobility (iFactr) и създава единствения начин за преход на остарялото приложение на Windows към съвременна операционна система.

През 2016 година също се случват изключително значими неща в компания Zebra Technologies, които оказват влияние на световно ниво – създават първото решение за инвентаризация на базата на Android с технологията All-touch.

Креативната мисъл на управляващите компания Zebra не спира да работи и през 2017 година е представена иновационната платформа за данни Zebra Savanna. През същата година компанията започва сътрудничество с NFL и Wilson Sporting Goods за реализиране на технологията за проследяване на играчи и футболни мачове.

Много важна година за просперитета и успеха на Zebra Technologies е 2018-та, когато придобива Xplore Technologies Corporation, иновативен разработчик на наполовина защитени, напълно защитени и свръхзащитени таблетни мобилни компютри, ноутбуци 2 в 1, а също и редица аксесоари за ефективна работа. През същата година придобива и Temptime Corporation, които разработват и произвеждат решения с функции за контрол на температурата за критично важни области в сферата на медицинското обслужване.

През 2019 година Zebra Technologies придобива Profitect Inc., – лидер в решенията по предписващи анализи за предприятия в търговията на дребно и за производители на потребителски стоки в опаковка. В същата година придобива и Cortexica Visions Systems, Ltd. – водещ производител на решения за изкуствен интелект на базата на системи за компютърно зрение за корпоративни клиенти. Извежда на пазара интелигентна система за автоматизация за търговията на дребно SmartSight.

Целите на компания Zebra Technologies се развиват, разширяват. Така през 2020 година компанията придобива Reflexis – водещ доставчик на интелигентни решения за управление на персонала, за изпълнението на работните задачи и за осигуряване на комуникация в търговските предприятия, общественото хранене, хотелиерския бизнес и банковата система.

В своя растеж Zebra Technologies е била награждавана многократно!

Наградите на Zebra

Като истински иноватор в бизнеса Zebra Technologies обслужва хиляди клиенти, включително много водещи световни компании. Те създават и предоставят иновативни технологии, които позволяват по най-добрия начин да се организира взаимовръзката на активите, данните и служителите. И резултатите от тяхната дейност получават признание и се отличават с различни награди в различните отрасли.

Най-добър работодател

Forbes включва компания Zebra Technologies в класацията за най-добри работодатели на Америка пет години подред, което е признание за отговорното отношение на компанията към нейните служители и за ангажираността ѝ в корпоративната култура.

Най-добрите в своя клас иновативни решения

Решението MotionWorks Proximity,  създадено от компания Zebra Technologies за организиране на по-безопасни и благоприятни условия на труд, е удостоено с награда IoT Breakthrough в номинацията за „Иновации в областта на интернет – корпоративното решение на годината“.

Най-добрата програма за сътрудничество с официални партньори

Zebra Technologies получава за 4-ти път 5 звезди от CRN за своята ангажираност към международните си партньори, които са едни от най-квалифицираните и компетентни в своите отрасли.

Корпоративна социална отговорност

Zebra Technologies отделя много внимание на корпоративната социална отговорност. Дейността на компанията в тази област включва управление на бизнеса спрямо етичните норми, защита на околната среда благодарение на екологичния дизайн и производство на продуктите и решенията ѝ, а също и предприемане на мерки за осигуряване на екологични услуги, които оказват. Те привличат към дейността си общества, в които живеят и работят, и инвестират в тях.

Решения от Zebra за бизнеса и промишлеността

Повишете ефективността си, увеличете производството си и разширете възможностите си!

Съвременният свят става все по-взаимосвързан, затова хората очакват по-бързо обслужване и по-индивидуален подход. За да удовлетворите желанията на своите клиенти и да получите конкурентно предимство, дайте на служителите си, които обслужват клиентите Ви, бизнес решения, които ще позволят работата да се свърши по-добре, по-бързо и по-ефективно. Оборудването, програмите, консумативите и услугите на Zebra Technologies ще Ви помогнат:

  • Да обедините служителите си, активите си и данните в единна система;
  • Да получите нови възможности за нагледно представяне на оперативната информация;
  • Да взимате по-добре обмислени бизнес решения в реално време;
  • Да увеличите производителността си;
  • Да подобрите работата;
  • Да повишите качеството на обслужване на клиентите си.

Индивидуално настройващата се екосистема от корпоративни решения на Zebra ще помогне на Вашия бизнес да достигне ново ниво на производителност на служителите, които работят с Вашите клиенти.

Какво получавате, когато се възползвате от решенията на Zebra?

Безпрецедентно ниво на нагледност на информацията

Поради все по-големите трудности и промени в глобалната производствена верига предприятията трябва да си осигурят по-нагледна представа за своите активи. Благодарение на решенията от Zebra Technologies ще можете да знаете точно къде и в какво състояние са Вашите активи.

Оптимизация на работните процеси

Глобализацията предполага не само разширяване на възможностите за развитие на бизнеса, а и усложняване на работните процеси. Zebra помага на производителите да стават по-успешни, като им дава достъп до най-актуалната информация в реално време за по-бързо изпълнение на задачите, намаляване на брака и за повишаване на безопасността по време на работа.

Повече възможности за служителите

От Вашите служители, които обслужват и си взаимодействат с клиентите Ви, зависи успехът на Вашия бизнес. Предоставяйки им необходимите инструменти за обмен на данни и съвместна работа, Вие ще можете да им предоставите повече възможности и да увеличите производителността на тяхната работа.

Ето какви решения дава Zebra!

Решения спрямо нуждите на отраслите

Компания Zebra предлага широк асортимент от решения за отраслите, създаден спрямо спецификите на дейността на Вашата организация.

Решения спрямо нуждите на бизнеса

Ергономични решения, създадени спрямо особеностите и спецификите на работа на служителите, които си взаимодействат с клиентите, работните им места и работните процеси, за удовлетворяване нуждите на Вашия бизнес.

Интелигентни решения в областта на периферните устройства

Решенията от Zebra позволяват служителите Ви да постигнат максимална производителност.


Zebra Technologies е водещ производител на баркод оборудване, предоставящ цялостни решения с баркод скенери, мобилни компютри, RFID четци, специализирани принтери, консумативи, бизнес таблети, софтуер, поддръжка.

Повече от 45 години на пазара, марката ZEBRA се свързва с високата надеждност на продуктите и с иновациите, които компанията въвежда в сферата на решенията за събиране на данни.

"Алфа Партнър" ЕООД е партньор на производителя - "Premier Business Partner of Zebra Technologies".

Марка: Zebra Technologies Модел: DS9808-R RFID четец
DS9808-R General Purpose Scanner, 2D, RFIDDS9808-R баркод скенер на Zebra Technologies е проектиран с иновативен хибриден дизайн и компактен размер, което го прави удобен за употреба в обстановки с ограничено пространство. Скенерът може да бъде използван като ръчен (handheld) или настолен (ha..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET45
Защитният таблет от Zebra Tehnologies ЕТ45 е перфектното решение за бизнеса. Той дава повече функционални възможности и служи в пъти по-дълго от потребителските таблетки. И въпреки разликата в цената на таблета ET45 от Zebra, стойността му на владеене е по-ниска, при това функциите му са много повеч..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3330R RFID Ръчен четец
MC3330R UHF RFID Ръчен четец – изключителна ефективност на RFID сканиране и мощни възможности на AndroidРадиочестотната идентификация (RIFD) повишава ефективността при отчета на наличности и управлението на данни, при изпълнение на поръчки и други задачи.За да постигнете максимална производителност,..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3390R RFID Ръчен четец
MC3390R UHF RFID Ръчен четец – най-добият обхват за UHF сканиране в този клас и мощна Android платформаКъдето и да работите – в склад, на платформа за товарене/разтоварва или в складово помещение – трябва да знаете кое къде се намира. MC3390R UHF RFID с голям обхват на действие повишава ефективностт..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3390xR RFID Ръчен четец
MC3390xR UHF RFID Ръчен четец – най-добрите в този клас възможности за сканиране в UHF диапазонMC3390xR RFID ръчен четец е със същия проверен ергономичен и лек корпус и има същите уникални характеристики за сканиране на RFID тагове и баркодове от голямо разстояние, както е при скенера MC3390R от Zeb..
Марка: Zebra Technologies Модел: RCH51 Слушалка
Zebra RCH51 слушалка с кабел, IP67, гаранция 12 месеца...
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD 8500 RFID SLED четец
RFD 8500 RFID SLED четецRFD 8500 SLED от Zebra Technologies е проектиран със стилен, удобен и устойчив дизайн, което го прави подходящ за употреба в индустриални условия. Съвместим е с други мобилни компютри на Zebra, смартфони и таблети, които работят с Android, iOS или Windows, като RFD 8500 бъ..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Premium Plus
RFD40 UHF RFID Premium Plus Sled четец – бърза работа, иновативни функции, готов за технологиите на бъдещетоАко пред Вашата фирма стои задачата да работи по-бързо и по-ефективно отпреди, с RFID UHF Premium Plus четеца RFD40 от Zebra Technologies ще можете да я изпълните със сигурност с решението от ..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Premium
RFD40 UHF RFID Premium Sled четец – бързина, ефективност, иновативност и поглед към бъдещетоRFD40 UHF RFID Premium Sled четец е великолепно решение за Вашия бизнес, когато говорим за подобряване на ефикасността и бързината на работата. С RFD40 UHF RFID Premium Sled четец от Zebra Technologies ще има..
Марка: Zebra Technologies Модел: RFD40 RFID Standard
RFD40 UHF RFID Standard Sled четец – по-бързи, по-умни, готови за бъдещето!Вашият бизнес трябва да работи по бързо и по-ефективно от преди? Възползвайте се от предимството на RFD40 UHF RFID Sleds четец от Zebra Technologies. Намалете времето на циклите за сканиране, като сканирате много RFID&nb..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC52x Мобилен компютър
TC52x Мобилен компютър – максимално здрава конструкция, максимално високи характеристики за производителност, продуктивност и лесна употребаTC52x Мобилен компютър от Zebra Technologies осигурява ненадмината надеждност. Този мобилен компютър е иновация в света на мобилните устройства, като прокарва п..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC57x Мобилен компютър
TC57x Мобилен компютър осигурява изключителна надеждност в бизнесаTC57x е един здрав, с максимално високи характеристики за продуктивност и производителност мобилен компютър с вграден сканиращ модул, супер лесен за използване.Това е едно много удобно за употреба устройство, с помощта на което сканир..
VC70N0 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-Fi
Спрян от продажба
Марка: Zebra Technologies Модел: VC70N0 Компютър
VC70N0 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiVC70N0 компютър на производителят Zebra Technologies е с много здрава конструкция (алуминиев корпус) - устойчив на удари, вибрации, запрашеност, влага, екстремни температури. VC70N0 се отличава и с компактния си размер - не пречи на видимостта на о..
Марка: Zebra Technologies Модел: VC80 Компютър
VC80 Компютър, Windows, 10.4 inch, Wi-FiVC80 на производителят Zebra Technologies е с изключително здрава конструкция - устойчив на удари, вибрации, запрашеност, влага, екстремни температури. Няма опасност от  замръзване или конденз, благодарение на специални  нагреватели на екрана, б..
VC80X Компютър, Android, 10.4 inch, Wi-Fi
Най-продаван
Марка: Zebra Technologies Модел: VC80X Компютър
VC80X мобилен компютър – оборудвайте складовите си мотокари с високопроизводителни мобилни устройства на базата на Android!Моделът мобилен компютър VC80X от Zebra Technologies ще Ви позволи да направите лесно прехода на платформа от ново поколение и да осигурите повече мобилност на операторите на мо..
Марка: Zebra Technologies Модел: VC8300 Компютър
VC8300 Компютър, Android, 8 inch, Wi-FiVC8300 компютър на Zebra Technologies, с Android 8.1 Oreo, е подходящ за експлоатация в тежки индустриални условия - на закрито или открито, в складове, производства, дистрибуционни и логистични центрове. Компактният му размер го прави изключително лесен за мон..
Марка: Zebra Technologies Модел: WT41N0 компютър
WT41N0 Мобилен компютър hands-free, Windows, 2.8 inch, Wi-Fi, 2400 mAh/4800 mAhЕргономичният и устойчив индустриален мобилен компютър WT41N0 на Zebra Technologies с Microsoft Windows Embedded Compact CE 7.0 разполага с двуядрен процесор OMAP 4  и PowerPrecision LI-ion батерия с капацитет от 48..
Марка: Zebra Technologies Модел: WT6000 компютър
WT6000 Мобилен компютър, hands-free, Android, 3.2 inch, Wi-Fi, 3350 mAhПроектиран да работи на минусови температури, устойчив на прахови и водни частици - индустриалният мобилен компютър WT6000 на Zebra Technologies се отличава с компактен и здрав дизайн, подходящ за употреба в производства, складо..
Марка: Zebra Technologies Модел: WT6300 компютър
WT6300 Мобилен компютър – мощен индустриален портативен компютър, който може да се управлява без ръце!Електронната търговия се развива с много бързи темпове и днес за комплектуване и сортиране се наемат хора на пълен работен ден.Това се случва не само по складовете, а и в обектите за търговия на дре..
Марка: Zebra Technologies Модел: TC58 Мобилен компютър
TC58 Мобилен компютър – ново поколение решения за събиране на данниПредставяме Ви мобилния ръчен компютър TC58 – иновативен модел от ново поколение мобилни компютри на Zebra Technologies, създадени да повишат ефективността и производителността на своите потребители. Zebra TC58 открива нови перспекти..
Марка: Zebra Technologies Модел: ET80 Таблет
Защитен индустриален таблет с възможност за вграждане на баркод скенер – всичко, от което имате нужда!Работата на специалистите от службите за бързо реагиране, техническите специалисти по обслужване на местата за експлоатация и на работните производствени линии осигурява всичко, което е основополага..
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3300ax Мобилен компютър
Мобилен компютър MC3300ax – ново поколение решения с Wi-Fi 6 и технология за проследяване на устройстваMC3300ax мобилен компютър от Zebra Technologies развива успеха на невероятно успешния мобилен компютър MC3300x и предлага нови функции, които ще Ви позволяват да повишите производителността на перс..
MC3300x Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 7000 mAh
Най-продаван
Марка: Zebra Technologies Модел: MC3300x Мобилен компютър
Zebra MC3300x мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 7000 mAhZebra MC3300x мобилен компютър, с Android 11, част от успешната серия MC3300 на производителя е снабден с допълнителни функционалности, по-голяма издръжливост и ергономичен дизайн. Мобилният терминал поддържа Wi-Fi IEEE..
Показани 1 от 24 | 217 (10 Страници)
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече