Меню
Your Cart

MC3330R UHF RFID Ръчен четец, Android, 4 inch, Wi-Fi, 5200 mAh

MC3330R UHF RFID Ръчен четец, Android, 4 inch, Wi-Fi, 5200 mAh
MC3330R UHF RFID Ръчен четец - 900+ тага/сек., с вградена RFID антена с кръгова поляризация, Android, 4 инча, Wi-Fi, 5200 mAh, SE4750SR, 12 месеца гаранция.
 • Модел: MC3330R RFID Ръчен четец
 • Тегло: 0.99kg
 • Размери: 16.40см x 7.50см x 21.10см
 • MPN: MC3330R

MC3330R UHF RFID Ръчен четец – изключителна ефективност на RFID сканиране и мощни възможности на Android

Радиочестотната идентификация (RIFD) повишава ефективността при отчета на наличности и управлението на данни, при изпълнение на поръчки и други задачи.

За да постигнете максимална производителност, трябва да предоставите на своите служители устройства, които да им осигурят повече удобство, с които да могат да работят по-бързо, които да са лесни за използване и точни при работата с RFID решения.

Мобилният UHF RFID ръчен четец MC3330R от Zebra Technologies отговаря на всички тези изисквания! Вие ще получите мобилно устройство Zebra от индустриален клас със здрава конструкция и максимално време за безотказна работа.

MC3330R UHF RFID ръчен четец е едно от най-леките в своя клас устройства с оптимална ергономичност за по-комфортна работа през целия ден. Високата ефективност на RFID четеца и чувствителността му ще позволят на потребителите му да сканират бързо и точно RFID тагове и етикети дори и в най-сложните условия.

MC3330R UHF RFID ръчен четец опростява значително процеса на сканиране както на RFID тагове, така и на баркодове. Освен това мощната изчисляваща платформа, големият сензорен дисплей и хардуерната клавиатура на ръчния RFID четец MC3330R от Zebra са изключително подходящи за работа с интуитивно разбираеми приложения на базата на Android, които ще можете да създавате сами.

MC3330R UHF RFID ръчен четец е нов етап от развитието на мобилните RFID четци!

Какви са предимствата на MC3330R UHF RFID ръчен четец?

Гъвкави инструменти за разработка

 • Обща платформа за удобна разработка на приложения – ако във Вашата логистична верига се използват други ръчни RFID четци на Zebra Technologies, можете да използвате единен комплект за разработка на програмно осигуряване, за да оптимизирате разработването на приложения.

Патентована защитена конструкция от Zebra

 • Защита от външни въздействия и готовност за работа през целия ден - MC3330R UHF RFID ръчният четец е у устойчив на изпускане от височина 1,5 метра, а херметичният му корпус със степен на защита IP54 го защитава от пръски и прах. Стъклото Corning Gorilla Glass защитава от надраскване и удари два от най-уязвимите му компонента – сензорният дисплей и прозорчето на скенера.

Ненадмината производителност и широки възможности за сканиране

 • Уникална производителност в RFID – гъвкавост, бързина, точност – вградената в модела RIFD ръчен четец MC3330R антена осигурява невероятна стабилност при сканиране на RFID тагове, независимо къде се намират те. Вашите служители не просто ще могат да сканират с точност RFID тагове на най-труднодостъпните места, а и ще могат да го правят два пъти по-бързо, в сравнение с водещите конкуренти на този четец.
 • Превъзходна чувствителност за по-голяма точност – високоефективната технология ASIC от Zebra осигурява по-високи показатели при сканиране от другите четци от този клас.
 • Вградени функции за сканиране на линейни и двумерни баркодове от индустриален класMC3330R UHF RFID ръчен четец може да сканира както напечатани на хартия, така и електронни едномерни и двумерни баркодове в стандартен диапазон, независимо в какво състояние са. Големият диапазон и широкото поле на обхват позволяват на служителите да сканират баркодове на всякакви разстояния точно и бързо.
 • Лесна за използване технология за определяне на местонахождениетоMC3330R UHF RFID ръчен четец ще Ви помогне да откриете нужния обект чрез звукови и визуални подсказки.
 • Автоматично сканиране на информация върху етикети и форми – ако е нужно да се сканират няколко баркода от един етикет или такива данни от медицински форми като тагове, текстови полета, подписи и т.н., на помощ идва безплатното приложение SimulScan на базата на Mobility DNA.

Мощна платформа за работа в корпоративна среда с високи изисквания

 • По-голям капацитет на батерията с възможност за замяна на място.
 • Лека и ергономична контрукция – с компактните размери и здрав корпус MC3330R UHF RFID ръчен четец е подходящ за работа с една ръка – и дясна, и лява.
 • Ненадмината изчислителна мощност - MC3330R UHF RFID ръчен четец се отличава с най-високите показатели за изчислителна мощност и най-голям обем на паметта сред устройствата от същия клас.

Клавиатура и голям дисплей за по-удобно въвеждане на информация

 • Идеалното съчетание – голям сензорен дисплей и клавиатура, с което служителите ще могат да зареждат приложения в полуекранен режим, а хардуерната клавиатура ще им позволи да работят с това устройство така, както са свикнали.
 • Лесен преход към  Android и съвременни сензорни интерфейси – с MC3330R UHF RFID ръчния четец ще можете да преминете към Android, без да се налага да правите големи промени в работните процеси.
 • Три варианта за избор на хардуерна клавиатура – изберете клавиатура за максимално удобно въвеждане на информация – буквено-цифрова, цифрова или функционално-цифрова.
 • Обратна връзка във всякакви условия – благодарение на яркия светодиоден индикатор Вашите служители ще могат лесно да следят състоянието на батерията и да получават съобщения за изпълнението на задачите дори и в най-шумната обстановка.

Ако искате работата да върви с лекота, да бъдете по-продуктивни и по-ефективни, изберете MC3330R UHF RFID ръчен четец от Zebra Technologies!

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 8.0
Дисплей (inch)4 inch
Размери (L x H x D)164 x 75 x 211 mm
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w
Степен на защитаIP54
PANBluetooth v4.1
Работна температура-20°C до 50°C
RAM4GB
Flash32GB
Сканиращ модулRFID, SE4750SR Imager
БатерияLi-ion 5200 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече