Меню
Your Cart

ClickShare C-10 система за безжично споделяне за средни и големи конферентни зали

ClickShare C-10 система за безжично споделяне за средни и големи конферентни зали
ClickShare C-10 система за безжично споделяне за средни и големи конферентни зали, комплектът включва 1 x ClickShare C-10 устройство и 1 x ClickShare Button, гаранция 12 месеца

ClickShare C-10 – за организиране на колективната работа в средни и големи конферентни зали

Дори и на колективните съвещания може да се осигури високо ниво на участие и активност на участниците, да бъдат вдъхновени да участват в съвещанието.

ClickShare C-10 добавя интерактивни функции и напълно поддържа използването на лични устройства. ClickShare C-10 система за споделяне за средни и големи конферентни зали позволява да се провеждат комфортно презентации по безжична мрежа.

ClickShare C-10 е система за презентации, с която организацията на колективните съвещания ще е изключително удобна.

Споделяйте безпроблемно съдържание от Вашето устройство

Със системата за безжично споделяне за средни и големи конферентни зали ще можете да споделяте съдържанието от устройството си за броени секунди. Няма значение какво устройство използвате. Благодарение на лесното свързване посредством бутона ClickShare Button системата ще работи перфектно както с Windows, така и с Mac.

А с помощта на ClickShare App ще можете да се включите в работния процес с лаптоп, мобилен телефон или таблет. Или се възползвайте от предимствата на BYOD (Bring Your Own Device) на платно с 4K резолюция: огледалният екран с помощта на Airplay, GoogleCast и Miracast работи безупречно.

С помощта на ClickShare C-10 система за безжично споделяне на съдържание за средни и големи конферентни зали всички участници, включително и гостите, ще могат да споделят съдържанието си по безжична мрежа на основния екран в конферентната зала. Двама потребители могат да споделят едновременно съдържанието си във формат Full HD без кабели, без обучение и без програми.

Насладете се на интерактивни творчески конференции

Потребителите на ClickShare C-10 могат да се възползват от разширените интерактивни функции като извеждане на съдържание на екрана в конферентната зала, избор на формат за споделяне на съдържание на екрана (цял екран или един прозорец), добавяне на пояснения, коментари и сензорно въвеждане, което позволява на потребителите да управляват сензорния екран в конферентната зала.

ClickShare C-10 система за безжично споделяне за средни и големи конферентни зали от Barco позволява да правите конференциите по-наситени и динамични. Тази система ще Ви помогне да организирате лесно колективна работна среда при творчески съвещания, дебати и обсъждания.

Разширени функции за безопасност и удобно внедряване

Разработената за фирми предприятия система за споделяне по безжична мрежа за средни до големи конферентни зали ClickShare C-10 предлага повече функции за безопасност, сертифицирани по ISO27001 стандарт, и голям спектър от възможности за свързване.

XMS Cloud Management Platform осигурява управление от разстояние на дигиталните работни места. Свържете се с нас, ако имате въпроси по внедряването и използването на ClickShare системата.

Повече възможности за съвместна работа в съществуваща стационарна конферентна зала

ClickShare C-10 е система за безжично споделяне за конферентни зали, която може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация със съществуващи конферентни зали. Тя може да разшири възможностите на колективните съвещания в съществуващите конферентни зали Microsoft Teams, Zoom или Webex с помощта на удобно безжично споделяне на съдържание на общ екран.

ClickShare може да е допълнение към съществуващата работна среда и да Ви помогне да организирате колективна съвместна работа. Това решение е гъвкаво и може да се адаптира към бъдещите промени, затова то ще бъде едно от най-разумните Ви вложения за конференции.

Споделяне на съдържание с едно натискане – ClickShare Button и ClickShare App

С ClickShare Button устройството и с приложението ClickShare App конференциите могат да бъдат още по-удобни и ефективни.

ClickShare Button – бутон за споделяне

Само за няколко секунди и без да полагате никакви усилия, можете да организирате интересна безжична презентация и да я пренесете от своя лаптоп върху екрана в конферентната зала.

ClickShare App – споделяне с един клик в приложението

Съвместната работа с ClickShare App е изключително лесна и разбираема. Приложението се свързва лесно към конферентната зала, предоставя възможност екранът да се използва колективно, а освен това предлага и много други функции. ClickShare App работи на всички устройства – от Windows и Mac настолни компютри и лаптопи до Android и iOS мобилни устройства.

Когато имате нужда от качество, когато Вашият бизнес има нужда да се развива и процесите в работата да вървят гладко, когато екипната работа е важна, не правете компромис и облекчете процесите на работа със система за безжично споделяне на съдържание за средни до големи конферентни зали ClickShare C-10 от Barco!

Характеристики
МаркаBarco
Операционна системаWindows 8/8.1/10/11, macOS 10.13, Android v9 (ClickShare App), iOS 12 (ClickShare App)
Предназначени заСредни към големи конферентни зали
Брой потребители на екрана2
Максимален брой едновременни връзки32
Размери (L x H x D)34 mm x 135 mm x 135 mm
Споделяне на съдържание отлаптоп, таблет, телефон (smartphone)
Споделяне надокументи, браузър, камера, както от Android, така и от iOS устройства, чрез ClickShare app
LAN интерфейси:Да
Изходи за видео4K UHD, 1 x HDMI
Резолюция (output)1920x1080
Протокол за автентикацияWPA2-PSK in stand alone mode, WPA2-PSK or IEEE 802.1X in network integration mode
Портове1x Ethernet LAN, 1x USB Type-C 2.0 (front), 1x USB Type A 2.0 (front)
Система против кражбаKensington lock
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече