Меню
Your Cart

HD4000 Head-Mounted дисплей, Full color OLED 640 x 400 pixels, IP67

Zebra HD4000 Head-Mounted дисплей, Full color OLED 640 x 400 pixels, IP67

HD4000Head-Mounted дисплей - част от решенията с преносими компютри за „Свободни ръце“ - от Zebra Technologies e лек и удобен, като осигурява комфорт на служителя през целия работен ден. Разполага с интегриран сензор, проследяващ движенията на главата и микрофонHD4000 се предлага в два варианта – с или без камера. Моделът с вградена 5 MP камера е подходящ за осъществяване на отдалечено обучение - експерти получават визуализация в реално време и могат да наблюдават, това което е пред фокуса на служителя, давайки му наставления, стъпка по стъпка.

HD4000 е снабден с IP67 степен на защита, което го прави издръжлив на прах и вода, а в същото време здравата му конструкция предпазва от счупване при неизбежните ежедневни изпускания.

Zebra аксесоарът за свободни ръце се захранва посредством връзка с USB кабел към мобилен компютър с Android 5 или по-висока версия, както и Windows 10. Необходим е по-малко от 1 W, за да бъде захранен, което оказва минимално влияние върху батерията на хост устройството. Осъществявайки връзка с Zebra мобилния терминал, с който работи операторът, HD4000 използва процесора, WLAN или PTT функциите на хост устройството – за гарантирана, бърза и надеждна мобилна връзка. 

Операторите имат възможност да повишат ефективността си при изпълнението на всяка една задача, комбинирайки Zebra дисплея  с мобилен терминал, преносим компютър или скенер за свободни ръце - напр. TC5X или TC7X, WT6000 или RS6000 и др.

Често по време на работа възникват ситуации изискващи повишено внимание. В случай, че дисплеят разсейва работника, той просто може да го повдигне нагоре и картината да бъде извън полезрението му. Благодарение на Software Development Kits (SDKs) и Application Programming Interfaces (APIs), Zebra HD4000 е лесен за интеграция върху съществуващи или нови приложения. Подходящ за употреба основно в обстановки изискващи висока концентрация и свободно използване на двете ръце - складове, производства, логистични центрове и др.

Характеристики
МаркаZebra Technologies

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече