Меню
Your Cart

PX4ie Етикетен принтер, 406 dpi

PX4ie Етикетен принтер, 406 dpi
PX4ie Етикетен принтер, резолюция 406 dpi, интерфейси Ethernet, RS-232, IPL, USB, Parallel, Wi-Fi, метод на печат термотрансферен, термодиректен, широчина на печат (max) 112 (DT) mm, 110 (TT) mm, програмни езици FP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML, гаранция 12
  • Модел: PX4ie Етикетен принтер
  • Тегло: 16.33kg

PX4ie Етикетен принтер с резолюция 406 dpi е защитен индустриален принтер от серия PX4ie, създаден за безотказно денонощно използване в най-важите за компаниите сфери. Широките възможности за свързване и поддържането на иновативни мрежови протоколи ще удовлетворят текущите нужди и ще е надеждна основа за бъдещето.

Индустриален принтер за етикети PX4ie е гъвкаво, компактно устройство, което позволява да се оптимизират операциите за печат, да се улесни разрастването и да се получи бързо възвращаемост на вложените инвестиции.

Този етикетен принтер от Honeywell осигурява изключителна производителност на печата и включва функции, които помагат да се намали времето на престой в работата.

Етикетният принтер PX4ie с резолюция 406 dpi е разработен да може да работи 24/7 в най-критичните точки. Този здрав принтер за етикети е с разширени възможности за свързване и поддържа различни мрежови протоколи, което осигурява по-голяма сигурност в днешно време и предоставя надеждно решение за в бъдеще.

Етикетен принтер от Honeywell PX4ie е изключително здрав и високопроизводителен метален принтер, предназначен за работа в сложни условия и денонощна работа. Благодарение на отворената си модулна конструкция принтерът се адаптира и обслужва лесно. Принтерът за печат е с максимална широчина на печат 122 mm при термотрансферен и 110 mm при термодиректен метод на печат на етикети.

Този принтер за печат на етикети може да се интегрира лесно в производствена среда, може да бъде инсталиран буквално във всякакво положение. Универсалният му форм-фактор облекчава добавянето на настройки като автоматичен апликатор за етикети например.

PX4ie етикетен принтер може да работи като автономно устройство, като изпълнява определени от потребителя програми, което елиминира нуждата от стационарен компютър.

С голям брой интерфейси за жично и безжично свързване този принтер за етикети може да се управлява от оборудването на производствената линия, включително баркод скенер, електронни везни, други принтери, а също така и да получава достъп до информацията непосредствено от мрежовия хост.

Изцяло програмируемият етикетен принтер PX4ie с резолюция 406 dpi осигурява допълнителни функции и постоянна защита на инвестициите. Не е ограничен от програмните езици и може да обменя данни с конкуриращи се и по-стари принтери Intermec, и да ги замени без никакви промени в програмирането на хоста или дизайна на формата на етикетите.

PX4ie принтерът за етикети печати от първия до последния етикет мигновено с резолюция 406 dpi и без загуба на скоростта, със същата скорост като другите модели от тази серия. Tова е изключително подходящо за полагане на маркировки спрямо изискванията с променливите данни, изискващи незабавни резултати.

Освен това принтер за етикети PX4ie на Honeywell е сред първите принтери за етикети с баркод, в който има вграден индикатор за готовност (Intermec IRI), който визуално изобразява работното състояние на принтера.

Предимствата на PX4ie етикетен принтер от Honeywell с резолюция на печата 406 dpi

Преди всичко, този етикетен принтер се отличава с висока скорост и топ качество на печат на етикетите – може да напечати до 115 етикета в минута. Печатащата глава може да се замени лесно благодарение на магнитната си конструкция QuickMount.

  • Индикатор за готовност Honeywell (IRI) като стандартна функция за улесняване управлението на принтера;
  • Модулна конструкция за интеграция в приложенията за автоматизирана маркировка;
  • Широк избор от програмни езици;
  • Гъвкавост на интерфейса;
  • Сменяема печатаща глава;
  • Може да замести компютъра, тъй като може да работи автономно.

Всички етикетни принтери от серия PX4ie са невероятни високопроизводителни устройства за денонощна работа за тези от Вас, които очакват повече от индустриалните принтери!

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция406 dpi
Широчина на печат (max)112 (DT) mm, 110 (TT) mm
ИнтерфейсиEthernet, RS-232, IPL, USB
Интерфейси - опционалниParallel, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi
Програмни езициFP, DP, IPL, ZPL-II, DPL, XML
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече