Меню
Your Cart

220Xi4 Етикетен принтер, 203 dpi - Zebra

220Xi4 Етикетен принтер, 203 dpi - Zebra
220Xi4 Етикетен принтер, резолюция 203 dpi, Широчина на печат до 216 mm, метод на печат термотрансферен, термодиректен, Ethernet, USB 2.0, RS-232, Parallel, програмни езици ZPL, ZPL II, ZBI 2.1, 12 месеца гаранция .
 • Модел: 220Xi4 Етикетен принтер
 • Тегло: 32.70kg
 • Размери: 51.75см x 40.16см x 39.30см
 • Код: 220Xi4
 • UPC: 220Xi4
 • MPN: 220Xi4

220Xi4 Етикетен принтер – високопроизводителен принтер с легендарно здрава конструкция и  качествен печат!

Етикетният принтер 220Xi4 от Zebra Technologies е за дългосрочна употреба и е добре познат със своята невероятно здрава конструкция, стабилно високо качество на печата, бърза скорост на работа, дълъг срок на служба и ненадмината надеждност при използване дори и в най-тежките условия.

Принтерът за етикети 220Xi4 на Zebra Technologies е предназначен за печат на етикети с ширина до 216 мм на контейнери за химикали, а също и за използване в други, най-различни условия. 

Създаден за работа. Всеки ден. Година след година.

Индустриалният етикетен принтер Zebra 220Xi4 е създаден на база на модели от предходни поколения и е снабден с всички необходими функции за повишаване на производителността и система за предупреждение за съкращаване на времето за престой. Към другите предимства на принтера можем да отнесем големия и удобен за използване преден панел, допълнителното настройващо меню за лесно управление на параметрите на принтера и поддържането на много езици.

Различните варианти на свързване с мрежата улесняват интеграцията на устройствата, а решенията ZebraLink™ позволяват принтерът да се управлява дистанционно.

Гарантирана възвращаемост на разходите с етикетен принтер 220Xi4

Стабилната работа на принтера за печат на етикети от Zebra Technologies 220Xi4 и дългият срок на служба позволяват да се намалят разходите за техническо обслужване и общата цена. Един модел принтер и широк асортимент от материали за етикети с различни размери – това е всичко, което Ви трябва за ефективно изпълнение на всякакви задачи, свързани с печата.

Няма да трябва да си закупувате няколко принтера за печат за различните типове етикети. Възможността да свържете безжично етикетния принтер 220Xi4 елиминира разходите, свързани с инсталирането на кабели при промени във физическата конфигурация на оборудването за изпълнението на задачите.

Безотказна и ефективна работа с 220Xi4 от Zebra

Здравата метална конструкция на принтера за етикети 220Xi4 и превъзходните показатели за производителност помагат за намаляване на паузите по време на работа. При изпълнение на критично важни задачи и в условия на денонощна работа всяка загубена минута води след себе си загуби.

Какви са предимствата на етикетен принтер 220Xi4?

 • Проверената и надеждна платформа Xi е създадена за денонощна ежедневна работа;
 • Здравият метален механизъм на печатащата глава осигурява превъзходно качество на печата за дълго време на експлоатация, което позволява да се намалят или изключат паузите в работата, свързани със смяна на печатащата глава;
 • Корпусът на принтера за етикети 220Xi4 защитава надеждно механизмите от попадане на прах и мръсотия, които могат да нарушат работата на принтера.

Къде е подходяща употребата на принтер за етикети 220Xi4?

 • В транспорта;
 • В търговията на дребно;
 • В производството.


Характеристики
МаркаZebra Technologies
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)216 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Parallel
Интерфейси - опционални802.11 b/g Wi-Fi
Програмни езициZPL, ZPL II, ZBI 2.1
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: 220xi4 , Zebra принтер
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече