Меню
Your Cart

ET40 Таблет с вграден сканиращ модул, Android 11, 10.1 inch, Wi-Fi 6, NFC, 7600 mAh

Топ цена за ET40 Таблет с вграден сканиращ модул, Android 11, 10.1 inch, Wi-Fi 6, NFC, 7600 mAh
ET40 Таблет с вграден сканиращ модул, Android 11, 10.1 inch, Wi-Fi 6, NFC, 7600 mAh
ET40 Таблет с вграден сканиращ модул, Android 11, 10.1 inch, 1D/2D Imager, Wi-Fi 6, NFC, PAN Bluetooth v5.1, батерия 7600 mAh, RAM 4 GB, Flash 64 GB, IP65, 12 месеца гаранция
 • Модел: ET40
 • Тегло: 0.75kg
 • Код: ET40
 • MPN: ET40

ET40 – надежден таблет на достъпна цена с отлична функционалност – едно готово решение за бизнеса

Разглеждате възможността да закупите таблет за Вашия бизнес от потребителския клас заради по-ниската цена? Функционалността на такъв тип устройства може да не е перфектна, но пък е приемлива.

Само че ще се сблъскате с някои недостатъци – може да се наложи да закупите допълнително калъф, за да защитите таблета или баркод скенера, ако трябва да сканирате интензивно баркодове. Ако таблетът се окаже недостатъчно надежден, ще се наложи да го смените, а късият жизнен цикъл на продуктите значи, че ще трябва да използвате различни модели устройства. Това усложнява поддръжката и изисква повече средства и време за обслужване.

Ние Ви представяме таблета ET40 от Zebra Technologies за бизнеса на една абсолютно достъпна цена, с който ще получите всичко наведнъж. Таблетът от Zebra ET40 е с тънък корпус и е лек, но демонстрира високи характеристики за здравина.

С този таблет Вие ще имате достъпни решения за сканиране от индустриален клас, безжична връзка с изключителна бързина, жизнен цикъл от няколко години и голям избор от нови варианти за комуникация.

Новите решения ще разширят Вашите възможности. Предлаганите от Alpha Partner, като оторизиран партньор на компания Zebra Technologies за България, софтуерни инструменти Mobility DNA ще подобрят всеки аспект от работата на таблета през целия му жизнен цикъл, а и предлагат много други важни предимства. С бизнес таблета ET40 на Zebra Вие ще получите на достъпна цена всичко, което Ви е необходимо, за да работите успешно.

Отлични параметри за възвращаемост на инвестициите – най-добрият избор за бизнеса

По-голяма защита и готовност за работа през целия ден

Таблетът от Zebra Technologies ЕТ40 е създаден за използване в бизнеса средите, затова работата с него е с гарантиран успех. Таблетът издържа на падане върху бетон или плочки. С него може да се работи в условия на невероятен пек или студ. Може и да се мокри, това няма да наруши работата му.

Ако Ви се наложи да работите в сложни условия с този таблет, няма да имате проблем – просто добавете надежден калъф, който ще подобри неговата защита.

По-бърза и по-ефективна работа благодарение на всички необходими за бизнеса опции

Изберете дисплей, който ще Ви върши работа

Можете да изберете размер на дисплея, който ще е идеален за Вашите нужди. ET40 се предлага с два размера на дисплея:

 • 8-инчов дисплей – удобен е за носене;
 • 10-инчов дисплей – осигурява удобен преглед на информацията при работа с приложения, за които е необходимо да се изведе по-голям обем данни.

Най-бързият вариант за безжична и сигурна връзка

 • Благодарение на Wi-Fi 6 Вие ще получите най-бързата връзка в Wi-Fi мрежите. ET40 е перфектен за употреба в помещения, където се упражнява дейност по търговия, или в хотелите;
 • С помощта на Bluetooth можете да свързване към него принтери или други безжични устройства;
 • GPS осигурява функции за определяне на местонахождение;
 • С помощта на CBRS компаниите могат да създават частни LTE мрежи, които ще осигурят икономична безжична връзка, дори и в много големи обекти.

Батерия за сигурна работа за няколко работни смени

Мощната батерия на таблет Zebra ET40 осигурява надеждната му работа в продължение на няколко работни смени, а технологията Zebra PowerPrecision осигурява достъп до информация за състоянието на батерията.

Допълнителната батерия с функция за гореща подмяна е перфектна за работа в продължение на няколко смени, а достъпът до статистическите данни за състоянието и работата ѝ позволява да реагиране адекватно и за подмяната ѝ.

Разплащания – приемане на плащания когато и където е необходимо

Благодарение на иновативните решения за обработка на плащания можете да създадете мобилен касов терминал. Можете да създадете и габаритен терминал за плащания с помощта на Point of Sale и приставките за таблет. ET40 поддържа и NFC технология за приемане на плащания.

Сканиране на данни – сега това е лесно

Интегрирани решения за сканиране от световен клас

Независимо от задачите за сканиране, които трябва да изпълняват Вашите служители, Zebra Technologies може да предложи механизъм за сканиране за всяка операция:

 • Модул за сканиране със стандартен диапазон, баркод скенер с голям обхват на прицелване, който осигурява лесно и безотказно сканиране;
 • Баркод скенер с увеличен диапазон за сканиране на баркодове на обекти и от ръка, и на по-далечно разстояние.

При това всички баркод скенери гарантират отлични характеристики за сканиране на информация, благодарение на което Zebra е лидер на пазара за такива технологии: баркод скенерите сканират от първия път буквално всеки баркод във всякакви условия за части от секундата.

Снимки със свръхвисока резолюция

Ясни и подробни снимки за потвърждаване състоянието или доставката, за проверка на стоки или за разпределянето им в магазините – това позволява да се предоставя по-висока качество на услугите и да се спазва всяко необходимо съответствие.

Видеовръзка за оптимално взаимодействие на персонала

Видео разговорите позволяват да се пести време и да се избягват грешки в работата. Например в хотелите персоналът, който обслужва стаите, може да предава по видеовръзка на поддръжката информация за течащ кран, за да се организира незабавно ремонт. Техническият персонал, който няма достатъчно умения, може да се свърже с колегите си, за да се направи диагностика и да се отстрани проблемът.

В кои отрасли можете да използвате таблетът ET40 на Zebra Technologies?

Търговия на дребно и хотелиерство

 • Помощ в извършването на покупки: проверка на цени/стоки;
 • Елиминиране на опашките;
 • POS терминали;
 • Управление на наличностите;
 • Управление на персонала;
 • Регистриране на гости;
 • Обслужващ персонал в ресторанти/приемане на поръчки;
 • Връзка/взаимодействие с персонала.

Транспорт и логистика

 • Диспечерска служба и маршрутизация;
 • Потвърждаване на получаването и доставката;
 • Таксуване/ мобилни търговски точки;
 • Управление на наличностите в транспортните средства;
 • Връзка/взаимодействие с персонала;
 • Контрол и проследяване на пратките.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 11
Дисплей (inch)10.1 inch
Размери (L x H x D)257,9 mm x 162,9 mm x 11,4 mm
WLANWi-Fi 6
Степен на защитаIP65
PANBluetooth v5.1
Работна температура-20°C до 50°C
RAM4 GB
Flash64 GB
Сканиращ модулSE4100, SE4710
БатерияLi-Ion Polymer 7600 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече