Меню
Your Cart

ET85 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Windows, 12 inch, Wi-Fi, 4G/5G, NFC, 5180 mAh

ET85 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Windows, 12 inch, Wi-Fi, 4G/5G, NFC, 5180 mAh
ET85 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Windows 10, дисплей 12 inch, 2D Imager, WLAN Wi-Fi 6E, 4G/5G, NFC, WAN 4G, 5G, батерия 5180 mAh, PAN Bluetooth v5.2, RAM 8 GB, 16 GB, Flash 128 GB, 256 GB, гаранция 36 месеца
 • Модел: ET85 Таблет
 • Тегло: 0.56kg
 • Код: ET85
 • UPC: ET85
 • MPN: ET85

ET85 надежден таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, създаден за служители, от които зависи светът!

Всеки ден ние зависим от служителите, които играят важна роля в нашия живот – от служителите за бързо реагиране, които защитават обществото ни, до групите за обслужване на терен, които поддържат комуналната инфраструктура и работните производствени линии, произвеждащи продукти, на които разчитаме.

На тези жизненоважни служители им е необходимо повече от защитен таблет. Необходим им е таблет, специално разработен за незаменимата работа, която изпълняват. И таблетът с опция за вграждане на сканиращ модул с операционна система Windows ET85 от Zebra Technologies осигурява това!

Благодарение на поддържането на широки възможности за безжично свързване с Wi-Fi 6E, 4G/5G и т.н. WT85 таблет с Windows помага на служителите да получават необходимата информация и да остават свързани с хората във всяка минута на всяка смяна.

В момента, в който служителите се върнат от мястото, където са използвали техниката, тези таблети могат мигновено да се превърнат в ноутбук или пълноценна стационарна или мобилна работна станция, за да могат по най-добрия начин да удовлетворят текущите им нужди.

Допълнителните програмни инструменти, предназначени само за Zebra устройствата, извеждат съвместната работа и продуктивността на едно нов ниво. А многото опции и аксесоари позволяват да се създаде идеалният таблет за всяка дейност. ET85 е една критично важна мобилност за критично важните служители.

Предимства на индустриален таблет ET85 от Zebra

ET85 – превъзходна ергономична конструкция за критично важните служители

 • Тънък и лек – ново ниво – защитеният таблет 2-в-1 ET85 от Zebra Technologies поставя ново ниво на мобилността и удобството – над 35% по-тънък и с 20% по-лек от основните му конкуренти сред 2-в-1 таблетите, при това със същата големина на дисплея.
 • Ненадмината универсалност – 2 устройства в 1 - таблетът с възможност за вграждане на сканиращ модул ET85 е една действителна замяна на наутбука с ниво на гъвкавост, което не може да осигури нито един ноутбук.
 • Дисплей за бизнеса – големият 12-инчов дисплей и съотношението на страните му 3:2 предоставят повече място за изобразяване на повече информация, като с това повишава производителността и улеснява използването на устройството.
 • Вградена защита срещу неправомерен достъп – дръжте таблетите си в безопасност, предоставяйки на потребителите им лесен и бърз достъп.

Най-иновативните функции и нови технологии

 • Най-съвременните безжични връзки – когато става дума за връзка, таблетът ET85 има всичко – всички най-нови безжични технологии.
 • Разработен в съответствие с последните стандарти за здравина – случват се произшествия. Ето защо ET85 индустриален таблет с клавиатура и опция за сканиране на баркодове е направен така, че да осигури надеждна работа въпреки неизбежните изпускания.
 • Технология за събиране на данни от световен клас – най-добрата в своя клас основна 13-мегапикселова камера със светкавица позволява да снимате изображения с висока резолюция и да документирате буквално всичко – от щети по автомобила в резултат на пътно-транспортно произшествие до състояние при нараняване и падналото дърво на линията на електрическия проводник или машината на производствената линия, която има нужда от ремонт. Допълнителната опция за вграждане на сканиращ модул позволява всеки път да сканирате баркодове от първия път, дори и да са повредени, надраскани или недобре отпечатани.
 • Превъзходен звук – ET85 индустриален таблет с възможност за баркод сканиране има две динамики, а също и 4 микрофона с шумопотискане отпред и отзад, които елиминират фоновия шум.
 • Максимална мощност за максимално удобство на потребителите – процесорите Intel 11-то поколение осигуряват увеличаване на производителността на приложенията, повишавайки продуктивността.

Zebra Mobility и Datacapture DNA

 • Безпроблемно общуване с технологията Push-to-Talk и безопасен обмен на текстови съобщения – направете екипа си по-сплотен с помощта на функцията Push-to-Talk от корпоративен клас и на функцията за обмен на текстови съобщения Workforce Connect.
 • Гениална технология на батерията – батериите PowerPrecision+ предоставят голям обем от информация, която може да се преглежда директно на таблета.
 • Лесно настройване на скенера и интегриране на данните – автоматично откривайте и лесно настройвайте скенера в таблета ET85 с помощта на 123Scan, лесен инструмент, който ще помогне дори и на начинаещите потребители да включват скенера. А възможността за форматиране на данни за приложението Ви помага сканирането да се интегрира във всеки работен процес, елиминирайки грешките при въвеждането на данни.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
WAN4G, 5G
Операционна системаWindows 10
Дисплей (inch)12 inch
Размери (L x H x D)308 x 225 x 16 33
WLANWi-Fi 6E
Степен на защитаIP65
PANBluetooth v5.2
Работна температура-20° C до 60° C
RAM8 GB, 16 GB
Flash128 GB, 256 GB
Сканиращ модул2D Imager
Батерия5180 mAh
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече