Меню
Your Cart

ET80 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Windows, 12 inch, Wi-Fi, NFC, 5180 mAh

ET80 Таблет с опция за вграждане на сканиращ модул, Windows, 12 inch, Wi-Fi, NFC, 5180 mAh
ET80 Таблет, Windows 10, 12-инчов дисплей, Wi-Fi 6E, NFC, Bluetooth v5.2, батерия 5180 mAh, IP65, опция - сканиращ модул 2D, RAM 8/16 GB, Flash 128/256 GB, 36 месеца гаранция
  • Модел: ET80 Таблет
  • Тегло: 0.56kg

Защитен индустриален таблет с възможност за вграждане на баркод скенер – всичко, от което имате нужда!

Работата на специалистите от службите за бързо реагиране, техническите специалисти по обслужване на местата за експлоатация и на работните производствени линии осигурява всичко, което е основополагащо за едно процъфтяващо общество. Хората разчитат на Вас! Необходимо Ви е мобилно устройство, на което да можете да се доверите, за да работите безупречно навсякъде.

Изпълнявайте служебните си задължения още по-ефективно с помощта на новия защитен таблет ET80 2-в-1 с операционна система Windows от Zebra. Тънък и лек, но при това здрав и устойчив, за да може да работи навсякъде без грешка – в колата, на терен или вътре в обекта.

Останете свързани с необходимата информация и с хората с помощта на разширените възможности на безжичната връзка. Вдигнете сътрудничеството и продуктивността си на едно ново ниво с помощта на допълнителните програмни инструменти от Zebra!

Защитата е стандарт на индустриалния таблет ET80 от Zebra Technologies, което го прави перфектен за употреба в производствени цехове. А ако сте на крак или на път? ЕТ80 е разработен така, че да бъде лек и стилен, но в същото време надежден и с широки възможности за свързване към Wi-Fi мрежите.

Безвентилаторната конструкция на системата за охлаждане на ET80 таблет с възможност за вграждане на сканиращ модул от Zebra, степента му на защита IP65 и изчистеният му дизайн са изключително подходящи за помещения, чувствителни към твърдите частици.

Настройте таблета ET80 спрямо себе си с помощта на сензорния екран, клавиатура или едното и другото заедно с цяла екосистема от аксесоари.

Предимства на таблет ET80 от Zebra

ET80 – създаден, за да работи както Ви е удобно и за Вашите задачи

Критично важните дейности изискват технологии, които ще работят за Вас и заедно с Вас. Таблетът ET80 на Zebra Technologies е по-тънък и по-лек от другите защитени таблети 2-в-1, предлагани в момента на пазара. Той се адаптира към Вашия стил на работа – когато преминавате от терен в автомобила си, а след това в помещението, този индустриален таблет се превръща в ноутбук, стационарна или мобилна работна станция, за да успее по възможно най-добрия начин да удовлетвори Вашите нужди.

Дръжте хората от екипа си свързани помежду си навсякъде

В работата Ви времето има значение, а доверието не подлежи на обсъждане. Благодарение на разширените безжични връзки Вие получавате най-бързата скорост на Wi-Fi. Освен това сертификацията на мрежата за обществена безопасност дава възможност за свързване на службите за бързо реагиране, на което можете да разчитате навсякъде. Използвайте най-ценните си ресурси и постигнете нещо изключително за тези, които разчитат на Вас.

Създаден за тежка работа и сурови условия на труд

Преодоляването на препятствия е част от ежедневието Ви, непредвидени ситуации се случват непрестанно. Изберете индустриалния таблет от Zebra Technologies ET80 с 12-инчов дисплей, който не отстъпва по здравина на останалите и е със защита от военен клас.

Защитеният таблет ET80 е винаги под ръка и е готов да издържи повече, затова можете да не се притеснявате и да се фокусирате върху важните неща.

Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаWindows 10
Дисплей (inch)12 inch
Размери (L x H x D)308 x 225 x 16 mm
WLANWi-Fi 6E
Степен на защитаIP65
PANBluetooth v5.2
Работна температура-20° C до 60° C
RAM8 GB, 16 GB
Flash128 GB, 256 GB
Сканиращ модул2D Imager
Батерия5180 mAh
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече