Меню
Your Cart

CT45 Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 4020 mAh

CT45 Мобилен компютър, Android, 5 inch, 2D, Wi-Fi, 4G LTE, NFC, 4020 mAh
CT45 Мобилен компютър, Android 11, 5-инчов дисплей, батерия Li-ion 4020mAh, Wi-fi 6 IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFS, 4G LTE, Imager (2D), Bluetooth v5.1, RAn 4 GB, Flash 64 GB, степен на защита IP68 и IP65, гаранция 12 месеца
 • Модел: CT45 Мобилен компютър
 • Тегло: 0.28kg
 • Размери: 16.30см x 7.90см x 1.92см
 • Код: CT45
 • UPC: CT45
 • MPN: CT45

CT45 мобилен компютър за високоефективно сканиране на баркодове

Новата линия защитни мобилни компютри от Honeywell CT45 е създадена, за да отговори на все по-големите нужди на служителите в електронната търговия.

CT45 мобилният компютър е ориентиран за употреба там, където е необходимо сканиране, опаковане, сортиране и доставка на поръчки в електронна среда.

Тези мобилни компютри са създадени за увеличаване на производителността и ефективното изпълнение на задачите в логистиката, в склада, в търговските обекти.

На всеки етап от работата CT45 мобилен компютър със сканиращ модул предоставя и надежден достъп към всички необходими в точния момент данни.

Търговските компании инвестират в технологиите, за да реализират нови възможности за осъществяване на покупки от клиентите си и изискват от своите служители по-ефективна работа.

Съчетанието на високите очаквания на клиентите и служителите, които "са в час" с цифровите технологии, позволяват на компаниите да се въведат в бизнес процесите нови устройства, без да е необходимо дълго обучение за тяхното управление.

Honeywell разработва мобилния компютър CT45 с операционна система Android 11 (R) с неповторими за своя клас характеристики. CT45 е изключително удобен мобилен компютър, който ще повиши удовлетвореността на потребителите и ще намали разходите на време и ресурси на бизнеса.

Куриерските доставки или личното вземане от офис на куриер се усъвършенстват все по-добре и по-добре. Ако допреди година-две доставка на своята поръчка клиентите можеха да очакват след 3, 5, 7 дни или две седмици например, сега често доставка се осъществява още на следващия ден. Всичко това изисква от куриерската компания цифрова трансформация, като така се ускоряват темповете на обновяване и се увеличават инвестициите в цифровите технологии.

CT45 поддържа Wi-Fi, което гарантира висока скорост на предаване на данни и добро качество на гласовата и видео връзката дори и в препълнените разпределителни центрове, в складовете и в магазините.

Широкият избор на приложения, достъпни през Honeywell Marketplace, предоставят повече възможности за управление на оборудването, работните процеси, склада, търговията на дребно и ресурсите на предприятието или фирмата.

Мобилният компютър CT45 е здрав, универсален инструмент за повишаване на производителността, за сканиране на баркодове и за добрата комуникация между служители на първа линия в търговията на дребно, логистиката или на терен.

CT45 мобилният компютър е предназначен за бизнеси, които искат да инвестират в сложни решения и имат нужда от издръжлива, стабилна, сигурна платформа, върху която да могат да надграждат.

Произведен върху най-новото поколение Mobility Edge платформа, CT45 Ви гарантира сигурност, издръжливост, оптимално решение и възвращаемост на инвестициите в дългосрочен план.

Предимствата на мобилен компютър CT45:

 • Надеждна и качествена връзка както вътре, така и навън;
 • Издържа на сложни условия на работа;
 • Перфектна производителност и лесна употреба;
 • Защитава инвестициите на бизнеса;
 • Изграден върху платформата Mobility Edge.


Характеристики
МаркаHoneywell
WAN4G LTE
Операционна системаAndroid 11
Размери (L x H x D)163 x 79 x 19.2 мм
Дисплей5 инча
WLANWi-Fi 6 IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Степен на защитаIP68, IP65
PANBluetooth v5.1
Работна температура-20°C до +50°C
RAM4 GB
Flash64 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
БатерияLi-ion 4020 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече