Меню
Your Cart

TC58 Мобилен компютър, Android, 6 inch, 2D, Wi-Fi, 5G, NFC, 4400 mAh

TC58 Мобилен компютър, Android, 6 inch, 2D, Wi-Fi, 5G, NFC, 4400 mAh
TC58 Мобилен компютър, Android, 6 inch, 2D, Wi-Fi, 5G, NFC, 4400 mAh
Zebra TC58 Мобилен компютър, Android, дисплей 6 inch, 1D/2D Imager, WLAN Wi-Fi 6E, 5G, NFC, батерия 4400 mAh, Bluetooth v5.2, RAM 4 GB, 8 GB, Flash 64 GB, 128 GB, 12 месеца гаранция
 • Модел: TC58 Мобилен компютър
 • Код: TC58
 • UPC: TC58
 • MPN: TC58

TC58 Мобилен компютър – ново поколение решения за събиране на данни

Представяме Ви мобилния ръчен компютър TC58 – иновативен модел от ново поколение мобилни компютри на Zebra Technologies, създадени да повишат ефективността и производителността на своите потребители. Zebra TC58 открива нови перспективи за използване на мобилните устройства!

TC58 от Zebra – иновативно решение от корпуса до процесора

Невероятна скорост

Буквално моментален отговор на най-ресурсоемките приложения благодарение на най-добрите в този клас процесор, памет и ресурси за съхранение:

 • 8-ядрен процесор от следващо поколение Qualcomm 64690;
 • До 8 GB RAM памет и до 128 GB Flash памет;
 • Слот за MicroSD карта.

Най-иновативните технологии за безжично свързване

Благодарение на това, че мобилният компютър Zebra TC58 поддържа Wi-Fi 6E и 5G служителите във Вашето предприятие ще разполагат с устройство с възможно най-високата скорост на свързване, а с помощта на CBRS компаниите могат да си изградят частни LTE мрежи, които ще осигурят икономична безжична връзка в големи обекти както вътре, така и извън помещенията.

Най-добрият в отрасъла иновативен 6-инчов дисплей

Най-големият и ярък дисплей с висока резолюция – най-доброто решение за устройствата от този клас. Работата с този дисплей е ще бъде комфортна както вътре, така и извън помещенията. Дисплеят на мобилния компютър от Zebra Technologies TC58, който ние от Alpha Partner предлагаме на много добра цена за своите клиенти, извежда информацията по цялата площ на екрана, което означава, че потребителите ще виждат повече информация и няма да им се налага да прелистват данните по екрана толкова интензивно.

Мобилният компютър TC58 от Zebra ще работи дори и ако попадне вода върху дисплея му. Освен това с това устройство може да се работи и със стилус, и с пръсти, и с ръкавици, като не е нужно да се променя работният режим на устройството.

Още по-тънък, но още по-здрав

Благодарение на ергономичната конструкция, съвременните технологии и материали за производство ръчният мобилен компютър TC58 на Zebra Technologies е още по-тънък, като при това нивото му на здравина е още по-високо.

Ненадмината технология за създаването на батерията

Мобилният компютър TC58 от Zebra може да се използва със стандартна батерия с обем от 4400 mAh, а също и с батерия с увеличен обем от 6600 mAh по технологията от Zebra PowerPrecision+, която осигурява високата издръжливост (с едно зареждане за една цяла работна смяна) и предоставя информация за състоянието на батерията.

Уникална чуваемост при всяко позвъняване

TC58 мобилен компютър осигурява отлична комуникация с три вградени микрофона, две динамики и безжични и жичните слушалки.

Избор на стандартно или разширено сканиране

Можете да изберете модул SE4720 за сканиране на 1D и 2D баркодове в стандартен диапазон или модул SE55 за сканиране на 1D и 2D баркодове с увеличен диапазон с технологията Intellifocus, която позволява да се сканират обекти и в ръката, и на разстояние до 12 метра. И двата начина на сканиране осигуряват моментално сканиране от първия път на буквално всеки баркод, независимо от неговото състояние.

TC58 ръчен мобилен компютър от Zebra Technologies – решение, което открива нова ера в сферата на мобилните устройства

Точно измерване на размера на пратките и разходите по доставката

Zebra Dimensioning Certified Mobile Parcel — е първото в този отрасъл решение, което използва вграден датчик за времето за доставка, за измерване на точния размер на търговските пратки само за няколко секунди.

За да използвате тези функции, достатъчно е само да натиснете бутона. Ще получите точно ценообразуване, а служителите Ви ще могат да работят много по-ефективно, защото няма да им се налага да измерват ръчно кутиите.

Работна станция на базата на мобилен компютър

TC58 мобилният компютър на Zebra се интегрира в работната станция, през която се свързва с монитор, клавиатура, мишка, принтер и други видове оборудване. С такова решения няма да Ви се налага да закупувате и обслужвате отделни работни станции.

Комплексен габаритен касов терминал за POS

Можете да интегрирате TC58 в работната станция, за да създадете касов термина и да свържете към него всички необходими за организацията на търговски точки устройства, например голям дисплей, скенер, принтер за печат на етикети, терминал за извършване на плащания, клавиатура и мишка.

Невероятно бързо работещи RFID приставки

Със супер здравите UHF RFID приставки RFD40 (стандартен диапазон) и RFD90 (стандартен или разширен диапазон) се осъществява супер бърза инвентаризация. Скоростта на сканиране с тези приставки е 1300 етикета за една секунда.

RFID приставките се свързват посредством Bluetooth, NFC или адаптер Zebra eConnex. А Wi-Fi 6E осигурява лесно безжично управление на мобилните компютри и приставките.

Възможност за добавяне на функция за двустранна радиовръзка

За да поддържат връзка Вашите служители, ще е достатъчно само да натиснат един бутон. В предприятието Ви допълнителната функция Push-to-Talk (PTT) Express ще осигури комуникация в двустранна радиовръзка през Wi-Fi мрежат – тази функция е вече интегрирана в устройствата.

Ако имате служители, които работят навън, те могат да се възползват от PTT Pro функцията през мобилна мрежа.

В кои отрасли може да се използва мобилният компютър от Zebra Technologies TC58?

Търговия на дребно

 • Проверка на цените/наличност на стоките;
 • Определяне локацията на товара;
 • Елиминиране на опашките/мобилни POS терминали;
 • Помощ при извършване на покупка;
 • Контрол на изпълнението на задачите;
 • Попълване на рафтовете в търговските зали;
 • Контрол на цените;
 • Управление на наличностите/циклична инвентаризация;
 • Управление на персонала;
 • Управление на схемата на разпределяне на стоките;
 • Спазване на изискванията за промо акции;
 • Мърчандайзинг;
 • Обработка на стоките в помощните помещения в магазина.

На терен

 • Отчет на средствата и оборудването;
 • Отчет на комплектите;
 • Таксуване/мобилни търговски точки;
 • Планиране.

Транспорт и логистика

 • Потвърждаване на доставката/състояние на доставката;
 • Отчет на средствата и оборудването;
 • Таксуване/мобилни търговски точки;
 • Услуги по определяне на местонахождение.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAnrdroid
Размери (L x H x D)164,8 mm x 77,35 mm x 16,75 mm
Дисплей6 inch
WLANWi-Fi 6E
Степен на защитаIP65, IP68
PANBluetooth v5.2
Работна температураот –20°C до 50°C
RAM4 GB, 8 GB
Flash64 GB, 128 GB
Сканиращ модул1D/2D Imager
Батерия4400 mAh, 6600 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече