Меню
Your Cart

Skorpio X5 XLR Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 3500 mAh/6200 mAh

Skorpio X5 XLR Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 3500 mAh/6200 mAh
Skorpio X5 XLR терминал, Android 10, 4.3-инчов дисплей, 2D Imager, Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac и 802.11 d/e/h/i/k/r/v/w/mc, NFC, батерия Li-ion 3500 mAh, 6200 mAh, RAM 3, 4 GB; Flash 32, 64, Bluetooth v5.0, IP65, гаранция 12 месеца
  • Модел: Skorpio X5 XLR Мобилен компютър
  • Тегло: 0.39kg

Новият Skorpio X5 XLR Мобилен компютър предоставя на търговските, транспортните, логистичните и производствените компании, а също и на здравеопазването възможност да достигнат ново ниво на сигурност и гъвкавост в работата си.

Този ултра бърз, високопроизводителен мобилен компютър с хардуерна клавиатура е с най-големият сензорен дисплей, в сравнение с други портативни терминали за снемане на данни на пазара.

Skorpio X5 XLR Мобилен компютър осигурява на бизнеса всичко необходимо, за да достигне изключителна производителност и да се отличи по показателите си за ефективност и резултативност.

Skorpio X5 XLR Мобилен компютър е със супер мощен процесор и сканиращи модули от последно поколение, специално разработени от Datalogic, сред които уникалният скенер с технология за сканиране на изображения със среден диапазон (Mil-Range) и 2D скенер за баркодове с технология за сканиране на изображения със ултра далечен диапазон (Extra-Long Range – XLR).

Благодарение на това надеждно устройство, като Skorpio X5 XLR, служителите Ви ще могат на момента да сканират баркодове във всякакви условия, дори и етикетът да е повреден, надраскан, недобре напечатан или ако е под полиетиленово покритие.

Skorpio X5 XLR Мобилен компютър е създаден за повишаване на производителността и намаляване на грешките при изпълнение на работните задачи с цел повишаване на печалбата.

Skorpio X5 XLR Мобилен компютър със сканиращ модул е изключително интуитивен, използва се удобно, работи стабилно и безопасно.

Уникалните технически характеристики на мобилния компютър Skorpio X5 XLR с четец за баркодове удовлетворяват всички клиентски нужди. Skorpio X5 е повече от скенер за баркодове!

Какви други предимства има Skorpio X5 XLR?

  • По-голяма дистанция – увеличете разстоянието за сканиране на 1D и 2D баркодове! Skorpio X5 XLR работи безотказно както на близко, така ли на по-далечно разстояние на сканиране (до 20 метра!).
  • По-голяма здравина – работете безопасно дори и в най-лошите условия! Skorpio X5 XLR е напълно защитен мобилен компютър, устойчив на удари и работещ в най-сложните условия на работа със своята степен на защита IP65 и устойчивост на изпускане от височина 1,8 метра. Оборудван е със супер здраво стъкло Gorilla Glass®, което защитава екрана от повреда.
  • По-голяма видимост – сканирайте лесно при всякакво осветление! Мобилният компютър Skorpio X5 XLR, който предлагаме за Вас на много добра цена, е с най-големия и ярък дисплей на пазара, а 4,3-инчовият му дисплей осигурява широко видимо пространство, като позволява на потребителите му да зареждат най-съвременните и многофункционални приложения. Skorpio X5 XLR може да се използва без проблем на открито, например за логистични операции.
  • По-голяма сигурност – сканирайте без прекъсване! Skorpio X5 са единствените безжични PDT устройства на пазара, които осигуряват на своите потребители перспективна технология за безконтактно зареждане.

Възползвайте се от уникалните възможности на ново поколение мобилни компютри Skorpio X5 XLR на супер цена само от Алфа Партнър!

Характеристики
МаркаDatalogic
Операционна системаAndroid 10
Размери (L x H x D)218 x 78.5 x 31.3 мм
Дисплей4.3 инча
WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac и 802.11 d/e/h/i/k/r/v/w/mc; Wi-Fi
Степен на защитаIP65
PANBluetooth v5.0
Работна температура-20 до 50ºC
RAM3, 4 GB
Flash32, 64 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
Батерия3500 mAh, 6200 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече