Меню
Your Cart

Skorpio X5 Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 3500 mAh/6200 mAh

Skorpio X5 Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 3500 mAh/6200 mAh
Skorpio X5 Мобилен компютър, Android, 4.3 inch, 2D, Wi-Fi, NFC, 3500 mAh/6200 mAh, IP65, RAM 3/4 GB, Flash 32/65 GB, Bluetooth v5.0, Гаранция: 12 месеца
  • Модел: Skorpio X5 Мобилен компютър
  • Тегло: 0.39kg

Skorpio X5 – повече от баркод скенер!

Skorpio X5 е най-добрия в своя клас напълно защитен мобилен компютър за сканиране на баркодове с хардуерна клавиатура, способен да решава най-сложните задачи при снемането на данни в бизнеса.

Новото поколение мощни устройства от семейството на Datalogic Skorpio е предназначено за използване с всяко приложение за сканиране на данни, от разпределителните центрове до търговските магазини. Лекият, ергономичен, с много различни конфигурации и функции Skorpio X5 Мобилен компютър е великолепен помощник за специалистите, работещи в склад, в търговски зали, в производствени цехове и в логистични предприятия.

Най-високата производителност при изключителна защита

Сканиращата мощност на Skorpio X5 Мобилен компютър се дължи на 8-ядрения процесор, лидер на пазара, Qualcomm Snapdragon® 660 с тактова честота 2,2 GHz, като гарантира максимална производителност при най-сложните приложения.

Мобилният компютър работи под управлението на операционна система Android 10 с GMS и сертифициран Google, като защитено устройство, подходящо за корпоративна употреба (Android Enterprise Recommended – AER).

Skorpio X5 е напълно защитен мобилен компютър за сканиране на баркодове, създаден за работа дори и в най-суровите условия, отговаря на класа за защита от влага и прах IP65, издържа на изпускане от височина 1,8 метра върху бетон.

Безжично или „класическото“ жично зареждане на батерията

Модерната серия Skorpio X5 позволява да избирате между напълно безжично устройство със съвременно 15-ватово безжично зареждане или версия със стандартен конектор „pogo-pin“, който осигурява Ethernet свързване.

Безконтактната версия е с първата в отрасъла безжична система за зареждане Datalogic, която осигурява свръх надеждно безкабелно зареждане, отстранявайки проблемите при обслужване, които се появяват много често заради повредени контакти.

Дисплей с най-голямата в класа си визуализация

Skorpio X5 е с 4,3-инчов дисплей – най-големият в тази категория устройства, който позволява на потребителите да работят с приложения с голяма функционалност или да имат по-ясен и лесно четим екран при по-елементарните приложения.

Освен това дисплеят с голяма област на визуализация позволява да се работи ефективно в най-различни условия.

Мощност за цяла работна смяна

Сменящата се батерия със стандартен капацитет 3500 mA/ч или по-голям капацитет от 6200 mA/ч с технология за гореща смяна на батерията и приложението Datalogic Smart Battery Management позволява на потребителя да работи в непрекъснат режим 24/7 с най-ресурсоемките приложения, изискващи интензивно сканиране.

Изберете за своя бизнес и за своите служители оборудването, което заслужавате – Datalogic Skorpio X5 Мобилен компютър на добра цена от Алфа Партнър!


Характеристики
МаркаDatalogic
Операционна системаAndroid 10
Размери (L x H x D)218 x 78.5 X31.3 мм
Дисплей4.3 инча
WLANIEEE 802.11 a/b/g/n/ac, 802.11 d/e/h/i/k/r/v/w/mc; Wi-Fi
Степен на защитаIP65
PANBluetooth v5.0
Работна температураот -20 до 50 ºC
RAM3/4 GB
Flash32/64 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
Батерия3500 mAh, 6200 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече