Меню
Your Cart

MC3300ax Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi 6, NFC, 7000 mAh

MC3300ax Мобилен компютър, Android, 4 inch, 2D, Wi-Fi 6, NFC, 7000 mAh
MC3300ax Мобилен компютър 4", Android, 2D, Wi-Fi 6 - 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFC, 7000 mAh Li-ion, IP64, Bluetooth V5.1, 4 GB RAM, 32 GB Flash, 12 месеца гаранция
 • Модел: MC3300ax Мобилен компютър
 • Размери: 20.22см x 7.47см x 3.00см
 • MPN: MC3300ax

Мобилен компютър MC3300ax – ново поколение решения с Wi-Fi 6 и технология за проследяване на устройства

MC3300ax мобилен компютър от Zebra Technologies развива успеха на невероятно успешния мобилен компютър MC3300x и предлага нови функции, които ще Ви позволяват да повишите производителността на персонала си, да разширите употребата на устройства и да опростите разработването на приложения.

Wi-Fi 6 функцията на мобилния компютър MC3300ax от Zebra осигурява ненадминати характеристики на работата в Wi-Fi мрежа и гарантира успешното използване на устройството и в бъдеще, независимо дали сте в период на преход към Wi-Fi 6, или само планирате да го направите в бъдеще.

MC3300ax мобилен компютър с операционна система Android 11 с възможност за ъпгрейд до Android 14 е вече готов за този преход. Наличието на последната версия на технологията Devise Tracher означава, че нито едно устройство няма да се изгуби – допълнителната батерия с интегриран Bluetooth Beacon позволява да откривате забравени или изгубени устройства за минути.

Безплатно Ви е предоставен Enterprise Browser, затова ще можете да създавате лесно интуитивно разбираеми приложения, които ще помогнат да реализирате максимално функционалността на мобилен компютър MC3300ax.

Освен това можете да използвате всички аксесоари, които се използват и за MC3300x мобилния компютър, затова преходът към новите мобилни устройства ще е лесен и с минимум инвестиции.

Предимства на мобилен компютър MC3300ax

Функции, които повишават производителността:

 • За да работите сигурно през целия ден – издържа на изпускане от височина 1,8 м и е с по-висока степен на защита от прах и влага – IP64. Стъкло Corning® Gorilla® Glass за защита на сензорния панел и окото на скенера.
 • Висока ефективност на приложенията за гласова връзка и пренос на данни – MC3300ax се справя и с най-ресурсоемките приложения заради мощния си процесор и огромния капацитет на паметта, което ще подсигури работата на мобилния компютър не само днес, но и за в бъдеще.
 • Батерия с капацитет 7000 mAh – всеки мобилен компютър MC3300ax се предлага с батерия с огромен капацитет, която ще изисква по-рядко зареждане, по-лесно управление, по-малко резервни батерии. Това пести време и средства.
 • Максимални характеристики за работа в Wi-Fi мрежи – с Wi-Fi 6 мобилният компютър MC3300ax Ви гарантира съвсем ново ниво на връзка с Wi-Fi мрежите. По-високата пропускателна способност и по-високата ефективност ще увеличат трафика и ще подобрят експлоатацията на устройствата, без да се нарушава качеството на работа на приложенията. 2x2 MU-MIMO технологията също увеличава обема и работния диапазон на Wi-Fi мрежата.
 • Идеалното съчетание – сензорен дисплей и клавиатура – сега вече ще можете да работите с приложения, които изискват използването на сензорен дисплей или хардуерна клавиатура.
 • Bluetooth 5.1 – двойно по-голяма скорост, четири пъти по-широк диапазон, пестене на електроенергия.
 • Удобно и бързо синхронизиране благодарение на вградения NFC модул – потребителите на мобилен компютър MC3300ax могат само с едно докосване да синхронизират компютъра с други Zebra устройства.
 • Стандартен или невероятно широк диапазон на сканиране – изборът е Ваш – независимо дали ще изберете сканиращия модул SE4850 за линейни и двумерни баркодове с близко, средно и далечно разстояние с широк диапазон на действие, или сканиращия модул SE4770 за линейни и двумерни баркодове с действие до 60 см разстояние, мобилният компютър MC3300ax от Zebra Technologies ще се справи с всеки баркод, дори и да е надраскан, намачкан, некачествено отпечатан или е под фолио.
 • Сканиране на няколко баркода с едно натискане на бутона – данните ще се форматират и изпратят в точното място на приложението и в правилен ред. Потребителите няма да трябва да закриват ненужните баркодове.
 • Видео и снимки с висока резолюция – с цветната 13-мегапикселова задна камера MC3300ax мобилният компютър може да прави снимки и видеозаписи за потвърждаване състоянието и съответствията с изискванията, а също и да помага за решаването на други задачи.

Невероятно гъвкави възможности

 • Избор на два модела за удобно сканиране – за по-интензивно сканиране с дръжка с бутон или за ежедневно сканиране на големи разстояния.
 • Ненадмината ергономичност - MC3300ax мобилен компютър от Zebra е едно ергономично и балансирано устройство за удобна работа през целия ден и за голям обем на сканиране.

Уникален клас устройства с Mobility DNA

 • Бързо намиране на изгубени устройства – дори и при изтощена батерия и неработещо устройство.
 • Безсрочно средство за защита за Android – с помощта на LifeGuard for Android винаги ще получавате ъпгрейди на системата за безопасност на мобилен компютър MC3300ax.
 • Уникални инструменти за повишаване на производителността на персонала, такива като: DataWedge, Enterprise Home Screen, StageNow, WorryFree Wi-Fi, Push-to-Talk (PTT) Express, Workforce Connect Voice и други.
Характеристики
МаркаZebra Technologies
Операционна системаAndroid 11
Размери (L x H x D)202.2 mm x 74.7 mm x 34.5 mm
Дисплей4 inch
WLANWi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v1/w/ax/mc1
Степен на защитаIP64
PANBluetooth v5.1
Работна температура-20°C до 50°C
RAM4 GB
Flash32 GB
Сканиращ модул1D, 2D Imager
БатерияLi-ion 7000 mAh
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече