Меню
Your Cart

H-Class Етикетен принтер, 300 dpi, 4-инчов

H-Class Етикетен принтер, 300 dpi, 4-инчов
H-Class Етикетен принтер, резолюция 300 dpi, 4-инчов, Широчина на печат (max) 105,7 mm; интерфейси RS-232, Parallel, Ethernet, USB, SDIO, Термотрансферен, Термодиректен печат, програмни езици PLZ, PLI, PLB, гаранция 12 месеца
 • Модел: H-Class Етикетен принтер
 • Тегло: 16.33kg
 • MPN: H-4310-H-4310X

H-Class етикетен принтер 300 dpi е 4-инчов принтер за етикети от индустриалния клас с високоскоростен процесор от 200 MHz и термоглава с резолюция 300 dpi. Този етикетен принтер от Honeywell е предназначен за непрекъсната и денонощна работа в производствени предприятия и складове.

Datamax H-4310 (H-4310X) е с широк избор на начини за свързване като паралелно, последователно RS232, USB и Ethernet, а също и SDIO за SD-карта. Това позволява да се увеличи стандартният обем на паметта до 4 GB (необходим за автономна работа на принтера с помощта на MCL).

Благодарение на няколкото USB-портове към 4-инчовия етикетен принтер H-Class с резолюция 300 dpi могат да се свържат много устройства или да се инсталира допълнителна Flash памет с необходимата информация.

Принтерът за етикети H-4310 (H-4310X) от Honeywell от индустриален клас е предназначен за изпълнение на широк спектър от задачи в производството. Етикетният принтер може да отпечатва до 30 000 етикета на ден при максимална скорост от 254 мм/с. Устройството поддържа няколко интерфейса за свързване с компютър, включително и LPT-порт и RS-232.

Инсталираният в етикетния принтер H-4310/H-4310X модем позволява на устройството да работи в мрежа с директна свързаност, включително DPL, MCL.

Принтерите от H-Class на Honeywell са здрави универсални принтери с едни от най-пълните набори от функции и предназначени за динамичен режим на работа в предприятията. Datamax H-Class принтерите са два пъти по-бързи от другите принтери в своя клас. Тези принтери за етикети са подходящи за печат на етикети в големи количества в производството, в складовите операции, за транспортиране и за печат на етикети с висока резолюция.

Благодарение на здравия си механизъм и надеждната си конструкция принтерът H-4310/H-4310X поддържа много възможности за свързване, което позволява да се работи удобно във всякакви условия и да се интегрира лесно във всяка мрежа.

Модулната конструкция пести време от паузите в работата и осигурява най-високо ниво на производителност на потребителите. Този етикетен принтер е с най-големия в своя отрасъл дисплей и позволява да се разчита удобно информацията, да се управлява бързо и да се прочитат лесно съобщения, изведени от принтера.

Високо качество, превъзходни характеристики, надеждност – това прави Honeywell етикетен принтер H-4310/H-4310X най-добрия сред предлаганите на пазара принтери от категория „премиум“, от гледна точка на съотношението цена/качество.

Ключови предимства:

 • Здрав корпус от метал върху алуминиева основа – перфектен за условията на промишлената дейност;
 • Възможност за свързване посредством различни интерфейси;
 • Голям дисплей за по-удобно и безпроблемно управление;
 • С възможност за работа с лента както с IN, така и с OUT намотка;
 • Удобно настройване и диагностика на принтера;
 • Термотрансферен и термодиректен печат;
 • Максимална широчина на печата – 105,7 мм;
 • Максимална скорост на печата – 254 мм/с;
 • Голям избор от програмни езици.

Ако Вашият бизнес има нужда от етикетен принтер, който да работи непрекъснато през цялото денонощие, през цялата седмица, месец, година – това е правилният избор!

Характеристики
МаркаHoneywell
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция300 dpi
Широчина на печат (max)105.7 mm
ИнтерфейсиRS-232, Parallel, Ethernet, USB, SDIO
Интерфейси - опционалниWi-Fi 802.11b/g, GPIO
Програмни езициPLZ, PLI, PLB
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече