Меню
Your Cart

CL6NX Етикетен принтер, 203 dpi

Топ цена за CL6NX Етикетен принтер, 203 dpi - CL6NX Етикетен принтер (  )
Спрян от продажба
CL6NX Етикетен принтер, 203 dpi
SATO CL6NX етикетен принтер, термотрансферен, термодиректен печат, резолюция 203 dpi, широчина на печат до 167.5 mm, поддържани интерфейси Ethernet, USB, RS-232, Bluetooth, EXT I/O, програмни езици SZPL, SDPL, SIPL, STCL, гаранция 12 месеца.
  • Модел: CL6NX Етикетен принтер
  • Тегло: 20.00kg
  • UPC: CL6NX

SATO CL6NX Етикетен принтер, с резолюция на печат 203 dpi

CL6NX е част от новото поколение индустриални принтери на SATO. Изключително бърз 6-инчов принтер, лесен за употреба и за управление.Принтерът е предназначен основно за складове, фабрики, дистрибуционни центрове, места, където е необходим надежден и постоянен печат на етикети. CL6NX е със здрава конструкция - метален корпус, лята алуминиева рамка и вътрешен механизъм, за да се гарантира качеството на печат, защита при работа в индустриална среда и дълготрайността на  принтера. При проектирането на устройството са взети предвид и детайли като необходимост от използване на ограничено пространство при потребителя – има двустепенно отваряща се страница за смяна на консумативите.

CL6NX принтерът има регулируем държач за етикет

Постига се  по-голям капацитет за поставяне съответно на по-голяма ролка, и по-рядко спиране на работата за смяна на консуматива. Индустриалният принтер е адаптивен към посоката на поставяне на печатащата лента (ribbon) – по часовниковата стрелка и обратно, както и към печатащият слой - от външната или вътрешната страна на лентата. CL6NX поддържа, както програмният езикSBPL на SATO, така и автоматично разпознаваемулациите - ZPL, DPL, IPL, TCL. Етикетният принтер от серия CLNX e лесен за управление, както през All-in-One софтуера на производителя, така и през самия цветен дисплей на устройството.

Работна температура: 0° C до 40° C.

Характеристики
МаркаSATO
Метод на печатТермотрансферен, Термодиректен
Резолюция203 dpi
Широчина на печат (max)167.5 mm
ИнтерфейсиEthernet, USB, RS-232, Bluetooth, EXT I/O
Интерфейси - опционалниWi-Fi, Dual band (2.4GHz, 5GHz)
Програмни езициSZPL, SDPL, SIPL, STCL
Гаранция12 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече