Меню
Your Cart

Gryphon GM4400 Баркод скенер 2D, STAR, станция

Топ цена за Gryphon GM4400 Баркод скенер 2D, STAR, станция - Gryphon GM4400 Баркод скенер (01DB-GM4400  )
Спрян от продажба
Gryphon GM4400 Баркод скенер 2D, STAR, станция
  • Модел: Gryphon GM4400 Баркод скенер
  • Тегло: 0.90kg
  • Код: 01DB-GM4400
  • UPC: Gryphon GM44

Gryphon GM4400 Баркод скенер 2D, Star, със станция от Datalogic

Gryphon GM4400 безжичен баркод скенер от Datalogic, снабден с STAR Cordless System за предаване на данни до 30 метра, повишава ефективността на работниците, осигурявайки мобилност и свобода на движенията по време на сканиране. В режима Batch Mode, беркод четецът има възможността да съхранява над 1200 кода в паметта си, а литиево-йонната батерия от 2100 mAh, позволява да се извършат до 60000 сканирания на едно зареждане.

Gryphon GM4400 сканира кодове изобразени на дисплей или от хартия

Gryphon GM4400 скенерът безпроблемно разчита линейни (1D) и двумерни (2D) баркодове. със способност за декодиране от LCD монитори, смартфони и други мобилни устройства. С висока плътност на сканиране - с лекота улавят дори и много малки кодове. Motionix motion-sensing технологията, с която разполага Datalogic четецът, позволява отчитане движенията на оператора и превключване в необходимия режим, като системата за насочване и сканиращият лъч се активират автоматично при повдигане на устройството.

Посредством силно видимата 4 точкова система за прицелване от Datalogic, зоната за сканиране се определя лесно и безпроблемно се декодират желаните кодове, а опцията за omnidirectional сканиране елиминира нуждата скенерът да бъде подравняван спрямо баркода. Gryphon GM4400 четците разполагат с патентованата технология на Datalogic за добра обратна връзка (Green Spot) – при успешно прочетен баркод се визуализира зелена точна. Green Spot технологията прави скенерите приложими дори и в много тихи среди.

Стандартна работна температура за баркод четеца от 0° C до 50° C.

Приложение намират основно в сферата на търговията, леката промишленост, обработка на документи, финансовата среда и др.

Характеристики
МаркаDatalogic
Вид Безжичен
ТехнологияImager (2D)
ИнтерфейсиUSB, RS232, KBW, IBM 46XX, Wand Multi-Interface
Четене на кодове1D, 2D
БатерияLi-Ion 2100 mAh
Гаранция36 месеца

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт изпозлва бисквитки. Научете повече